Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

As tai labai negera buvau,pradeu savaite su 83,8kg doh.gif blush2.gif
Siandien nusiteikusi rimtejimui,kad tai ir visa savaite rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 15 kovo 2021 - 16:29

Aš su 80,2 pradėjau.

Atsakyti
unsure.gif tylu cia unsure.gif ka veikiat? mirksiukas.gif
Siandien -200g.Diena beveik tvarkinga.Pietums buvo troskinti kopustai su sonkauliukais,bulvytemis.Vakariene tarkinga.Gal dar vienas pakelis sviesto istirps biggrin.gif
Siandien dar kazkiek ,,pasportavau'' su grebliu,pilna aplinkos tvarkymosi.
Atsakyti

Aš irgi su grėbliu palaksčiau.

-100g tik, o ryt ir pliusas bus :rolleyes:​ 

Atsakyti
A kodel,gal ka sventi? bigsmile.gif
Atsakyti
Labas smile.gif ,-800g! Vakar taip ratus sukau aplink saldainiu stiklaini,vaisius ,saldytuva,nieko nepaemiau,va ir apdovanojimas tongue.gif
Saulute sviecia,leksiu grebli ,,pavedziot'' biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

lyg man šventės reikėtų, kad galėčiau prisiėst :D 0 stebuklingai.

Pridariau brokolių+ vištiena+džiovintos spanguolės+ sienos+ majonezas mišrainės bliūdą ir beveik viena sukimšau.Dar ryte tą mišrainę skrandy jaučiau :rolleyes:​ 

Atsakyti
Laba,siandien kazkodel +300g ax.gif Vakar pietums ir vakarienei emiau varske su grietine ir braskiu uogiene,va kas pasekoje gavosi unsure.gif
Ryte atsikeliu ir negaliu patiketi-ZIEMA blink.gif Iki dabar dar soke,kaip taip ...Turbut ir pliusas per tai tongue.gif Taigi ne as kalta biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane tik truputį buvo žiema, tai šokas mažesnis, tik 0 :D​ 

Atsakyti

Laba,

Kazkokia sunki savaite, net nesisveriu. Vis neissimiegu, o kai neissimiegu, saldainiu poreikis padideja. 

Kiema susitvarkem jau, zole nupjove, iskart geriau vaizdas. 

Suku galva kur jurginus sukist. Kaip dar geliu lentyna is paletes padaryt, kad grazu butu. Nes kazkaip tik pomidoru vazonais nesinori apsistatyt kieme :D 

Atsakyti
Siandien vel ziema su sniego sukuriais,pulkas isbadejusiu zyliu ir genys smile.gif
Cia vietoj vistu su gaidziu biggrin.gif
Siandien smagiau82,6kg,t.y.-500g.Cia po naktiniu karameles ir guminuku,-dietiniai rolleyes.gif
Atsakyti

Ai, +400g :unsure:​ 

Atsakyti