Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

As pagaliau pajudejau i prieki, nes vos ne dvi savaites simtas i minusa, du i pliusa, trys i minusa, vel i pliusa. Toks trypciojimas vietoj, nei pirmyn nei atgal.

Bet vis dar 9 prieky. Jei siand nesubludysiu, gal ryt 8 pamatysiu. Arba ne :D

Atsakyti

Teisingai,Mute, darai, kad nesisveri :D Aš su Tavimi :D Užkandžiauju ištisai...Baisu :rolleyes:​ 

Atsakyti

Yra!!!! Yra!!!!! 89,9 kg :yahoo: 

Aisku siand pica nusimato, tai nzn kiek ilgam yra :D

Tai savaites rezultatas, net ne savaites, o paskutiniu triju dienu, -900 g.

Atsakyti
Merginos-moterytes,su musu svente bis.gif yahoo.gif birthday.gif nail.gif clap_1.gif rev.gif ura.gif Revutia,gaudyk 4u.gif Jau Tau dviguba svente thumbup.gif
As tai pliusavau savaites pabaigoj...tad minusotik -300g.Vistiek savaite vykus,minusas ne pliusas biggrin.gif Ai siandien as ji pliusu paversiu tongue.gif Ryt rimtejam,ane? mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aha, rimtėjam ryt :D 

Rebutia :4u:  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

80,8kg ir vėl :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2021 03 09, 08:59)
<p>Labas rytas,</p><p>80,8kg ir vėl unsure.gif </p>

Labas,ale ir drasi :blink uzsilipai....as tai baile,nelipau ant svarstykliu ax.gif Ryt gal...
Vakar nuejau miegot su balta misraine pilve,jau kaip man tas jausmas nepatiko...nebenoresiu jos ilgai!
Siandien rimtai laikysiuos pirmadienio meniu smile.gif
Atsakyti

O aš tai nuo rytojaus :lol: 

Padėjau šiltnamy visokių žalėsių.

Rebutia, kaip reikalai pas Tave?

Atsakyti
Man nepasiseke vakar pagal pirmadieni issilaikyti,bet kiek rimtesne dienele gavosi smile.gif
Siandien pasisveriau,82,8kg.Siandien ryte ir pasportavau,pasivaiksciojau...pusrycius tvarkingai suvalgiau ir....ledu suraiciau ax.gif Bet jau daugiau gal nebeisdykausiu tongue.gif Pirmadienio startui ruosiuos biggrin.gif
As dar siltnamyje nieko nepasisejau,vis manau,kad paesiduos,o kas tada blink.gif Tai vis tempiu..
Atsakyti
Laba,siandien 0 ir tai labai labai gerai,mat vakar vakarienei buvo bulviniai blynai,pavakariam ledai.Siandien manau,kad nebeisdykausiu,tvarkingai pagal penktadienio meniu valgysiu.
Kaip pas jus? mirksiukas.gif
Atsakyti

0 pas mane.Prisveiciau kotletų su bulvėm :unsure: 

O kodėl penktadienio?Šiandien ketvirtadienis lyg ir :D 

Nu kaip mane erzina šiandien viskas, negaliu.Einu ratais nuo savo kambarioko :D , kad ko neleptelčiau, bet jis vis sukasi aplink :D Neatsargus baisiai :D​ 

Atsakyti
tongue.gif ,aha,man siandien penktadienis....kai supratau,kad ketvirtadienis ...nebesidietinau biggrin.gif
Jau koks viesulas lauke blink.gif gal stogo nenuples blink.gif
Tai siandien abi kemsam ka norim ir kiek norim,o ryt RIMTAI mirksiukas.gif biggrin.gif
Kad nesinervuotum ledu suvalgyk,ar koki saldaini(kaip as )uz zando uzkisk tongue.gif mirksiukas.gif Arba kambarioka sokt pakviesk,koki tango,kad toks neatsargus tongue.gif
Atsakyti