Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Oneiga,ka raitai mirksiukas.gif
As pasikepiau kiaulienos sprandines 4 gabalus...visus sunaikinau rolleyes.gif Vakarines arbatos isgeriu ir i lova.Iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
Ogi slizikus su cola biggrin.gif Tu man pritari,kad tai dietinis maistas,ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 21, 22:57)
Ogi slizikus su cola biggrin.gif Tu man pritari,kad tai dietinis maistas,ane? biggrin.gif

Ir reikejo cia ant nakties slizikus pamineti lotuliukas.gif Kokia laime ,jog namie ju ne su ziburiu nerasi,niekur nebera pasleptu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 12 21, 23:18)
Ir reikejo cia ant nakties slizikus pamineti lotuliukas.gif Kokia laime ,jog namie ju ne su ziburiu nerasi,niekur nebera pasleptu biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif As tai niekur neslepiu,pasidedu ant stalo ir ugdau valia.Ugdau ugdau,o paskui imu ir suedu biggrin.gif Tai va ta stipri valia man uzdirbo + 300g.O gal cia cola kalta? biggrin.gif
O as taip uzsinorejau Tavo kepsniu...
Bet nikeo,apsieisiu, isgeriu jau antra puoda kavos,suraitau kiausus ir varysiu truputi padirbet.
Atsakyti
Sveika,tik dabar pargrizau,siandien diena uz vairo.Prasibasciau ,beveik 1,5litro vandens isgeriau...grizdama link namu ,pakeliui bananu nusipirkau ir 2 suraiciau(dietoje jie mums uzdrausti) ax.gif Vakarienei susimaliau,t.y.maximoj sumale mente-kepsiu kotletus.
Ryte anksti keliausi,mazai miego=0g.Gal per siandien kazkas rimciau nusiminusuos tongue.gif jei bananai kojos nepakis...
Pavargau,atpratus jau buvau nuo ilgu kelioniu,o dar rukas ..Dabar kavos dyyydeli puoda isgeriau ir taip aptingau,zadejau dar lekt dovaneliu paieskot-nebeissikrapstysiu-tingiu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas ,bananai koja turbut pakiso,o gal persudyti kotletai su raugintais kopustais(druskos taip pat daugoka pas juos).
-300g unsure.gif mazai
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 12 23, 12:36)
Labas rytas ,bananai koja turbut pakiso,o gal persudyti kotletai su raugintais kopustais(druskos taip pat daugoka pas juos).
-300g unsure.gif mazai

Nu sakes,minusa turi ir dar blogai biggrin.gif .Pas mane is viso 0.Net nezinau ko cia privalgiau.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 23, 16:31)
Nu sakes,minusa turi ir dar blogai biggrin.gif .Pas mane is viso 0.Net nezinau ko cia privalgiau.

Tai aisku,kad blogai biggrin.gif Sverciau kiek Tu tai galeciau dziugauti nuliukus kas ryta turedama rolleyes.gif Kaip ryt reiks neprisigriesint,o dar poryt....kazkaip reikes prota pajungt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 12 24, 00:35)
Tai aisku,kad blogai biggrin.gif Sverciau kiek Tu tai galeciau dziugauti nuliukus kas ryta turedama rolleyes.gif Kaip ryt reiks neprisigriesint,o dar poryt....kazkaip reikes prota pajungt tongue.gif

Nieko nebus su tuo proto ijungimu biggrin.gif Jei sveciu netureciau,tai gal dar kaip nors,bet siaip tai nepasitikiu savim biggrin.gif
Labanakt smile.gif
Atsakyti
Mazame ratelyje svesim,gal kazkaip ir pasiseks neisivaziuoti i apsirijima ax.gif
Labanakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2016 12 24, 01:12)
Mazame ratelyje svesim,gal kazkaip ir pasiseks neisivaziuoti i apsirijima ax.gif
Labanakt smile.gif

Sveika,
pasidariau vietos silkej -800g biggrin.gif O kaip Tau?
Einu prie puodu ir lauksiu vaiku.
Graziu,siltu ir jaukiu svenciu Tau ir Tavo namams 4u.gif
Atsakyti
O as sumazinau vieta silkei,vakar nakti vytinta ziobri sudorojau-ryte kaip po baliaus sutinus+1,1kg blink.gif Va kaip gavosi ax.gif
Lekiu egles ir prie puodu smile.gif
Aciu uz palinkejimus 4u.gif
Ir Tau sociu Kuciu,smagiu Kaledu ,dosnaus Senelio Salcio 4u.gif Tegu sventes atnesa pakilia nuotaika newyear.gif
Atsakyti