Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Pffff.... PAs mane tai tik vakare bus pica :D O šampė iš vis vėlai vakare, kai vaikas užmigs...

Gėlių pirkimas brangiajam sukelia stresą :D :D :D nes aš rožių nemėgstu, o kitų jis nepažįsta. Tai dažnai būna (kai ne progos) nusiperku gėlių ir pasakau, kad jau tu norėjai man nupirkt :D 

Atsakyti
Riebutia pas mane ciulpes ant lango isdidziai stovi 😆 geros tos is lidlo, ilgai laikosi. Savaite ramiai isstovi. Pas mus langai pietu pusej, tai visos geles trumpiau laikosi. Savaite man yra vau 😲
Nu ka, reik eit maziu kelt is grozio miegelio and let the party go on 🥳
Atsakyti
Laba. Na pradedam. 100.6kg 🙈
Du kiausiniai sunaikinti, pliumpinu kava, laukiu tecio atvaziuojant ir leksiu katina skiepyt. Pietums bus puse milzinisko greipfrukto, o vakarienei noreciau mesytes smotelio tik nzn kokio. Yra zaliu desreliu. Galvojau ant griliaus kept ir kokia sunaikint be nieko...
Vakar edesio pabaiga vainikavo rafaelo saldainiukas ir miegot. Siaip as neesu saldziarure, man geriau koks vytinto kumpio gabalas nei tortas. Bet tas saldainiukas gerai pabaige diena 😆
Atsakyti

Laba,

+800 g.

Pirmadienis naujas startadienis :D tikiuosi pavykes bus :)

Atsakyti
Labas smile.gif Tai startuojam!!!82,9kg ax.gif Pusryciams pakepti ant sviestuko 2 kiausiniai,saukstelis naminio pomidoru padazo,1mandarinas,balinta kava.
Iki pietu jau sugerti 3puodeliai (mazi) macchiato,1puodelis kadagiu arbatos(dukra prisiziurejo per ,,vantos lapa"..Pietums aba mandarinai,arba pomelo vaisius,arba apelsinai.Vakarienei dar nesumasciau kas bus ax.gif
Visoms sekmingo starto 4u.gif
Atsakyti

Laba visoms,

80,7kg.Pusryčiai,kaip visada, 2kiaušiniai ir skrudinta batono riekutė, kava.Tvarkingai.Bet va paskui ant spintelės liudnom akim klapsėjo sumuštinis ir dovanoto Napoleono gabalėlis :unsure: Nebeklapsi :D .

Vakarienei Kijevo kotletas bus.Vakar buvau prisukus jų.

Atsakyti
...dar karta pasidziaugiau,kad nepagaminau tiramisu tongue.gif Butu verkes jis saldytuve kol sirdeles nesugraudintu ir....startas nusikeltu kitai savaitei biggrin.gif Va grietinele tai nesunaudota unsure.gif Kaip ja isgelbet..
Atsakyti
Mute, negelbek tu tos grietineles. Igelbesi ja, liks dar kas nors ir pasaka be galo... As negelbeju net burgerio. Tetis mano padare siurpriza ir atveze vaikams ir man 😍 Ikandau i sona jam ir palikau. Itariu dukra damus ji. Labai laikaus siandien. Tikiuos be nuodemiu praslisiu. Kepa desreles. Lapu misinio paemiau, truputi salotu salia pasidarysiu. Bet tik lapai ir viskas.
Atsakyti

As troskinciau mesa grietinelej. Na nebent saldi, tada ne. Mesos galima, ir skaniau, ir gero daikto ismest nereiketu. 

As pagaliau isejau pasivaikscioti. Po savaites baisinio vejo ir lietaus, pagaliau saule. Yra vejas, bet nebe toks stiprus, ir siltas. Ir siaip pavasaris, +12 :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 15 vasario 2021 - 17:38
Labas rytas. Su svente visas! lithuania.gif lithuania.gif pas mane asmenine svente. Vakar vakare buvo lb sunku atsisprit pagundoms. Snd tikejausi isvysti maziau trizenklio skaiciaus. O nukrito 1.8 kg 😲 aisku yra is ko krist nu bet kaip uzmotyvavo. Pirmam kartui labai padeda 😆
Atsakyti
Karmen,cia faktas,kad nenusidejai vakar mirksiukas.gif su tuo ir sveikinu 4u.gif As tai nusidejau,-500g,patenkinta ir tuom smile.gif Siandien dviguba svente,juk ir uzgavines,cirviniai blynai-vafliai iskepti , sutirstintu virtu pienu sutepti ir prie kavos patiekti-vaisinu tongue.gif
Karmen,tai kokia dar asmenine svente,su kuom sveikinti bigsmile.gif Pati jau geru minusu save apdovanojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Merginos,visas su visom sventem lithuania.gif bis.gif birthday.gif essen.gif clap.gif 4u.gif yahoo.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 16 vasario 2021 - 13:25
Mute, asmenine svente, kad maziau 100 sveriu. Skaitau db visa tema, tai ziuriu cia amerikietiski kalneliai. Labai bijau ju 🙄 o tai numeti, atsipalaiduoji, opa ir vel cia tie kg... Radau dar savo svorio metimo sasiuvini, tai be zodziu.. Po pirmo gimdymo antsvori meciau..nuo 72kg...db tai tiek pamacius svesciau yahoo.gif blem nu ir kaip cia taip nepastebimai sukarvejau? 🐄
Atsakyti