Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas,siandien prisijungiu prie jusu smile.gif 83,1kg ax.gif
Atsakyti

Labas,

pas mane 0 šiandien.

Kaip nemėgstu tokio laikotarpio...Pliurza visur, purvina, šlapia, brrrr

Vakar kepiau morengus.Nu kaip skanu :rolleyes: Gerai tik, kad dukra susikrovė ir išsivežė :D Kiek spėjau už žando užkišta, tiek :D​ 

Atsakyti
Gerai,kad ne torta su morengais gaminai. Butu uz zando ir kremo uzlinde tongue.gif
O mes su dukra ruosiames kazkuria diena i ekete lyst,gal lieknesis geriau tongue.gif
Tikrai jau pavasaris,sniegas tirpsta,pliurza,pauksciuku pypavimas wub.gif Sodyboje visai nieko ta pliurza biggrin.gif Aplink svarus balti takeliai,va tik palei namuka pliurzytes truputis yra.
Reiketu paprikas i zeme sukist...Siltnamio dairaus,vertetu vistik sodyboje pradet viska augint.I soda tik zoles nupjaut sulakstyciau,dar uogas susirinkciau ax.gif
Atsakyti

Laba,

Pas mane ir vel 0. Vakar apimtis matavausi. Tai nuo sausio 8 d nuo liemens 4 cm istirpo. Bet svorio pokytis ner didelis. Bet tas guodzia, kad bent kazkur mazeja. 

As vis neprisiruosiu likusiu pomidoru paset, dar pora geliu. 

Tulpes vis dar nesukistos i zeme :oh:​ 

Atsakyti

P.s. kur Karmen??? Ateik, grizk, vis tiek cia visos klystkeliais eina :D galu kartu eit arba i doros kelia mus vest :)

Atsakyti

Labas rytas,

Mute, mes viską skirtingai matom :D .Pradedant kava, baigiant pavasarine pliurza :D .

O Tu sodo nenori išvis atsikratyti?Labai daug laikstymo gaunasi :hmm: Nu aš čia šiaip pagalvojau :D 

Tikrai, Karmen, grįžk.Mes gi irgi vis užvalgom :rolleyes: 

-300g.Ėdžiau naktį ledus :B​ 

Atsakyti
Labas rytas,+200g ax.gif Vakar akare silkes su morkom privalgiau...dar sio bei to ne i tema isimeciau uz zando rolleyes.gif Siandien bandysiu tarkingai pasilaikyti...
Atsakyti

Labas rytas,

0 :unsure:​ 

Atsakyti
labas,o as visai pasileidau...
Atsakyti
Sveikos,siandien uzsilipau ant svarstyliu...visi 83kg.Tikiuosi,kad pirmadienis bus be pliuso,gi reikia jau kudet pradet.Beje arteja delcia,labai tinkamas startui laikotarpis rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

79,3kg.Neaisku kas bus rytoj :D​ 

Atsakyti

Aš pliuse irgi visa savaitė sėdžiu. Neina susiimti. Galvojau ryt susiimsiu, bet maniškis planuoja toblerone pyragą valgyt :D Šiand planavo, sakiau nenene, aš pasisversiu pirmadienį ir tada :D Jei susigundyčiau :D :D :D 

Atsakyti