Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...ale prirasiau,kad ir pati nesupratau ka doh.gif Gal turejau uomeny,kad negerai karstis lasiniais aptekusiems zmonems...
Ta kaitra va ka pridaro,rasyt risliai net nesigauna smile.gif))
Atsakyti

Gerai gerai tas karštis :D , varysiu vėl prie ežero.

O kur patarimas, kaaaa :D ?

Atsakyti
....tai jau prie ezero?Patarimas-PRISIVALGYK visko ko sirdis geidzia biggrin.gif mirksiukas.gif
As vis nieko nespeju,kazkokia nesamone blink.gif O dar tie karsciai privercia namie sedet...vakarais uodai kandziojas,o kur dar bimbalai doh.gif Vakar nuo erkiu su sparniukais begau i pruda,jau taip apspito ,kad kapiec!Islendu is vandens ,-bimbalai ,ar gyliai ,ar akliai prisistato.Kaip Tu juos vadini mirksiukas.gif Sedziu visa sukandziota,kefyrine panakota gaminu ir valgau...Reiketu ir Tau tokios prisidaryt mirksiukas.gif Viena karta gaminu su kefyru ,kita su jogurtu.Is grietineles nerizikuoju,juk lieknet reikia tongue.gif
Va taip ir gyvenam smile.gif
Atsakyti

Ne, savaitgalį važiuosim.

Kai buvom vaikai, tuos padarus vadindavom " žabalos" :D , dabar- akliai :D 

Kaip daryt tą panakotą?Kaip užsinorėjau :rolleyes:​ 

Atsakyti
I kefyra(as namini daraus,arba ta 5%pirktini )pridedi vaniles,cukraus ar ko kitko saldaus ir istirpintos zelatinos.Viskas! Vietoj kefyro galima imti jogurta(taip pat namini daraus arba 10% naturalu be priedu),dar galima is grietineles,paplakti ja ...si skaniausia riebiausia tongue.gif
Vakar gaminau kefyrine su aguonom.Taip tai visko prisimastyti su jomis galima.Mums labai tinka kai norisi kazko vesinancio.
Atsakyti
unsure.gif Oneiga,ar jau grizai nuo ezeru unsure.gif nujauciu,kad tiek kiek prisimaudei,tiek numetei kg...as tai nutrukau...viena namie likau,kad isisukau i edima...lyg valgyt kas butu nedave kokia savaite tongue.gif
Ryt startas,gana cia isdykaut,apsirijau visko ko nereikia...Jau pilna savu zalumynu,reikia rimtet ir kudet.Salotos perauga,spinatai suzydejo...agurkai praejo augti...netrukus ir pomidorai siokie tokie sirps..Siandien sodinau vargsiukus i zeme(lauke),kelis vazonuose turesiu,o kitus pievoje biggrin.gif Gal didelio derliaus ir nebus,bet uzteks.Jei ka maziau darbo turesiu su keciupu virimais ax.gif
Tai ryt pasisveriam,ane mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas, grįžau grįžau ir tikrai priėdus +2,5kg.Jei ėst- tai ėst :D 

Pas mane irgi visko priaugo ir peraugo, bet taip sausa, kad net nelendu į daržą.

Atsakyti
Tai smagu ,kad parkeliavai bigsmile.gif ir dar su pliusu tongue.gif Visai kaip as biggrin.gif
Buvo karsta -blogai,dabar atveso -vel negerai ax.gif Vakare nebesinoris darbuotis,gi salta...Ot greitai prie karsciu pripratom!
Siandien pirma trilitrini agurkeliu paraugiau rolleyes.gif Valgysiu juos ir kudesiu tongue.gif
Kariauju su kurmiais ar kazkuo kas tunelius po zeme rausia.Lysves galima sakyti kybo ore...Vos neisnaikino avieciu,dabar braskes ,,pakibusios'',agurku lysveje tas pats...Laistyt pradedu,o ten ziuriu,kad tokie urvai atsiveria,subega ir vanduo ir zemes blink.gif
Suksiu galva kaip isirengt lysves su tinkleliu dugne.Ar pakeltas lysves ,o gal ikastas..
Kaip pailsejai?Gal grybaut buvot?
Atsakyti

Labas,

lakstau, kaip be galvos, vis neprisiruošiu parašyti.

Grybų nėra, sausa labai.Mėlynių daug, bet nėriniai, tingėjau :rolleyes: Bet va, valgyt ištisai, tai netingėjau :D 

Mue, ar tu pasiskiepijus?Aš dar ne, bet reikia dėl darbo,tai teks, matyt.Nei esu prieš, nei už, bet ta prievarta erzina.

Pas mane darže, tai visiška betvarkė, net baisu žiūrėti.Sausa.O pas Tave gal Kurklių užsiveisė?Tie rausiasi, viska nukanda ir urvai lieka.

Turiu nusipirkt virtuvinį stalą ir tokia problema :rolleyes: Noriu apvalaus, tai arba per didelis,arba spalva nepatinka,arba kojos nesąmoningos.O gal pati nezinau ko noriu :unsure:​ 

Atsakyti
Sveikute smile.gif Kurkliu turetu but,nebematau as ju...uztat kurmiu,rupuziu urvu spciai,rausia nesiskuklindami.Darzuose tvarkos irgi ner...gelynuose hausas aplamai...
As pries skiepus ax.gif Ypac prievartinius!!!Nervuoja valdzios taktika supriesinti tarpusavyje zmones!....
Einam geriau kudet biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas,

ar pakūdėjai :D ?Aš ne, su tais pačiais 73kg.

Knisuosi kieme, darže, o rezultatas nulinis.Kažkoks bardakas visur :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2021 08 02, 09:39)
<p>Labas,</p><p>ar pakūdėjai biggrin.gif ?Aš ne, su tais pačiais 73kg.</p><p>Knisuosi kieme, darže, o rezultatas nulinis.Kažkoks bardakas visur rolleyes.gif </p><p></p><p></p>

Laba,tai aisku,kad nepakudejau!Priauginau...80,8kg ax.gif Taip pat knisuosi,rezultato ner....tikrai kazkoks bardakas unsure.gif O jau kaip visos naujienos nervuoja,norisi sakiu eit galast aggressive.gif Kai taip nervas ima nekudejama tongue.gif
Atsakyti