Merginos,kaip sekasi,ar ko negero nedarot? As sekmigai atlaikiau 3 diena,prisivarvinau klevu sulos ,su dukra pasidalonom-desertas Nepribego daug,tik pora stiklineliu.Nemoku gal as jos leisti
Laba,
Nesisveriau. Sumustiaka uz zando kisu, nes vakarienes kitaip nesulauksiu
Pasisejau petuniju. Maz sudygs, jei ne, tai ir nereik.
Pas mane tai tik pampu zole paseta,visa kita kazkaip nesekas prisiverst
Isgeriu arbatos(pu erh) ir bandysiu link lovos eit,taip nuo pagundu apsisaugosiu.Nors kazkaip jau ir nebetraukia jos,gal jau,,pasveikau''
Isgeriu arbatos(pu erh) ir bandysiu link lovos eit,taip nuo pagundu apsisaugosiu.Nors kazkaip jau ir nebetraukia jos,gal jau,,pasveikau''
Laba,vel 0 Ir tikrai nieko neuzkisau uz zando
Aš užkišau, todėl pas mane +300g
Siandien jauciu,kad vakarienes padauginau...gal ,kad salciai artinas taip gavosi
Taip noretusi kokio apelsino,skrandis pilnas,o kazko norisi Eisiu arbatom ta nora malsint...
Taip noretusi kokio apelsino,skrandis pilnas,o kazko norisi Eisiu arbatom ta nora malsint...
Laba,
0 pas mane.
labas,tik dabar atlekiau...pas mane -400g,bet va puse ledo tai suvalgiau Nematyt man pirmadieni 79,9999
Ale vel ziema atejo ,koks slidus kelias...
Ale vel ziema atejo ,koks slidus kelias...
Nu zinokit ledu ne trupucio negalima +100g
O pas mane labai netikėtai -600g.Tikrai nustebau.
Turbut svarstykles pasigerint sumaste,pabijojo,kad gali jas kur nukist toliau nuo aliu
Maniskes baimes jausma praradusios
Jau koks vejas lauke,susalau...sedziu namie,mastau ka cia ....na pati zinai ka savaitgaliais galima veikt Siaip tai seklas issitraukiau,planuotis sodinimus reiketu
Maniskes baimes jausma praradusios
Jau koks vejas lauke,susalau...sedziu namie,mastau ka cia ....na pati zinai ka savaitgaliais galima veikt Siaip tai seklas issitraukiau,planuotis sodinimus reiketu
Sveikos,del totalaus atsalimo vakar prisivalgiau visko is eiles... Ryt bus svente,darysiu tiramisu,valgysiu ledu ir ryte nesisversiu Beje ir siandien nesisveriu,kam pries svente nuotaika gadintis O ka jus veikiat?