Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

As panasiai ax.gif Man budavo tragedija 70kg svarstyklese pamatyt,o dabar tai sokineciau is laimes biggrin.gif
Kalneliai tai neisvengiami jei kalnais saldumynus su greitmaisciais rysim mirksiukas.gif As per karantina cipsus pradejau megt blink.gif Man ju niekad nereikedavo,buvau jiems abejinga unsure.gif Pats laikas to iprocio atsikratyti!Ir aplamai,turiu metu reikia ir proto turet,kad susiimciau umn.gif Susitarsiu su smegenais ir bus tarka,-sulieknesiu rolleyes.gif

Atsakyti

Mute, tai ar čia nusidėjimas, jei minusą turi???

Pas mane 0.Ot sustartavau :D 

Karmen, prašau :4u: .Net supavydėjau :rolleyes: , bet taip baltai baltai :)​ 

Atsakyti

Laba, 

-300 g. 

Vakare moliugu seklu palukstenau, poto pomidoriuku prikimsau, dar pora riekuciu surio. Ir vyno  :lol: 

Atsakyti
Oneiga nera man ko pavydet, man dar reikia daug daug iki jusu nurident... unsure.gif bet aisku nesupykciau jei taip smagiai toliau riedetu tie kg biggrin.gif Siandien vakarienei vel mesa. Verdu kulsi vistos. Tik nzn kiek jos suvalgyt, kad ryt nereiktu bliaut svarstykles apsikabinus. Kazkokia tas dvi dienas pagiringa jauciuos, galva paskauda, matyt organizmui stresiukas neblogas unsure.gif Laukiu tos vistos kulsies kaip isganymo, va ka reiskia alkana biggrin.gif
Riebutia, kaip as kartais pasiilgstu like mygtuko 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Karmen*: 16 vasario 2021 - 17:40

Visą suvalgyk, nieko nebus, jei prie jos bulvyčių neužkrimsi :D 

Atsakyti
Oneiga ner bulvyciu aciu dievui biggrin.gif Ir kulsies visos nesurijau. Liko oda ir blauzdele. Dabar istvert iki miego ir aleliuja. Ryt nauji kiausai, greipfuktas ir dar kazkas vakarienei. Jauciu bus ta blauzdele ir krutineles kepsniuko gabalelis. smile.gif ale kokia as cia sazininga, kazi ar ilgam. Savaitgaliui jau kaupiuos. Kazi kaip reiks atlaikyt ji unsure.gif
Atsakyti

Man visada sunkiausi savaitgaliai, bet kai labai nori, viską galima iškęsti.Jei ir suvalgysi mėsos, ar sūrio, tikrai nieko tokio.Blogiausia visi užkandukai, sumuštinukai, duonytės, bulkytės :D​ O va tokius aš labai mėgstu.Tai ir paslystu.

Atsakyti
Ko cia taip pergyveni Karmen,taigi mesos gali valgyt kiek norisi mirksiukas.gif As kai pirma karta sios dietos emiausi tai 3 ketvircius virtus suraiciau ir nieko,ryte -500g! Va nuo tada ir pamegau sia dieta...va tik dabar nesigauna surimtet ax.gif Priedziau vafliuku kaip nezinau kas ax.gif
O tai vakarienei ar ne salotos priklause,as tai salotas su 2 kiausiniais ir ciabata valgiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 vasario 2021 - 01:50

Labas rytas, 

Mute, ko naktinėji :D ?

O aš beveik nieko nevalgiau ir tik -300g.Tikrai, kai valgai taip, kaip priklauso, tai ir krenta.

Atsakyti
Labas rytas. - 900g nu neblogai bigsmile.gif man kaip tik vakaras taip sunku, kaip rytas normaliai visai. Rytais nesijauciu alkana. Vakare nors vilku stauk. Todel noris mesyte vakarui pasilikt. Antraip sakes man. Jauciu paluzciau jei vakare tik puse greipfrukto butu... Sia savaite dar nedirbu tai dzin, bet po darbo tai numirciau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,o pas mane po uzgaveniu +300g ax.gif Gi svenciau biggrin.gif Sudeginom vakar more,laukiam pavasario smile.gif
Kitas pirmadienis pas mane vel startinis rolleyes.gif
Atsakyti

Nu kaip gi be eilinio starto :D 

Atsakyti