Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

0. Vakariene labai velyva buvo. 

Karmen, gal skysciai susilaike ir pliusas. Tikrai ne nuo lasisos. Kita diena ziirek ir minusas atkeliaus.

As tai einu pusryciu valgyt, beveik antra dienos. Nes atsikelusi nepavalgiau ir nuejau pogulio. 

Atsakyti

Labas rytas,

:D sakyčiau, toks netrumpas pogulis buvo, Rebutia.

Mute, kur dingai? Nu gali nesisvert, bet namo pareit, tai turi :hmm:  :D 

0 pas mane :unsure: O turėjo būt minusas ir nemenkas, nes jau labai sąžiningai laikiausi :unsure:​ 

Atsakyti

Laba,

+100 g. Pistaciju nakcia radau :D o galejau gi atsilaikyt...

Atsakyti

Nu čia dabar :hmm:​ Kur visos pasidėjot?

Atsakyti
Labas,atbegu biggrin.gif O jau priauginau kg doh.gif
Koks lauke oras,pavasaris wub.gif Tikrai jau pats laikas baigt su visais edimais tongue.gif
Ryt startuoju,tikiuosi,kad jau rimtai biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

0. Svarbu ne pliusas :D 

Sedziu, noriu miego. Bet mano ponia dar reikalu milijona turi, nemiega. 

As jau gal savaite sedziu namie, jokiu pasivaiksciojimu. Vejas didelis. Jau galetu ir nustoti. Mano tulpes dar nesusodintos, dygsta maisiuke. Dar pora azaliju nusipirkau, persodinti reikia. Kur statysiu nezinau, svarbu nusipirkau :D

Jau pomidorai po antra lapeli isleide, tuoj pikuot reiks. Kitus dar paset reikia. 

Atsakyti

Ponia yra ponia, ir nieko čia nepadarysi :wub:  :D 

Kokios dar azalijos su pomidorais :D  :D  :D Kieme sniego tuneliai, du nulaužti kadagiai, sugriautas kaimynės šiltnamis ir aš šlapiomis nušalusiomis kojomis, nes bridau per pusnis eglės nupuošt, o tai Velykų sulaukti gali :D 

Nu, bet jau pavasariu kvepia :yahoo: 

O kur Karmen?Ar tik nebus užvalgius :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Labas rytas,

va aš, tai tikrai užvalgiau :rolleyes: .Vėl grįžau į pradinį svorį ir dar 100g užsimečiau.Kaži kur vakar protas buvo išėjęs :hmm: 

80,9kg.Vsio!!!

Mute, Tu su manim :D ?Kiek pliuso atsinešei? :D​ 

Atsakyti

Laba,

Savaites rezultatas -1.1 kg.

Sakyciau neblogai, bet vis dar 9 prieky....

Atsakyti
Sveikos smile.gif Rebutia,gaudyk 4u.gif
Oneiga,as nezinau kiek pliuso ryte turejau,labai greitai apsiredziau ir miestan islekiau ax.gif Nu ryt bus pas mane startas,-tikrai biggrin.gif Namie save veidrodziuose apsiziurejau,baisu kaip as papilnejus blink.gif...sodyboje tai keli maziukai veidrodeliai,jie taip baisiai nerode tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

-500g.Didesniam minusui koją pakišo vynuogės ir dukros grįžimas namo su Nykštuko ledais :D​ 

Atsakyti
...as vis dar nestartavau flirt.gif blush2.gif
Atsakyti