Labas rytas,
-500g.
Karmen, turi pavykt .Man ,pirmą kart laikantis šios dietos, labai gerai krito.Tik po ranka visad turėk kokią morką ar kitą negriešną maistelį , nes kai užeina noras valgyt, tai gali sukimšt ir tai, ko šiaip visai nemėgsti
O kas dėl nuotolinio, tai tikrai bėda.Kaimynė irgi dejavo, kad sūnus tešlėja.Kompas ir maistas.Nors mano dukrai, tai nieks už kailio neina, dejuoja tik dėl veiklos trūkumo.
Rebutia, kaip Tavo mažiukė auga?
Laba,
-500g. Laisvinu vieta rytojui
Auga, laksto isitverus jau. Melynes renkasi. Net 11men fotosesija keliom dienom reiks nukelti, nes ant zando melyne
Riebutia kokia mazyte taviske 😍 kaip pasiilgau toki maziuka paniurkyt. Nors mano mazas dar irgi niurkomas, bet jau charakteri senokai rodo, tai ne tik pasiniurkyt bet ir pasipykt tenka 🙃
Siandien as kazkokia nedarbinga,nesinesioja malkos,ner jegu...Eisiu koki tiramisu pagamint,ryt su dukryte pasmaguriausim ir pirmadieni kibsim i STARTA,turesiu ir namie kompanija Nors jai visai nereikia kudintis,kazkiek pripliusavo,nepatenkinta...
Priminsiu,kad rimtai laikantis dietos rekomendaciju per savaite netenkama apie 2,5kg.
Pries akis pasistatykim vandens !!!Suvartojant nemazai baltymingo maisto buuuutina gerti daug vandens.Nors 8stiklines isgerkim
Gal vistik tiramisu nedaryt
Daryk, daryk, Mute, nes aš morengus kepu O ko nedarbinga?Žiūrėk nepasigauk tos "zarazos".
Karmen, maniškė irgi valgo visokias nesąmones, bet ji sportuoja, tai gal dėl to.Bet tikrai nėra iš tų šakaliukų.Tvirtai sudėta mergina
Rebutia, kaip faina Tau Nieko, dings tos mėlynės...atsiras kitos
Ahahaha niurkomas... nesileidzia niurkoma
Mute, ta prasme? Nedaryt tiramisu? Mes cia ryt esim, o tu kudinsies??? As jauciu pica is italu kavinukes imsiu reik atsvest paskutine vakariene nuodemingai
Mute moki tiramisu daryt ir dar svarstai?? as noreciau bent moket toki pagamint... Nors siaip gal ir gerai lad nemoku. Viena nuodeme is milijono maziau..
Aš priėdžiau jau šiandien, ir taip nuo dūšios
+100 g. Bet čia ne aš kalta, sugalvojo brangusis naktipiečiams riešutėlių pakramsnot.... Tai aš prie kompanijos