Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,pradedu savaite su 82,8kg ax.gif Sugebejau prisiauginti...
Atsakyti

O tai bandei didelius persodinti?Jei taip tai kiek jiems amziaus buvo?Mastau,kad as be to neapsieisiu ax.gif

Aišku bandžiau :D Didelį tokį spygliuotį.Ale ėmė ir nudžiūvo.Net nezinau kiek jam metų buvo.

Prisiėdžiau...O ryte buvo 76,9.Nu kam reikėjo tiek ėst :unsure:​ 

Atsakyti

Nu kas čia dabar?Kur prašapai, Mute??? :unsure: Rebutia, ir Tu kur?Sėdziu čia viena, nuobodžiauju.Teks eit pavalgyt :D​ 

Atsakyti
Iki miesto sulaksciau,griztant uzlekem cepelinu ax.gif Tai va,dieta pas mane nekvepia biggrin.gif
Tad valgyk kiek nori ir ko nori mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti

Sakai cepelinų :hmm: ?Biški net supavydėjau :rolleyes: Bet ne ne, nereikia man cepelinų :D​ 

Atsakyti

As vis dar bandau is 9 islipt. Dar supratau, kad mano svarstykles gryba pjauna. Biski paslenki, jau rodo geru puskiliu maziau arba daugiau :D 

Atsakyti
Merginos,ryt gal truputi susiimam mirksiukas.gif biggrin.gif Siandien ledai,strimele rukyta,sumustiniai,riesuciukai...labai jau netvarkinga mityba ax.gif Svarstykles aplamai kazka pripainiojo,nebedraugausiu su jom tongue.gif
Atsakyti

Nu tai kaip šiandien susiimti???Varau pas anytą, ryt pas mamą, o tada vaikai pas mane.Isvada- ėdimas apskritas dvi dienas.

Mano svarstyklės, tai draugiškos :D , parodė 75,7kg.Tik kažin ar nesuklydo, nes naktį privalgiau :hmm:​ 

Atsakyti
Eik tu sau kaip sukudai!!!!!!!! blink.gif Kaip cia as viska praziopsojau doh.gif scare.gif Vos ledai is burnos nepabego tongue.gif Viskas,pirmadieni grrrrriezzzzztaiiii smile.gif
Su artejanciom sventem mamytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif bis.gif bis.gif bis.gif Pasveskim mirksiukas.gif
Atsakyti

Įsivaizduoji, ir šiandien tiek pat svarstyklės rodo, tai gal tikrai sukūdau :D 

Pyragas, šašlykas, mišrainytės ir mėsytės ant stalo- laukiu vaikučių.Tuoj svorį pakoreguosiu :D

Gražios šventės ir Jums su Rebutia :4u:  :4u:​  

Atsakyti

Labas rytas,

Nu va, svoris pakoreguotas :D - 76,7kg.Startuojam iš naujo :D 

Priėdžiau vakar eklerų iki blogumo.Metų yr- proto ne :rolleyes:​ 

Atsakyti
Laba,o as nestartavau ax.gif Nakti migrena atsibelde,ryte nieko nesinorejo...kol vaistas nesuveike,o tada privalgiau ne pagal dieta ax.gif
Tad ryt startuosiu tongue.gif
Atsakyti