Siandien namo i miesta nulekem.Issimaudem,issiskalbem,griztant uzvaziavom i rimi,o ten...sirena ,kad uzkauks... ,,demesio,demesio,del koronos viruso gresmes prasome visus palikti parduotuves patalpas...neskubat prasome iseiti per ten ir ten...''Net nespejom i pacia parduotuve ieiti,mat norejau kortele perbraukus akciju paziuret.Gi dazu reikejo,norejau pasigrazinti,o ten akcija...ex,vaiksciosiu ataugusiom saknim...Gerai,kad kazkada stipriai visko prisipirkus buvau,mat isejusios lekem atgal i sodyba,nebesinorejo i kita PC lysti.Va koki nuotyki turejom.Grizom emociju pilnos Ale kaip gera cia,jokio viruso nera,sedim ramiai
Labas,
o tai kas ten turėjo atsitikti toj parduotuvėje, kad taip?
Pas mane svoris stovi, kaip įkaltas 80,9kg.Vis ją nors griešno nutveriu
Tu drasi,pasisverei,as bijau svarstykliu,pirmadieni uzsilipsiu
Ir šiandien išdrįsau 81,7 .Uojazau, kaip nesiseka
Nezinau kaip cia siandien iseis pasidietinti salta,norisi kazko silto...Virsiu barsciu su sonkauliukais,pakepsiu buvyciu
Oi, tikrai kad šalta.Čia per naktį taip atvėso namukas?Va Tau ir romantika kaime
Aš tai taip pasiilgau laisvės, kad nusigrūdau miestan.Man verkiant šiandien reikėjo nusipirkti įvairių blankų...uždarytoje parduotuveje
Bet euro vaistinėje kremuko papirkau ir jau diena šviesesnė
Pas mane 81,4kg.Ėst noriu, kaip abu mano šunys kartu sudėjus
Oi, tai Tu tikrai turi mano svajonių namuką :wub:Nes man tik tokio reikia, be jokių žemių ir pastatų.Tik namuko ir ežeriuko
Aš galvojau, kad pirkai sodybą su tokiu dideliu,
vadinamų dviejų galų, namu.
Nieko, sakė lyg nebešals smarkiai, tai išgyvensit.Be to visada gali dūmt į miestą.
Nesisveriau,svarstykles uzpuste O jei rimtai tai neblogai uzpuste,aprims kiek ciupsiu kastuva,-sportuosiu Gal ryt isdrisiu pasisverti.
Labas rytas, per dvi dienas -900g.
Vakar bandziau kelia nusikast,puse nustumdziau,o va dabar ziukriu kaip mano triusas perniek eina Vel pusto..
Uzsisakiau malku,turesiu dauuuuuug ,,sporto'' kol sukrausiu
Labas
Matau niekur toli nepabėgot, laukiat manęs Tai va grįšt planuoju nuo pirmadienio po visų trali vali festivali. Poros mėnesių pasilakstymas atnešė kažkur +1,5 kg. Tai sakyčiau, kad net labai gerai prasisukau
Aš laukiu, kol kitą savaitę orai atšils. Reikia tulpes sukišt į žemę, dar jurginų nusipirkau. Ir dar kažkokių jau žydinčių, nežinau kaip vadinasi. NArarcizai tuoj žydės, jau su pumpurais, bet gi atšalo iki +2. Pomidorus kelis jau pasisėjau. Kitus sėsiu vėliau, iki kovo tikrai. Daugiau jokių darbų nenusimato pas mane