Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Mute, su Šv.Kalėdom! Tegu jos būna jaukios, šiltos, ramios :wub: 

Na, o po egle linkiu rast lieknėjimo receptą :D  :D  :D .Man tai, žinok, jo neatnešė senelis, bet va visokių saldėsių, tai nepagailėjo :D 

Jau kaip sunku gyvent, tai negaliu.Vos vos judu, o dar tiek visko yra ant stalo :D​ 

Atsakyti
...ta pati beda,pasizadejau lieknet,nebeest,o dovanu gavau saldumynu ...tad nezinau kaip bus su tuo lieknejimu unsure.gif
Pajudet taip pat sunku...manoji po miska prasileke,pusu sakas nuluzusias tampe,neatlaike vargses sitiek sniego..Isejau pagelbet,pridusau,pavargau....gi pilvas verzia,kur cia paklebesi...
Dar tiramisu pagaminau,-figuros metam nematyt tongue.gif
Atsakyti

Nu kodėl pas Tave viskas geriau :D ?Iš kur tiek sniego, kad pušys lūžta????Nėr pas mane jo, o taip laukiau.Kelios smulkios snaigelės :unsure: 

Laukiu draugės, eisiu laukais su šunimis, jei pilvą panešiu :rolleyes:​ 

Atsakyti
Aha,turim sociai sniego,mastau,kad reiketu takeli prasikasti,o tai neisbrendam tongue.gif Gal vaikyste prisiminus seni besmegeni pastatyt rolleyes.gif MB negrizo,tai dieda nusilipdysiu biggrin.gif
Ale tas mano pilvas per visus postus prasmuko,atleke sventem namo,isitaise kail katinasant keliu,pupso patenkintas tongue.gif Nekvieciau jo,nelaukiau...nesiu kur pusnin nukratyt tongue.gif
Tai gal pirmadieni burnas uzsilipdykim mirksiukas.gif
Atsakyti

Su Naujais, Mute.Tegu jie būna gražūs, geri ir dosnūs :4u: 

Guliu apsiėdus ir galvoju kiek dar visko šaldytuve yra :rolleyes: 

Reikia gal kokia sutartį daryt, kad po kokius 3kg per mėnesį numest :hmm:  :D​ 

Atsakyti
Ir Tave su Naujaisiaisi,te tie grazus ir geri metai buna palankus lasiniams tirpinti biggrin.gif
As labai daug sventem neprisigaminau,bet va torta milzina tai susilipdziau rolleyes.gif Pusryciams cukiniju blyneliai taip lengvai sulindo,jokio sunkumo nebuvo..tada tortuko gabaleli prie kavytes atsipjoviau...dabar lyg akmenu priedus sedziu,pajudet negaliu,-tingiu tinget tongue.gif
Ale koks grozis uz lango,pasnigo truputeli,pusys sidabrinemis tapo wub.gif Reikia eit malku is misko parsitempt...sunku prisiverst ax.gif
Pasisveriau,82kg blink.gif Pirmadieni Naujasis Startas biggrin.gif
Atsakyti

Nesisvėriau- bijau :D .Jokio sniego neeeeeer.Nu kodel jis tik pas Tave??? :unsure: 

Tvarkau stalčius, kad nenuslinkčiau į virtuvę :rolleyes:​ 

Atsakyti
...mus ziemuze myli,mes per visas sventes lauzus deginom,va turbut ir prisiprasem sniego bigsmile.gif
Buvau miske,vos kojas parvilkau,dar karuti su pagaliais parsistumiau karsta.gif Negerai tie tortai su visais kilogramais...oi kaip negerai.Jauciu,kad nuo rytojaus pradesiu rimtet,o tai siknos nebepakelsiu unsure.gif
Per tas koronas jokiu sveciu nesulaukem,torto neisdalinom,dabar jis mus pribaigs dar blink.gif
Reiketu ir man namuka susitvarkyt,sukista viskas kur papuole ar kur tilpo...nebezinau kur ir kas guli...
Atsakyti
Labas smile.gif Pasisveriau,82,5kg.Tai ryt startuojam mirksiukas.gif
Atsakyti

Tai žinoma, gi pirmadienis :D

Aš irgi turiu sniego,kokį 1 milimetrą :D​ 

Atsakyti
Laba ax.gif 83,5kg doh.gif scare.gif Ot pasidarbavau per sventes essen.gif Siandien startavau,bandysiu kiek imanoma tvarkingiau pasilaikyti,kiek gi galima sau nuolaidziauti!
Vakar bandziau pasidarbuoti,- puskuoju,vos bepajudu,-siandien jau aisku kame priezastis...ir kaip as cia taip pasileidau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 04 sausio 2021 - 13:58

80kg :rolleyes:​ Ir startas nei šioks, nei toks gavosi...

Atsakyti