Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Ta Tavo draugė, tai kažkas baisaus.Ir jį visam gyvenimui, ane?

Atsakyti
Sako,kad praeina kai mmm baigiasi...bus matyt ax.gif Tai va,viskas nervuoja,svoris nekrenta,o dar ir prisnigo...tai kur cia migrenos nepuls ax.gif
Ryt nusiteikus rimtai,, pasilaikyti''.Gersiu daug vandens,nes naktimis baisiai troskina,jauciu jo trukuma organizme.Aisku ledu ir pyrageliu atsisakyt turesiu...dukryte man sokoladini pyraga iskepe...kaip cia jo nepribaigt rolleyes.gif
Ryte sversiuos,tikiuosi soko negausiu unsure.gif
Atsakyti

As vis dar sastingyje. Bet siand vietoj dvieju spurgu, tik viena suvalgiau :D bet vakarienei makaronu apkepas buvo. Labai ne dietiskai :)

Mute, dareisi cukraus kieki kraujyje? Naktiniai troskuliai cia man toki klausima issauke.

Atsakyti

Pas mane 0.Ėdžiau, kaip pasamdyta :rolleyes: Nu bet tai kas likučius maisto sunaikins :rolleyes:​ 

Atsakyti

Pas mane svoris kaip prikaltas. Isvada, valgau teisingai, kad svori islaikyt. Bet man ne islaikyt reikia, o numest :D

Atsakyti
Sveikos,as vis nepasisverus ax.gif Kas del cukraus kiekio,nesitikrinau unsure.gif Jauciu,kad reikes savaite ,,ant vandenelio pasedet'' rolleyes.gif Labai jau visokiu nepageidaujamu reiskiniu pas mane apsireike g.gif
Siandien diena pravazinejau,pakeliui cepelinu prigriebiau...nu nebesidietinu jau piktybiskai tongue.gif Reikia save i kampa statyt!
Atsakyti
Labas smile.gif 82,7kg. Niekaip nepabegu is 80 unsure.gif
Lauke salta,slapia,vejuota,nebesportuoju ax.gif Visos viltys i savaitgali,gal pasikeis orai ir issijudins svorio reikalai. rolleyes.gif
Oneiga,ar viska pasisodinai?
Atsakyti

Visai nieko, tik šiltnamyje salotos, špinatai ir ridikėliai.Šalta ir šlapia, ir tingiu :D Bet tuoj ssuvadovaus generolas, tai eisiu, kaip bitė :D 

77,1kg.Priauginėju, taip sakant :rolleyes:​ 

Atsakyti
Fu....palengvejo,o tai jau maniau as visai apsileidau,nieko nepasisodinau ax.gif Jau tikrai,salta,slapia ir tingis tongue.gif
Siandien apejau zemes plota,visas neisdirbtas,sakneliu pilna...bandysiu apmulciuot siaudais,kiek kas augs tiek ir uzteks rolleyes.gif Labai pas mus cia biedna zeme,reikia daug kartu jai nusilenkti,kad dirvozemis padoresniu taptu.Sode tai simtais kartu pasilankstyta,keliais apeita tongue.gif
Kas del svorio,-neskubek kudet,palauk mirksiukas.gif Kaip cia dabar viena tarp musu kuda atrodysi tongue.gif O istikruju tai pavydu,kad i 77 perbegai ax.gif
Atsakyti
Labas,nepasisveriau ax.gif Lietus lyja,slapia,kaip i laukus ibristi,lysve svogunams pasidaryti...reikia gi siandien sodint rolleyes.gif
Oneiga,ar jau sodini?
Atsakyti

Ne, nesodinu :rolleyes: .Šlapia ir pas mane.Gal šiandien reiks kažką pradėt.

Perlipau į 75 :P​ 

Atsakyti
Labas,jau nebeslapia!Vakar nakti simboliskai pasisodinom pora eiluciu(ne eiliu)svogunu,cibuline atsvesta biggrin.gif Siandien kibsiu i sejima smile.gif Dieta nusikelia i pirmadieni!
Atsakyti