Ta Tavo draugė, tai kažkas baisaus.Ir jį visam gyvenimui, ane?
Sako,kad praeina kai mmm baigiasi...bus matyt Tai va,viskas nervuoja,svoris nekrenta,o dar ir prisnigo...tai kur cia migrenos nepuls
Ryt nusiteikus rimtai,, pasilaikyti''.Gersiu daug vandens,nes naktimis baisiai troskina,jauciu jo trukuma organizme.Aisku ledu ir pyrageliu atsisakyt turesiu...dukryte man sokoladini pyraga iskepe...kaip cia jo nepribaigt
Ryte sversiuos,tikiuosi soko negausiu
Ryt nusiteikus rimtai,, pasilaikyti''.Gersiu daug vandens,nes naktimis baisiai troskina,jauciu jo trukuma organizme.Aisku ledu ir pyrageliu atsisakyt turesiu...dukryte man sokoladini pyraga iskepe...kaip cia jo nepribaigt
Ryte sversiuos,tikiuosi soko negausiu
As vis dar sastingyje. Bet siand vietoj dvieju spurgu, tik viena suvalgiau bet vakarienei makaronu apkepas buvo. Labai ne dietiskai
Mute, dareisi cukraus kieki kraujyje? Naktiniai troskuliai cia man toki klausima issauke.
Pas mane 0.Ėdžiau, kaip pasamdyta Nu bet tai kas likučius maisto sunaikins
Pas mane svoris kaip prikaltas. Isvada, valgau teisingai, kad svori islaikyt. Bet man ne islaikyt reikia, o numest
Sveikos,as vis nepasisverus Kas del cukraus kiekio,nesitikrinau Jauciu,kad reikes savaite ,,ant vandenelio pasedet'' Labai jau visokiu nepageidaujamu reiskiniu pas mane apsireike
Siandien diena pravazinejau,pakeliui cepelinu prigriebiau...nu nebesidietinu jau piktybiskai Reikia save i kampa statyt!
Siandien diena pravazinejau,pakeliui cepelinu prigriebiau...nu nebesidietinu jau piktybiskai Reikia save i kampa statyt!
Labas 82,7kg. Niekaip nepabegu is 80
Lauke salta,slapia,vejuota,nebesportuoju Visos viltys i savaitgali,gal pasikeis orai ir issijudins svorio reikalai.
Oneiga,ar viska pasisodinai?
Lauke salta,slapia,vejuota,nebesportuoju Visos viltys i savaitgali,gal pasikeis orai ir issijudins svorio reikalai.
Oneiga,ar viska pasisodinai?
Visai nieko, tik šiltnamyje salotos, špinatai ir ridikėliai.Šalta ir šlapia, ir tingiu Bet tuoj ssuvadovaus generolas, tai eisiu, kaip bitė
77,1kg.Priauginėju, taip sakant
Fu....palengvejo,o tai jau maniau as visai apsileidau,nieko nepasisodinau Jau tikrai,salta,slapia ir tingis
Siandien apejau zemes plota,visas neisdirbtas,sakneliu pilna...bandysiu apmulciuot siaudais,kiek kas augs tiek ir uzteks Labai pas mus cia biedna zeme,reikia daug kartu jai nusilenkti,kad dirvozemis padoresniu taptu.Sode tai simtais kartu pasilankstyta,keliais apeita
Kas del svorio,-neskubek kudet,palauk Kaip cia dabar viena tarp musu kuda atrodysi O istikruju tai pavydu,kad i 77 perbegai
Siandien apejau zemes plota,visas neisdirbtas,sakneliu pilna...bandysiu apmulciuot siaudais,kiek kas augs tiek ir uzteks Labai pas mus cia biedna zeme,reikia daug kartu jai nusilenkti,kad dirvozemis padoresniu taptu.Sode tai simtais kartu pasilankstyta,keliais apeita
Kas del svorio,-neskubek kudet,palauk Kaip cia dabar viena tarp musu kuda atrodysi O istikruju tai pavydu,kad i 77 perbegai
Labas,nepasisveriau Lietus lyja,slapia,kaip i laukus ibristi,lysve svogunams pasidaryti...reikia gi siandien sodint
Oneiga,ar jau sodini?
Oneiga,ar jau sodini?
Ne, nesodinu .Šlapia ir pas mane.Gal šiandien reiks kažką pradėt.
Perlipau į 75
Labas,jau nebeslapia!Vakar nakti simboliskai pasisodinom pora eiluciu(ne eiliu)svogunu,cibuline atsvesta Siandien kibsiu i sejima Dieta nusikelia i pirmadieni!