Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...manasis startas visai nevykes....ex!Gal ryt pasiseks ax.gif
Atsakyti

Ne Tavo vienos :D​ +200g

Atsakyti
As visai nesurimtejus angel_not.gif Tiek visokiausiu rupesciu turiu,kad nesigauna susiimt,vis prireikia nerva uzesti ax.gif Reikia su smegenais susitarti...
Siandien balandeliu su bulvem privalgiau,kaip ir nieko tokio griesno jei ne 2 ledai ,jie patys susoko,as nekalta rolleyes.gif
Ai,pas mane rekordai,ne nezinau kiek cia to pliuso;84,6kg As neviltyje...gal jau nebesugebesiu susiimt unsure.gif Bet kaip sunku tuos priaugtuosius nesiot doh.gif karsta.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kas nutiko, Mute?

Bet tikrai, sunku tuos lašinius nešiot :unsure: 

Jei ne riešutų sviestas vakar, tai gal būtų didesnis minusas, o dabar -400g.

Reikia eit nupuošt namus, bet taip nuotaikos neturiu 

Atsakyti
Labas,ai ..biurokratai mad.gif
Siandien nepasisveriau,anksciau malku atveze,ne iki svarstykliu buvo.Jau kaip nuo dusios pasportavau,visas susikroviau ax.gif Gal ryt koki puskilogrami busiu pametus rolleyes.gif
na ka,laukiam tikros ziemos su daug sniego mirksiukas.gif Kazi ar musu neuzpustys cia blink.gif Reiketu iki miesto sulakstyti,sviestas baigiasi,kiausiniai...Reikia vistas greiciau pirkt tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

kaip gražu lauke, sniguriuoja, šviesu, balta :wub: 

Pasakei apie vištas...Mano draugė prisipirko, vardus visoms sudėjo :D Pakalbina, pabara pagal reikalą. :D Man kiaušinių kartais atveža.

Net supavydėjau Tau tų malkų.Ir aš noriu fizinio darbo :rolleyes: 

Vakar pasidariau pramogą- visą kenį židiny sudeginau.Pasidariau kavos, sėdėjau ir dėjau po šakelę :D Namie tiek vietos atsirado, atrodo.Nes dėl jo dydžio net stalą prie sienos turėjau pristumt :D​ 

Atsakyti
Labas,siandien 82,7kg bigsmile.gif Kadangi vakar nezinojau kiek buvau pripliusavus nezinau kiek minuso,bent -1,9kg nuo paskutinio sverimosi bigsmile.gif
Sakai pavydi fizinio darbo,-lek sniego kast mirksiukas.gif As katik po pasimosikavimo su kastuvu pelenams is krosnies kast tongue.gif Tik toki teradau,kas mane,kad ziema bus...
Reikes nusipirkt , visai neblogai tas darbelis issijudina viska kas uzsistovejo...zinok lekiau kaip kulka i ,,vietele'' biggrin.gif
I miesta neisvaziavau,gal koki sekmadieni nulekt pabandysiu...kiausiniu pritruksiu,teks pusryciams kose kabint rolleyes.gif
O kiek pas drauge vistu,mastau kiek man ju reiketu hmm.gif
Tai vakar relaksavai degindama keni wub.gif Mes tai milziniska egles saka turejom,ja su sekatoriu nugenejau,stovi dabar ,,dekoracija'' su lemputemis tongue.gif

Atsakyti

Sniegą jau du kartus nukasiau :D Ir šunis po laukus pavedžiojau, ir katilinę susitvarkiau, ir dar ką nors nuveikti galėčiau, bet neturiu ką, tai eisiu pirtin.Laukiu kol išsikurens.

Tiksliai nežinau kiek tų vištų, gal 10-15.Ji pati kiaušinių nemėgėja, tai džiaugiasi jomis ir tiek :D​ 

Atsakyti
Ot keistuole,bet Tau tokia drauge gerai tureti tongue.gif Pavydziu pirteles,noreciau ir as kaip zmogus issimaudyti su vanta lasinius pamusti wub.gif
Ale kaip smagu kai neturi ka tvarkyt bigsmile.gif apsipavydejau!
Nagrineju sniego kastuvus,kazi koki rinktis,ar paprasta, ar ta stumdykle?Koki turi?
Atsakyti
Laba,ryte buvo -500g,bet....savaitgalis su salykais ir tinginiu ,vyneliu,- nieko gero ryt nelaukiu ax.gif Sekmadienis bus atgailavimo,ciupsiu naujaji sniego kastuva,sportuosiu tongue.gif
Kaip Tavasis sestadienis?Labai tikiuosi,jog buvo panasus biggrin.gif
Atsakyti

Ir dar koks panašus :D 

Oi tvarkyti pas mane tikrai yra ką, tik ne viskas mano jėgoms.

Kastuvas paprastas.Jau žiemos tokios, tai užtenka.

Vakar po pirties sniege išsivoliojau, kaip smagu buvo :D Dar labai norėčiau į eketę įlįsti, niekad neteko.

Atsakyti
..va ir mes su dukra vis apie ilidima i tvenkini mastom,tik isibrist netaip paprasta,klimpsta kojos.O nuo lieptelio nesigaus,nera kopeteliu...Tai siais metais pakaks bliude uzsalusio vandens,juo veida nusiprausiu-grudinuosi tongue.gif
Gal kokia diena po sniega ir man pasivoliot biggrin.gif ,tik va irties nesuremontavom,i raga susalsiu dar..Basom buvau praita savaite pasibegiojus...
Ryt gal nesisveriam,nesiliudinam mirksiukas.gif tongue.gif Labos 4u.gif

Atsakyti