As pagaliau pajudejau i prieki, nes vos ne dvi savaites simtas i minusa, du i pliusa, trys i minusa, vel i pliusa. Toks trypciojimas vietoj, nei pirmyn nei atgal.
Bet vis dar 9 prieky. Jei siand nesubludysiu, gal ryt 8 pamatysiu. Arba ne
Merginos-moterytes,su musu svente Revutia,gaudyk Jau Tau dviguba svente As tai pliusavau savaites pabaigoj...tad minusotik -300g.Vistiek savaite vykus,minusas ne pliusas Ai siandien as ji pliusu paversiu Ryt rimtejam,ane?
Verčiau išmintingo barimas negu kvailio gyrimas. Lietuvių patarlė.
Labas,ale ir drasi :blink uzsilipai....as tai baile,nelipau ant svarstykliu Ryt gal...
Vakar nuejau miegot su balta misraine pilve,jau kaip man tas jausmas nepatiko...nebenoresiu jos ilgai!
Siandien rimtai laikysiuos pirmadienio meniu
Man nepasiseke vakar pagal pirmadieni issilaikyti,bet kiek rimtesne dienele gavosi Siandien pasisveriau,82,8kg.Siandien ryte ir pasportavau,pasivaiksciojau...pusrycius tvarkingai suvalgiau ir....ledu suraiciau Bet jau daugiau gal nebeisdykausiu Pirmadienio startui ruosiuos As dar siltnamyje nieko nepasisejau,vis manau,kad paesiduos,o kas tada Tai vis tempiu..
Laba,siandien 0 ir tai labai labai gerai,mat vakar vakarienei buvo bulviniai blynai,pavakariam ledai.Siandien manau,kad nebeisdykausiu,tvarkingai pagal penktadienio meniu valgysiu. Kaip pas jus?
,aha,man siandien penktadienis....kai supratau,kad ketvirtadienis ...nebesidietinau Jau koks viesulas lauke gal stogo nenuples Tai siandien abi kemsam ka norim ir kiek norim,o ryt RIMTAI Kad nesinervuotum ledu suvalgyk,ar koki saldaini(kaip as )uz zando uzkisk Arba kambarioka sokt pakviesk,koki tango,kad toks neatsargus