Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2021 05 15, 23:27)
<p>O tai kaip čia taip staigiai sugalvoja sodą parduot? Pavargai lakstyt per kelias vietas?</p><p>O pas mane gražus pliusas, net +1,1kg.Va kaip sugebu rolleyes.gif </p>

Aha,pavargau,nebespeju nieko niekur.. ax.gif As siandien ledu nusipirkau ir pasmaguriavau,ryt svarstykles turbut apsiriks tongue.gif
Ar jau viska pasisodinai?As dar ne ax.gif Siais metais as nedrausminga kazkaip...
Atsakyti
Laba smile.gif -500g.81,4kg bigsmile.gif Vistik ledai dietiniai pasitaike tongue.gif
Atsakyti

Pas mane buvo 0.

Liko tik agurkus pasėt ir bus viskas.Vakar su generolu :D bulves sodinom iki sutemų.Ji vadovavo, o aš kapsčiau tas bulves :D .Iš tikro, tai viską pati nori daryt, bet neturi sveikatos.O reikia visko ir daug  :rolleyes:​ Nu tai taip ir žaidžiam abi.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2021 05 16, 23:44)
<p>Pas mane buvo 0.</p><p>Liko tik agurkus pasėt ir bus viskas.Vakar su generolu biggrin.gif bulves sodinom iki sutemų.Ji vadovavo, o aš kapsčiau tas bulves biggrin.gif .Iš tikro, tai viską pati nori daryt, bet neturi sveikatos.O reikia visko ir daug  rolleyes.gif Nu tai taip ir žaidžiam abi.</p>

As siandien tik morkas pasejau,ai dar i tarpus salotu priberiau(gal sudygs).Daug darbo dar like.Svarbiausia,kad visko noriu ir daug tongue.gif Kazka primena,ane mirksiukas.gif
Susikultyvavau dirva,lysves suformavau...teko visa tvarka sujaukt,reikia siltnamiui busimam pagrinda paruost,o veliau ir zemiu privezt..Gelynai baigia zole apzelt,o geliu nauju pridovanotu pilna bagazine parsiveziau rolleyes.gif Nezinau kaip suspet visur ax.gif
Gal per tiek darbu sukudet pasiseks bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos pradingeles mirksiukas.gif Nujauciu,kad visos,, pasileidot plaukus'' tongue.gif As tai truputi pasileidau,visokiausiu netiketai uzsukantiems svenciams pripirktu saldainuku ir ledu atsargas mazinu ax.gif Ant svarstykliu nelipu,palieku pirmadieniui...Paskutini karta jos rode 81,5kg.Idomu i kuria puse jos pajudes tongue.gif
Atsakyti

Aš užlipau šiandien.Nu ir ką ?Vėl 75,6kg, o buvo jau 74,5 :unsure: Bet tai ko norėt...Cepelinai, " vinigrietai" visokie :D , ledai ir dar velniai žino kas :D 

Viskas pasėta, viskas padaryta.Galvoju pasėdėsiu sau ramiai su siūlais.Tai kur gi, reikia vėl braškės ravėt :unsure: Eina sau ta darzininkystė.O Tu jau viską susitvarkei?Rebutia, tai gal jau derlių ima :D​ ?

Mano mažiausias kūdikis :wub:  :D , baigė mokyklą.Liko linksmoji dalis- egzaminai :unsure: Ir dar tvirtai nuspręst kur stot, o tai vis blaškosi ji.

Atsakyti
Labas,o as uzlipus vel 82,5kg pamaciau huh.gif Nera ka kaltinti,nebent burnyte tongue.gif Bulviniai patiekalai tikrai nedietiniai biggrin.gif O kur dar saldainiai,ledai...
Tu saunuole,viska pasisejus,issiravejus,o as tai vis dar seju.Gelynai apzele,siltnamis tik uzsakytas,-galva sukasi kaip viska greiciau sutvarkyt.Dar lysve braskiu nepasodinta,siandien leksiu sodint.Apmulciuosiu siaudais,kad ravet nereiketu ax.gif
Mazoji baigia mokykla,balius nusimato mirksiukas.gif Rebutia turbut tikrai jau derliu skina bigsmile.gif

Atsakyti

Laba,

Neprisjungi diena, kita, ziu jau visa savaite praleke. 

Jau buvau grizus i 8 zona, bet nutiko savaitgalis :D

Tik ridikelius jau visus isroviau ir suvalgem. Daugiau nieko ner. Reik laukt pomidoru. Lauke vakar krusa biski pagrazino pomidorus. Ziedu yra, bet dar tik vienas kitas zydi. Siltnamy dar nieks nezydi... o daugiau nieko nesodinau. 

Atsakyti
Sveikos,svorio nepametu,laikosi jis isikibes.Visalaime,kad nesidaugina tongue.gif Ridikelius ir mes isrovem ir suvalgiau biggrin.gif Pomidoriukai dar mazi,nezydintys.Siltnamis dar nesurinktas...
Mastau,kad kita savaite kazkiek tvarkingiau pasimaitinsiu ir gal i 7 desimti pabegsiu rolleyes.gif Kolkas niekaip negaliu tu 2 kg nupurtyt,nu niekaip!!! blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, 81,6kg Kaip ir minusuojasi rolleyes.gif Is dietos tik pusryciai belike,visa kita kaip papuola.Noretusi bent pora savaiciu grieztai pasidietinti ax.gif Dabar tiek rupesteliu uzgriuve,kad valgau kada laiko yra...
Kaip jums sekasi,ar pagal dietos meniu valgote?
Atsakyti

Pas mane irgi tik pusryciai i tema. O po to, yra kas yra :D tik stengiuosi biski maziau valgyti, nei anksciau. Tai cia kas trecia diena taip pavyksta... 

Atsakyti
Sveikos,kaip sekasi?Ar kas bandete siandien startuot? tongue.gif As bandziau,bet ....kaip visada nesigavo ax.gif Tai mastau,kad gal bent darbas darzuose pades kaloriju sudegint ir nepriaugint svorio.
Oneiga,musiau aplink kudiki sokineji mirksiukas.gif Visai mus apleidai unsure.gif Mes su Rebutia saziningai nekudejam,Taves laukiam biggrin.gif
Atsakyti