Labas rytas,
72.4,o tai reiskia,kad savaites rezultats tik 600g.Kaip ir sakei,taip ir buvo.Negalejau kelias dienas nieko valgyt,tai svoris krito,o paskui eme ir sugrizo
Ai kazkaip net nesinervuoju del to svorio,turiu ir siaip del ko,tai svoris nuejo i antra plana.
Tai ka,Kaledos bus be eglutes ?As tai papuosiau dirbtine,bet ji tokia sena,kad neaisku kuri daugiau spygliu numeta ,dirbtine,ar gyva.
As irgi pripirkau sunaudojamu dovaneliu.Nors dar pora turiu nupirkt ir normalesniu,bet nieko nesugalvoju.Gal ryt iki parduotuviu paleksiu.
Labas,pas Tave saunus skaiciukai Saunuole Pas mane 78,8 Laiminga ,kad nesusigrazinau visu uzpraitoj savaitej numestu
Teisingai pastebejai,kad svoris nuejes i antra,o gal net i trecia plana....Na bet ranku nenuleidziam,nors nepriauginkim Man reiketu nors iki 75 dasigaut,noretusi Naujuosius lengvesniu svoriu pasitikt
Eglute kazkokia vistik parssitempsiu...taip mastau,gal kazkiek nuotaika pasikelsiu.Reikia nemalonumams persvara padaryt,nepasiduot.
Gero naujo starto
Pietums obuoliukus kepsiu,arba greipfruta...bus matyt
Teisingai pastebejai,kad svoris nuejes i antra,o gal net i trecia plana....Na bet ranku nenuleidziam,nors nepriauginkim Man reiketu nors iki 75 dasigaut,noretusi Naujuosius lengvesniu svoriu pasitikt
Eglute kazkokia vistik parssitempsiu...taip mastau,gal kazkiek nuotaika pasikelsiu.Reikia nemalonumams persvara padaryt,nepasiduot.
Gero naujo starto
Pietums obuoliukus kepsiu,arba greipfruta...bus matyt
Labas rytas,-700g.Po truputi judu i prieki Vakar vakarienei virta jautienos kulnine(greitpuodyje istusinta),pietums greipfrutas.Siandien pietums vietoj vistienos jautienos likuti pribaigsiu,vakarienei kininio kopusto,svogunu laisku,kiauisiniu salotos su skrebuciu.Ir vandens 1,5 litro pries akis pasistaciau-reiketu kazkaip prisiverst isgert
Kaip pas Tave
Kaip pas Tave
Oho kaip fainai Pas mane didelis nulis.O ryt dar ir pliusas bus,nes kepu kugeli
Kol nesusitvarkysiu smegenu,nieko nebus ir su kg.
Eglute papuosta,jau ir kiemas siek tiek zibsi,bet Kaledine nuotaika dar neatejo.O Tau kaip?
Eglute papuosta,jau ir kiemas siek tiek zibsi,bet Kaledine nuotaika dar neatejo.O Tau kaip?
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 20, 15:37)
Oho kaip fainai Pas mane didelis nulis.O ryt dar ir pliusas bus,nes kepu kugeli
Kugeliukas,geras dalykelis Mane reklama uzkabino...tortas sokoladinis vis islenda ,kad ji kur Hemijos gabalas,agliniu riebalu bomba ir t.t.-jau geriau Tavasis kugelis isoktu
Egles nepartempiau,vakar dar nuliudau tai visai sakiau nieko nebepuosiu-seima susirinks tik ant Nauju... Taip mazai musu belike,o dar dabar visai tusti namai per Kaledas,kokios nuotaikos gali but...Negera muset buvau,kad taip mane nubaude
Dabar tokia nuotaika-arba kudet arba ledu lekt parsinest kokias 3 dezes
Bandysiu gal pakudet,Tu kugeli valgydama nustosi svori mes,tmanes lauksi
Vis man sansa suteikineji ,kad Tave dasiginciau
Zinai,mano tokia busena,kad visai noreciau prabut sventes viena.Megaukis,kad nereiks ruost stalu su silkemis,zuvimis ir t.t.Nors mes gi visada norim to,ko neturim.
Pas mane visa seima per Kucias,giminaiciai ir draugai per Kaledas.Visada taip buvo,tai kaip dabar ka pakeist.
O taviskiai placiai issiklaide,kad tik Naujiems sugris?Studente ne Lietuvoj gal?Maniskiai,kai visi vietoj,tai visi ir suvaziuos.
Va prisirijau kugelio,net bloga.Aisku,kad Taves palauksiu.Suknele pasimatavau,ilendu dar,mat tarpuysvenciu du koncertai nusimato,tai kazka apsirengt reiks.
Pas mane visa seima per Kucias,giminaiciai ir draugai per Kaledas.Visada taip buvo,tai kaip dabar ka pakeist.
O taviskiai placiai issiklaide,kad tik Naujiems sugris?Studente ne Lietuvoj gal?Maniskiai,kai visi vietoj,tai visi ir suvaziuos.
Va prisirijau kugelio,net bloga.Aisku,kad Taves palauksiu.Suknele pasimatavau,ilendu dar,mat tarpuysvenciu du koncertai nusimato,tai kazka apsirengt reiks.
Visai viena nebusiu,bet nebusim visi.... Liudna matyti tuscias kedes ir suprasti,kad tu artimuju,ten per sventes sedejusiu, niekad nebepamatysiu
Kaledas perkelsim i Naujuosius
Praiti sunkus metai buvo,bet sie nelengvesni moraliskai
O Palmyra Kelertiene dar ,,nuramino'',kad 2017 oi kokie nekokie nusimato Pagyvensim pamatysim...
