Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

eilinis startas :D​ 79,3kg

Atsakyti
Sveikos,atlekiu ir as prie starto biggrin.gif su 83,1kg ax.gif Ryta labai tvarkingai pradejau...net silto vandens su citrinaisgeriau tongue.gif Belieka vakaro sulaukt rolleyes.gif
SU PAVASARIU bis.gif bis.gif bis.gif clap.gif clap.gif clap.gif ura.gif ura.gif ura.gif
Ta proga visos metam est biggrin.gif
Atsakyti

Oho, kokios linksmybės :D​ 

Atsakyti

Laba,

savaitės rezultatas apskritas 0. Pusryčiams desertuką sukirtau. Labai skanu buvo :D

Pavasario proga pasisėjau šiand ridikėlių ir gėles palaisčiau. Vakar išpikavau pomidorus. Šiand atsirinkau, kokius dar pasisėsiu ryt. Tikiuosi. 

Atsakyti

Laba, nieko nesuprantu, bet +500g.Tikrai nieko neėdžiau, ko negalima :hmm:​ 

Atsakyti
Labas,-1kg,vakar uz 1,5 litro isgerto vandens,tiksliau arbatos pasidovanojau avietini leda rolleyes.gif Siandien jokiu saldumynu,jokiu ledu!!!Man gi reikia 2,2kg nukratyt,kad i 79,9isokciau smile.gif smile.gif
Papildyta:
Oneiga,Rebutia mus cia su sejom erzina...kada mes sesim? mirksiukas.gif Gal jau ridikelius i siltnami galima set?
Atsakyti

Net nežinau, mano carienė  :D tyli tuo klausimu.Liepė tik į kirpyklą eit :D .Nu ir ėjau.O per vidurį karantino klausė nejaugi aš negaliu jai kirpėjos į namus suorganizuot :rolleyes: Klausiau ko pati neorganizuoja, tai atsakė, kad nevažiuoja jos.Reiškia bandė :D 

Atsakyti
hihihi.gif ,vadinasi nebus komandu,teks paciom galvas sukt.Siandien sumasciau sulos paieskot,ale grazta kazkur pameciau doh.gif jau kur reikejo nukist...visa diena prasiknisau...neturejau laiko net apie ledus pasvajot tongue.gif Verduos kiausinius,pjaustysiu kinini kopusta,pasmulkinsiu dziovintu pomidoriuku ir sauksta majonezo uzmesiu,kad liesai nesigautu biggrin.gif
Ryt minuso lauksiu ax.gif
Pasvajojau,paskaiciavau ,kad kovogale yra sansu 73kg svert rolleyes.gif a vdrug bigsmile.gif

Atsakyti

Kadangi, tik sukramčiau dešrigalį, tai tokių svajonių neturiu.O gal ir turiu, tik vargu, ar jos realybė virs :D​ 

Atsakyti
O kokio dydzio tas desrigalis buvo?Gal gi nieko baisaus...nors galetum ir manes draugiskai palaukt tongue.gif
Atsakyti

Dešrigalis buvo maždaug +500g dydžio :lol: Tai, aišku, kad laukiu.Nu kaip aš be Tavęs :P​ 

Atsakyti
Laba,siandien 0,turbut cia man uz ta pirmadienio smaguriavima... ax.gif
Tai neblogas tas desrigalis buvo,nemazas biggrin.gif Nu ir gerai,pakramsnok dar ko nors,as pasistengsiu saziningai pasilaikyt,kad nereiketu Tau daug pliuso augint mirksiukas.gif
Atsakyti