Labas,
pas mane 0 šiandien.
Kaip nemėgstu tokio laikotarpio...Pliurza visur, purvina, šlapia, brrrr
Vakar kepiau morengus.Nu kaip skanu Gerai tik, kad dukra susikrovė ir išsivežė Kiek spėjau už žando užkišta, tiek
O mes su dukra ruosiames kazkuria diena i ekete lyst,gal lieknesis geriau
Tikrai jau pavasaris,sniegas tirpsta,pliurza,pauksciuku pypavimas Sodyboje visai nieko ta pliurza Aplink svarus balti takeliai,va tik palei namuka pliurzytes truputis yra.
Reiketu paprikas i zeme sukist...Siltnamio dairaus,vertetu vistik sodyboje pradet viska augint.I soda tik zoles nupjaut sulakstyciau,dar uogas susirinkciau
Laba,
Pas mane ir vel 0. Vakar apimtis matavausi. Tai nuo sausio 8 d nuo liemens 4 cm istirpo. Bet svorio pokytis ner didelis. Bet tas guodzia, kad bent kazkur mazeja.
As vis neprisiruosiu likusiu pomidoru paset, dar pora geliu.
Tulpes vis dar nesukistos i zeme
P.s. kur Karmen??? Ateik, grizk, vis tiek cia visos klystkeliais eina galu kartu eit arba i doros kelia mus vest
Labas rytas,
Mute, mes viską skirtingai matom .Pradedant kava, baigiant pavasarine pliurza .
O Tu sodo nenori išvis atsikratyti?Labai daug laikstymo gaunasi Nu aš čia šiaip pagalvojau
Tikrai, Karmen, grįžk.Mes gi irgi vis užvalgom
-300g.Ėdžiau naktį ledus
Labas rytas,
0
Laba,
79,3kg.Neaisku kas bus rytoj
Aš pliuse irgi visa savaitė sėdžiu. Neina susiimti. Galvojau ryt susiimsiu, bet maniškis planuoja toblerone pyragą valgyt Šiand planavo, sakiau nenene, aš pasisversiu pirmadienį ir tada Jei susigundyčiau