Diena sekmingai atlaikyta,tik baisiai tavo kugelis sugunde...ant apvalaus vaflio ikru uzsidejau,kitu uzvoziau ir suraiciau Dar tokiu vafliu nebuvau valgius
Vakarienei batono neturejau tai juos uzskaiciau uz rieke skrebucio Pagerinto..
Iki rytojaus
Kaledas perkelsim i Naujuosius
Praiti sunkus metai buvo,bet sie nelengvesni moraliskai
O Palmyra Kelertiene dar ,,nuramino'',kad 2017 oi kokie nekokie nusimato Pagyvensim pamatysim...
Diena sekmingai atlaikyta,tik baisiai tavo kugelis sugunde...ant apvalaus vaflio ikru uzsidejau,kitu uzvoziau ir suraiciau Dar tokiu vafliu nebuvau valgius
Vakarienei batono neturejau tai juos uzskaiciau uz rieke skrebucio Pagerinto..
Iki rytojaus
Nu jo,metus tai ne kokius ispranasavo.Mors tiek,kad mano zenklo atstovams,kaip ir neblogi turetu but O Tau kaip?
Kugelis man vakar nei pridejo,nei ateme .Vis tiek 72.4.
Bet Tu gera vakariene susimastei-ikrai su vafliais.Nu dar taip nebandziau.Prabangiai Ir is viso kazkoks nesamoningas valgymas pas mane.Nezinau ar cia dieta galima pavadint
Darbo siandien kaip ir nera,tai teks susikaupt ir eit kambariu tvarkyt.Vien ta mintis,kad tuoj bus vel viskas suversta,pakerta rankas.Bet einu.
Bet Tu gera vakariene susimastei-ikrai su vafliais.Nu dar taip nebandziau.Prabangiai Ir is viso kazkoks nesamoningas valgymas pas mane.Nezinau ar cia dieta galima pavadint
Darbo siandien kaip ir nera,tai teks susikaupt ir eit kambariu tvarkyt.Vien ta mintis,kad tuoj bus vel viskas suversta,pakerta rankas.Bet einu.
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 21, 10:58)
Nu jo,metus tai ne kokius ispranasavo.Mors tiek,kad mano zenklo atstovams,kaip ir neblogi turetu but O Tau kaip?
-700g Bijojau,kad nuo suriu ikru skysciai susilaikys,bet muset ju ir taip trulumas organizme-neisgeriu pakankamai vandens O vafliuose prie ikru sviestuko truko,tada butu buve prabanga gomuriui Vaflis turbut ir uz batona maziau kcal turi,o ikrai lasisiniu zuvu tai kaip ir nekaltas baltymas,zodziu grieko nebuvo tik pasiivairinau patiekaliuka
Reiketu ir man namus apsikuopti,kaip nekaip sventes arteja...nekyla rankos,o ir truputi sedimo prie kompo darbo turiu,tai tik pavalgyt bei pamiegot nuo jo atsitraukiu.
Kas del prognoziu tai mano zenklui taip pat nebus baisus metai,kaip sake atsilaikysiu
Juokingiausia pastaba buvo,kad ne gaidzio ,o daugiau vistos metai bus Ramesnis paukstis Beje tai mano metai
Jauciu ir siandien vietoj batono vafliai su mocarela bus.Pomidoru neturiu...nesumastau kas juos pakeistu turbut koki apelsina ar mandarina issirasysiu.Arba turiu avokado pusele-bus vafliai su avokadu ir suriu Vakar salotos taip pat su avokadu gavosi,pradeda patikt man jis
Pasirodo,ir mano metai bus.Visa laika galvojau,kad as suns metais gimus,bet dar truko puse menesio iki suns.Kazkaip jie ne vienodu laiku keiciasi.Nu tai ir tikekimes,kad jie mums bus geri Ale tikros vistos esma.Susitikom ir kudakuojam temoj tik dviese Nu bet kas cia gali prisijungt,kai mums taip sekasi "kudet".
Kambariai apgraibom apeti,bandysiu slizikus kept.O svarbiausia ,viska darau pati sau i uzpakali paspardydama,be jokio noro.
Kaip nenoriu to surio pietums,jauciu sukimsiu koki kotleta.Nu jei netingesiu issikept.
Kambariai apgraibom apeti,bandysiu slizikus kept.O svarbiausia ,viska darau pati sau i uzpakali paspardydama,be jokio noro.
Kaip nenoriu to surio pietums,jauciu sukimsiu koki kotleta.Nu jei netingesiu issikept.
QUOTE(Oneiga @ 2016 12 21, 13:43)
Ale tikros vistos esma.Susitikom ir kudakuojam temoj tik dviese Nu bet kas cia gali prisijungt,kai mums taip sekasi "kudet".
jau tikrai kaip vistos pereksles,vietoj sedim
Tau gerai,kad jau apgraibom prasilekei,o as vis prie kompo prisvilus,jauciu imsiu pertrauka,reikia nors kiek pajudet.
Einu surio -avokado vaflius meistraut Pietaut gi jau laikas.
Kotletukai tai gerai,reiketu ir man mesytes prisimalt.Kada reikia issitraukei pasikepei ir tvarka.Noreciau vakarienei kotletuku
pasiruosiau vafli-nu idomus skonis,sakyciau kokosu prieskonis jauciasi..Ale ,,gurmaniski''
pietus
Kadangi vafliai ploni ir labai traskus emiau padui 2vnt,o virsui1.Viska uzgeriu balinta kava su cinamonu.
Nekartosiu tokio derinio.netiko man...su ikrais skaniau buvo,netinka avokadas su mocarela
pietus
Kadangi vafliai ploni ir labai traskus emiau padui 2vnt,o virsui1.Viska uzgeriu balinta kava su cinamonu.
Nekartosiu tokio derinio.netiko man...su ikrais skaniau buvo,netinka avokadas su mocarela