Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,siandien isdykauju,tortuka valgau,dar ledu bus...ryt startas tongue.gif Mastau,kad gal nuo mesos truputeli pailset ax.gif gal 3 savaite imt mastau.gif Ryt ryte bus aisku biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

78,4kg.Nu bet pradėsiu kučiukus kept ir vėl bus šakės :D 

Liūdnos šventės nusimato.Tiek visko priplanavau, maistą Kalėdoms pas anytą užsisakiau, jau isivaizdavau, kaip valgysiu ir štai... :D Kenį didžiausią namo parsitempiau...Ai darysim vakarėlį su dukra :D​ 

Atsakyti
Labas,pas mus kenis lauke didelis uzauges...esikarsciau po ji,sakau nusidrebsiu,o i ligonine geriau dabar nepapult.Namelyje egles nepuosiam,vietos ner.Zaisliuku ,lempuciu girliandu prikabinejo ir pakaks.Busim dviese su dukra,lauzus deginsim smile.gif Lauke pusele zaisliukais papuosiau,dukra menu pripyne is vyteliu,gavosi eglute-suknute tongue.gif Kazka skanaus pasigaminsim ir bus svente.Kuciukus jau iskepus turiu ax.gif ragauju patyliukais tongue.gif
Kiek sveriu nezinau,nesisveriau ax.gif Manau,kad mane laaabai aplenkei!
Atsakyti
Laba smile.gif Pasisveriau,79,7kg ax.gif kazkiek smagiau,kad ne 80.Oneiga,gal jau kuciuku prisikepei mirksiukas.gif paragauk ju,o tai labai didelis atitrukimas tongue.gif Vakar uzsiminkiau meduoliu tesla,vaziuosiu i miesta,issikepsiu,o veliau sodyboje ispiesim.
Jau orelis koks bjaurus,sako slidu...Tikiuosi,kad gatves bus istustejusios unsure.gif
Atsakyti

Labas, ne nekepiau dar.Laukiu, kol dukra parsiras, tai abi terliosimės.

Kur aš ten atitrūkusi, priedziau vakar visko, bet tie patys 78,4kg.

Gerai būtų, kad pasnigtų, sodyboje taip gražu būtų :wub: 

Tai vėl vyrą kur už jūrų marių išleidai, kad tik dviese? :D Mes tai tryse, bet vyras nepasirašo mūsų linksmybems :D , tai išsidirbinėsim dviese :D .Nu grynas lokys, kol išjudini.Sakau, einam vakare apžiūrėti, kaip kas pasipuošę, kiek kur mirksi, kur lemputės gražesnės, tai sako - pažiūrėk pro langą :D.

Atsakyti
lotuliukas.gif ,tai pro langa visu neuzmatysi,nebent ant stogo uzsiliptum tongue.gif
Nutirpo visas sniegelis,ledas baigia nutirpt prude...neber to grozio tiek,bet visvien gerai ax.gif Grizom is niuroko miesto,taip cia gera wub.gif
Sveriu 79,7kg ,nesikeicia svoris ir pas mane,privalgiau vakar ledu...siandien jau ir tortuko gabaliukas susiraite,ir baltosios varneles ragelyje ledas,meduoli reikejo padegustuot...ai.. rolleyes.gif
Liudna,sventes tik dviese,pastrakaliosim prie lauzo,stala nuklosim patiekalais,pasizaisim...
Atsakyti

O aš priedžiau +500g, dar ryt planuose cepelinai.A ką, niekur neisim, puoštis nereikės, galim kimšt :D  :D Oi dejuosiu paskui :rolleyes: 

Parašei, kad kieme pušelę pasipuošei, tai ir savo spygliuočius apkabinėjau.Dabar pro virtuvės langą żiūriu, grožiuosi :wub:  :D​ 

Atsakyti
As irgi +500g bigsmile.gif Draugiskai biggrin.gif Tikrai,nesiredysim,galim kimst,o man dar ir MB nera,tai ta trukuma tik edimu ir gesinsiu tongue.gif

Papildyta:
ai dar,laikiam devyniaragio ,svesim,lauza deginsim,saulute kviesim)))
Atsakyti
Labas smile.gif Visos nesisveriam ir edam,ane? mirksiukas.gif Mastau,kad ryt reiketu nuo svarstykliu nulkes nuvalyt biggrin.gif gal soko negausiu rolleyes.gif
Atsakyti

Nesisveriam.Nu kam kalėdinę nuotaiką gadintis :D 

Sukuosi apie puodus, kaip pasamdyta :D Ir kam?Durnas įprotis ir tiek.

Ar šventėt,  kūrenot laužus?Taip fainai susiskaitė man :wub: 

Atsakyti
As irgi sukuosi apie puodus ,gi negalime be to,atprastumem,patirti prarasimem tongue.gif
Paskaiciavau,kad nelabai daug ir gaminti ax.gif Kiek mums dviem tereikia,kitus numatytus patiekaliukus nukeliam i naujuju stala.Ryt dar tortuka sulipdysiu ir viskas.Turiu ersketo file,kreveciu-cia karstiems,dar gal bulviu su baravykais pasikepsim,sile marinuota,silke su morkom,kuciukai,vaisiai,salotos,sumustinukai su ikrais,lasisa sudyta suavokadu,duona,riesutai,dar ,,kucia''.Va ir beveik 13 patiekaliuku ax.gif O norejau dar kazko su dziovintais baravykais,nukelsiu Kaledoms smile.gif O ka Tu gaminsi?
Lauzus deginom,naminius smilkalus smilkem,o siandien kaip mazi vaikai ilgesne diena ir saulelydziu dziaugemes wub.gif Jau kaip pavasario laukiu smile.gif
Atsakyti
Tebūnie ateinantys 2021-ji metai būna kupini stiprios sveikatos, atveriantys veiklos laisvę, dosnūs prasmingais darbais, pilni artimųjų supratimo ir šilumos, turtingi sėkme bei laime!

Gražių Kalėdų , pakilios nuotaikos pasitinkant Naujuosius Metus!!! newyear.gif 000552.gif birthday.gif
Atsakyti