Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Jau tikrai, tos naujienos, siaubą kelia.

O aš šiek tiek numečiau, bet šiandien važiuoju pas draugę į svečius, tai tikrai riebų pliusą parsivešiu :D​ 

Atsakyti
As taip pat siek tiek pameciau,vel pabegau is 80 ax.gif Siandien nezinau kiek sveriu,mat turejom nemigos nakti,nebuvo kada ir svertis..Ryt kazkiek jau busiu atsigavus,paziuresiu kas ten su tais kg smile.gif
Jau kaip tas lietus pabodo doh.gif Isroviau svogunus,plauna juos,kad tik nesuputu unsure.gif
Atsakyti

Mano svogūnai irgi plaunasi :D Ūkininkaujam, žiūriu, vienodai :D  Ko nemiegi naktimis, kas kankina?Būtų pavasaris, sakyčiau- įsimylėjai :P , nu o dabar? Grįžau namo prisivalgius ir kavos priplempus, tai taip sunku.Vėl protą ir saiką namuose palikau :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 07 rugpjūčio 2021 - 22:18
As jau vel i 8 grizau ax.gif Nu ner valios susiimt ...Siandien viena akim ir sirdim prie seimo per kompo,kita prie darbu..Zole vel pradejo augti,pjaunu ,mulciuoju lauke augancius pomidorus.Naktineju,nes su dukra hidrolatus varvinam wub.gif
Kaip ledu noriu,paklausiu dukrytes ar nori,jei taip -tada nusidesiu tongue.gif
Atsakyti

Labas,

o aš prie jūros buvau :yahoo: Tiesa, trumpai, tik vieną naktelę miegojau, bet vis tiek gerai.

Oho, kaip čia sugalvojai tuos hidrolatus daryt?Nu kaip mane žavi žmonės, kurie sugalvoja tokius dalykus :wub: 

Vėl priėdžiau visko.Tikiuosi ir tu :D​ 

Atsakyti
...aha,priedziau,gali but rami :PNaktineju,agurkus vakuoju ir vis kazka uzsikisu uz zando biggrin.gif
Tai pasimaudei juroj,jegu igavai,galesi po darzus kapstytis tongue.gif
Jau kaip siais metais pas mane su ta darzininkyste ir gelininkyste netvarka unsure.gif Nezinau kas cia kaltas... ax.gif
Atsakyti

Pas mane irgi tokia betvarkė juose, kad jokios jėgos nebepadės :D 

Šiandien svarstyklės parodė 71,9 :yahoo: Rytoj, aišku, rodys kitaip :D​ 

Atsakyti
Sveika,ale kaip taip toli pabegai blink.gif argi negeda mane viena 8 palikti,a!O jei rimtai,tai kaip cia taip pasiseke???As jau bijau ant svarstykliu lipt..jauciu,kad priauginau.
Ale kaip greitai ta vasara baigiasi,liudna kazkaip...nespejau as ja pasidziaugt.Aplamai paskutiniu metu nieko nebesuspeju unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Kažkaip savaime taip gavosi. Tai darbas, tai stresas, tai dar kas nors.

Kaip blogai jaučiuosi, matyt kondicionierius savo darbą padarė.

Atsakyti
O man savaime nesekas sukudet unsure.gif Zinau,kad naktinejimas ir velyvas uzkandziavimas mest svori trugdo.Pradejau grudintis,maudaus tvenkinyje,saltiniuotas ten vanduo,saltas...gal riebaliukus padegins rolleyes.gif
O kondicionierius tikrai blogis,pavazinejau masina-gerkle skaudet buvo pradeje..DABAR PERSALT BAISU,TUOJ PRISIMASTAI,KAD GAL TA ZARAZA CORONA KIMBA tongue.gif
Nesusirk 4u.gif
Atsakyti

Sveika, 

nu ar kūdėji?Aš tai ne :rolleyes: Prasidėjo baravykai ir, aišku, jų valgymas.

Vis tik buvau pasigavus kažkokį virusą, bet ne coroną.Dariausi testą.

Ką veiki?Grybauji?O gal jau mieste sėdi, kaimiško gyvenimo atsikandus :D :P​ ?

Atsakyti
Sveika,sedziu kaime ir nesiruosiu miestan begti,netraukia ax.gif Kudet nezinau ar kudeju,bet turiu kruva bedu bedeliu...ne iki kudejimo...
Pas jus baravykai dygsta?Pas mus kazko perstojo,gal cia pilnatis netinka ar kas unsure.gif Bebras sia nakti tresne nureze,liko kelios ataugeles...ui kaip jis mane sunervavo,neatleisiu!Zodziu darbo daug,rupesciu dar daugiau....
Atsakyti