Visa diena ,,sportuosiu ''lysvese Ryt turi buti uztarnautas minusas
Kaip lauke karsta, teistengiau tik viena lysve apsodint Pertrauka,gersiu vandeni,sumakaluosiu vaisiu kokteili...pailsesiu ir vel roposiu lysvem
Aš tingėjau sodinti, kasinėti ir aplamai dirbt, todėl atsitempiau "raskladūškę" ir patiesiau savo lašinius prieš saulutę.Dvi valandas pradrybsojau ir supratau, kad vis tiek teks dirbt, nu bet gal rytoj
Ryte buvo 75,1kg, bet jaučiu, kad prisidirbau suėdus bliūdą makaronų ir silkutės su duona ant viršaus
Uoj nesisveriu, nenervinu saves valgau kas papuola, vis ner progos susiimt, bet yr proga paest...
Siand nusipavargau, geles susisodinau, i siltnami beveik visus pomidorus. Dar reikejo vis lakstyt paskui ponia. Zemiu tai negaila, kad valgo, geliu gaila, kad nulauzys zemes imdama
Ponia darbšti pasitaikė
Uoj paėsti, visada laiko yra Turiu +800g.Kaži kas čia nedietinis buvo Negi makaronai
Laaabai man karsta,laukiu lietucio jau,tada ir seja pradet baigsiu
Negi čia aš,ta su šaukštais ?Ot kokia, tuoj reikia mint ant nuospaudos
Šiandien -300
Siandien bandau rimtet,ryte avizine kose(poilsis nuo kiausiniu ),pietums vaisiu ,zoleliu kokteilis(reikia apvytusius vaisius ,,damust'') ,vakarienei nezinau kas,gal kokie lesiai Ziuresim kas cia gausis
Ai dar,kavos nebegadinu pienu
Nu va, kaip žmogus, pradėjai kavą gert O kodėl jau be pieno?
-1kg, bet laukiu svečių, tai bus lygiai tiek pat pliuso
Pomidorus, agurkus susodinau šiltnamin ir dar svyrančių pelargonijų prisipirkau, nes numirė visos mano begonijos.Supratimo neturiu kodėl
O tai kaip čia taip staigiai sugalvoja sodą parduot? Pavargai lakstyt per kelias vietas?
O pas mane gražus pliusas, net +1,1kg.Va kaip sugebu