Nieko nežinau apie veido jogą.Einu ieškot
Asoteli vandens pries akis pasistaciau,nesigeria....
Ne, nesibaigė ir nežinau ar baigsis...Vieną dieną visai galiu nevalgyti, kitą- nesveikai daug priėst.Kazkokia nesąmonė.
Jau turiu braškių.Reiks skint rytoj.
Mute, ar gyva?Jaučiu, prūde mirksti?Aš jau pabuvau prie ežero, paskrudau gerokai ir grįžau daržo nusiravėt, nes mano caras vis primindavo, kad " nu žinok, jau labai baisus tavo daržas"
Gaila,kad braskiu siemet tik ,,ant vieno danties'' teturesim....avietes irgi nezada gausaus derliaus...teks i miska uogu eit Tresnes amarai siaubingai apipuole,ploviau ploviau....gal neprapuls nors tu uogu derlius O jau kiek visko nepasisejau Visai neorganizuota as.
Va taip ir gyvenu.Dukra prie juros su draugais,o as sodyboje tinginiauju,ner upo dirbt...ir ledu neturiu Gal sukusiu
Tai kas tas kaltininkas kuris nervus eda?
Labas,
sėkmingai pradėjau priauginėt O kaip Tu?
Ai, jau nebežinau kas neėda man tų nervų Vis išlenda kokia nesąmonė.
Buvau prie ežero.Pasaka, kaip gera
Smagu truputi atitrukti nuo kasdienybes ir prie vandenelio pabuti.Ar daug zuvies nuvalei?
Sia vasara as jau daugiau tvenkinyje mirkstu nei praita...
Labas,
jau kaip nusikaliau, šakės.Visą daržą nusiravėjau per karštį.Jėgų liko tik pavalgymui ...gausiam
Nedaug žuvies pagavo, tai nedaug ir valyt teko
Kas buvo?Gal ne covidas?
Ar lijo pas Tave?Pas mus ne.Kaip ir nereikia man to lietaus, bet būtų pateisinama priežastis tingėt
Karsta,pavargstu ir as...gerai,kad pruda turim.Siandien atsisveikinu su ledais,nebevalgysiu ju(pribaigiau ezute).Gaminu dabar desertus is kefyro su braskem,zemuogem.
Lietaus ir pas mus sodyboje nebuvo.Visur poros km atstumu palijo Vakarais laistau issijuosus..veja isdziuvus,bet dazai tai zelia..
Dieta apleidau,tresnes pilnos uogu,reikia jas,,perdirbt'' Nusikali ,ner jegu kazka gamintis,valgau kas greiciau paruosiama...visas nesamones beveik sunaikinau.Grizau i 80,7kg
Va tiek naujienu
Labas,
pas mane 73,7kg.Nebekrenta, nes vis užėdu ko nors.
Ar dovanojai ką nors dukrai mokyklos baigimo proga?Galvoju, kad gal reik, o ką?Patark ką nors
Gerai,einam kudet ir judet