,nedingau,buvau miestan islekkus Ryte nespejau per skubejima pasisvert.
Sveikinu ale koks minusas,jau pamirsau apie toookius !!!
Tai kita savaite 2oji?Man tai ne,mat pirmosios nesigavo pasilaikyt
Labas,82,3kg O Tu vel minusa riebu turi?
-600g
Jaučiu, ir man kita bus pirma, nes vėl sugriešijau Pyrago gabalą sukimšau.
Tu man pasakyk,ar cia rimtai tas dienas pasidietinai,ar po laukus su sunimis prasilakstei,kad taip minusuoji?
Rimčiau pasidietinau ir iškart rezultatas yra.Bet va, guliu, o mintys po šaldiklį klajoja ten nykštuko ledai paslėpti...
Labas rytas,
80,9kg.Pirma savaitė turėtų būt, bet pietums cepelinas nusimato, tai nežinau, kaip bus.Bet čia be iš pasileidimo , čia proga yra
Labas,nu sveikinu su graziu skaiciuku,su proga cepelinu paskanaut,oi kaip noriu ir as Ai va ,gaudyk uz minusus
As tai ateinu su 82,6kg Prie kiausiniu buvo 2 sumustiniai su sudyta lasisa Bandysiu bent pietums tik vaisius valgyt,turiu kriausiu.Vakarienei tai reikes plova pribaigt,gausis kaip ir griekas Nu, bet ir maisto metyt nevalia
As tai ateinu su 82,6kg Prie kiausiniu buvo 2 sumustiniai su sudyta lasisa Bandysiu bent pietums tik vaisius valgyt,turiu kriausiu.Vakarienei tai reikes plova pribaigt,gausis kaip ir griekas Nu, bet ir maisto metyt nevalia
Tai kas per proga,kad cepelinus lipdai?Zinok taip uzvedei,kad susiradom kas parduoda bulves,sulakstem ir maisa parsivezem,dabar tik reikia,kad kas cepelinu pridarytu
Jauciu,kad kita savaite pirmoji startine
Jauciu,kad kita savaite pirmoji startine
Oi ne, ne aš lipdžiau, aš tik valgiau Mamos gimtadienis buvo.
Laba,
0 šiandien.Net apsidžiaugiau
Labas,siandien turiu 80,6kg.Vakar visa diena tik grikiu bliudelis ,juoda arbata ir pamelos kelios skiteles.Tai tik vakare galejau valgyt.
Siandien pusryciai labai tvarkingi,pietus improvizuoti,vakarienei troskinti sonkauliukai su bulvem Laukiu minuso ar bent 0
Siandien pusryciai labai tvarkingi,pietus improvizuoti,vakarienei troskinti sonkauliukai su bulvem Laukiu minuso ar bent 0
Oi, tai kas Tau?Vėl drauge, migrena, atkeliavo?
Pas mane tie patys 80,9.Nu ir needziau, atrodo