Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2017 01 02, 19:22)
...prisiduodu-ryt startas kartojamas ax.gif Labai reikejo viena misraine i save sukisti,gaila gi mest lauk tongue.gif Veliau naminio torto likutis,ledai...Itariu,kad rimtasis startas bus nuo pirmadienio,mat dar sia savaite bus visokiu progu progeliu...
Kaip pas Tave diena praejo?

biggrin.gif jau tas likuciu naikinimas koks pazistamas.As kazkaip keistai vakar neprisikimsau,nors ir ne visai pagal dieta maitinausi,Siandien ryte pamaciau -1kg.
Pas Tave tik sia savaite progu yra,o pas mane prasidejo progu ir progeliu metas ,ir tai tesis du menesius.Tai bus taip,kad visa savaite dietinsiuosi,o savaitgali vis tiek prisikimsiu.Naudos- apskritas nulis biggrin.gif

as**,susiimk,o tai busi tokia,kaip mes-riebi biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tam sventes ir skirtos,kad atsipalaiduot biggrin.gif As vis ,,palaiduojuos''.....+1kg...
Savaitgalis pas mane turetu buti tinkamas rimtejimui. ax.gif
Iki pirmadienio reikia nors pora kg nunaikint.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif -400g,vakar tik pusryciai pagal dieta,o likusi diena...bet va sioks toks minusas tongue.gif
Atsakyti
Sveika,
-600g.Irgi ne visai dietiska diena buvo ax.gif
Atsakyti
sveikutes, niu ka, trys dienos, sventinis pliusas sutvarkytas -2,4kg

nusipirkau vakar karamelini sirupiuka be kaloriju bigsmile.gif skanus visai dalykas, dabar gardinsiu varske jogurta, liuks dessertukas be sazines grauzaties essen.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 01 05, 10:12)
sveikutes, niu ka, trys dienos, sventinis pliusas sutvarkytas -2,4kg

nusipirkau vakar karamelini sirupiuka be kaloriju  bigsmile.gif skanus visai dalykas, dabar gardinsiu varske jogurta, liuks dessertukas be sazines grauzaties  essen.gif

Tau gerai,o as sia savaite be jokiu grieztu dienotvarkiu pabaigsiu.
As tai nepateisinu tu bekalorijiniu produktu-cia bus saldikliai ,zodziu hemija...Geriau skanios tikros uogienes uzsidetum ir skanu ir vitaminai ax.gif Na bet cia mano nuomone,o Tau geriau matyti kaip ir ka vartoti.

Kita pirmadieni nusiteikusi grieztokai pradeti laikytis dietos biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Kaip sekasi? rolleyes.gif
Ziuriu sena chebra vis dar cia blink.gif ax.gif
Bandysiu ir as startuoti nuo pirmadienio rolleyes.gif gana lasinius auginti doh.gif fool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2017 01 06, 00:13)
Labas vakaras 4u.gif
Kaip sekasi? rolleyes.gif
Ziuriu sena chebra vis dar cia  blink.gif  ax.gif 
Bandysiu ir as startuoti nuo pirmadienio rolleyes.gif  gana lasinius auginti doh.gif  fool.gif

bigsmile.gif nejaugi lasiniu priauginai?Jus su Dakota labai sekmingai issilaiket numetusios svori.Smagu,kad prisijungsi 4u.gif ,mes cia sedim uzbuksavusios vietoj ,gal issijudinsim tongue.gif
Tai pirmadieni nebusiu viena prie starto linijos,kaip minejau ruosiuosi grieztai pasilaikyti. ax.gif
-600g.
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 01 05, 20:01)
Tau gerai,o as sia savaite be jokiu grieztu dienotvarkiu pabaigsiu.
As tai nepateisinu tu bekalorijiniu produktu-cia bus saldikliai ,zodziu hemija...Geriau skanios tikros uogienes uzsidetum ir skanu ir vitaminai ax.gif Na  bet cia mano nuomone,o Tau geriau matyti kaip ir ka vartoti.

Kita pirmadieni nusiteikusi grieztokai pradeti laikytis dietos biggrin.gif

nesu ir as megeja tu visokiu saldikliu, bet sitam ziurejau biski normalesne sudetis, tai saikingai kartais pavartosiu ax.gif

as jau jauciu busiu pastrigus ant 69 unsure.gif bet man ziauriai reikia per pora men bent iki 65 dasigint rolleyes.gif

Ziedlapiux, sveika mirksiukas.gif kiek priauginai ?biggrin.gif
beje kaip Dakotai sekasi? nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 01 06, 09:37)

Tai pirmadieni nebusiu viena prie starto linijos,kaip minejau ruosiuosi grieztai pasilaikyti. ax.gif
-600g.

as tai vis su savo kal skaiciavimu biggrin.gif bet vistiek prie jusu paisausi biggrin.gif kiausiniai pas mane kasdien i trasa eina, mesa, darzoves ir t.t. smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as**: 06 sausio 2017 - 10:03
QUOTE(as** @ 2017 01 06, 10:49)

as jau jauciu busiu pastrigus ant 69  unsure.gif bet man ziauriai reikia per pora men bent iki 65 dasigint  rolleyes.gif

Papildyta:

as tai vis su savo kal skaiciavimu biggrin.gif bet vistiek prie jusu paisausi biggrin.gif kiausiniai pas mane kasdien i trasa eina, mesa, darzoves ir t.t. smile.gif)

69-grazus skaiciukas wub.gif Kaip man iki jo dasliauzti,mano pirmasis tikslas butu 69,o sekantis 62kg rolleyes.gif Per pora menesiu manau,kad ir iki 59 gali daeiti mirksiukas.gif
Tai va,reikia tema pervadinti-kiausiniu valgytoju kompanija biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,kiausiniautojos biggrin.gif
Kaip smagu,kad kompanija dideja.Pavasario laukt pradejot jau?
Mes su Mute jau kelis menesius pirmoj savaitej sedim mirksiukas.gif Idomu kiek dar sedesim.
Pas mane vakar 0,o siandien -300g.Vakar picos gabaliukas i skrandi isoko.Negaliu niekaip is 73 islipt.O kad man taip 69 butu pastriges ax.gif Nu bet nieko,Mute,rimtejam.Man balius nusimato,nu tai teks eit su lasiniu dviese biggrin.gif ,nes numest nepavyks,kaip matau.
Atsakyti
Su lasiniu bus silciau kai tokie salciai uzejo biggrin.gif Vakar visi lauke salo,o man su lasiniu nors ka,nesijaute salcio tongue.gif Nors kazkiek is jo naudos biggrin.gif
Siandien jau visokiu nesamoniu prikabinau...teks pasistengt po pietu surimtet,o tai ryt pliusuo sulauksiu.
Atsakyti