Labas rytas,
78,4kg.Nu bet pradėsiu kučiukus kept ir vėl bus šakės
Liūdnos šventės nusimato.Tiek visko priplanavau, maistą Kalėdoms pas anytą užsisakiau, jau isivaizdavau, kaip valgysiu ir štai... Kenį didžiausią namo parsitempiau...Ai darysim vakarėlį su dukra
Kiek sveriu nezinau,nesisveriau Manau,kad mane laaabai aplenkei!
Jau orelis koks bjaurus,sako slidu...Tikiuosi,kad gatves bus istustejusios
Labas, ne nekepiau dar.Laukiu, kol dukra parsiras, tai abi terliosimės.
Kur aš ten atitrūkusi, priedziau vakar visko, bet tie patys 78,4kg.
Gerai būtų, kad pasnigtų, sodyboje taip gražu būtų
Tai vėl vyrą kur už jūrų marių išleidai, kad tik dviese? Mes tai tryse, bet vyras nepasirašo mūsų linksmybems , tai išsidirbinėsim dviese .Nu grynas lokys, kol išjudini.Sakau, einam vakare apžiūrėti, kaip kas pasipuošę, kiek kur mirksi, kur lemputės gražesnės, tai sako - pažiūrėk pro langą .
Nutirpo visas sniegelis,ledas baigia nutirpt prude...neber to grozio tiek,bet visvien gerai Grizom is niuroko miesto,taip cia gera
Sveriu 79,7kg ,nesikeicia svoris ir pas mane,privalgiau vakar ledu...siandien jau ir tortuko gabaliukas susiraite,ir baltosios varneles ragelyje ledas,meduoli reikejo padegustuot...ai..
Liudna,sventes tik dviese,pastrakaliosim prie lauzo,stala nuklosim patiekalais,pasizaisim...
O aš priedžiau +500g, dar ryt planuose cepelinai.A ką, niekur neisim, puoštis nereikės, galim kimšt Oi dejuosiu paskui
Parašei, kad kieme pušelę pasipuošei, tai ir savo spygliuočius apkabinėjau.Dabar pro virtuvės langą żiūriu, grožiuosi
Papildyta:
ai dar,laikiam devyniaragio ,svesim,lauza deginsim,saulute kviesim)))
Nesisveriam.Nu kam kalėdinę nuotaiką gadintis
Sukuosi apie puodus, kaip pasamdyta Ir kam?Durnas įprotis ir tiek.
Ar šventėt, kūrenot laužus?Taip fainai susiskaitė man
Paskaiciavau,kad nelabai daug ir gaminti Kiek mums dviem tereikia,kitus numatytus patiekaliukus nukeliam i naujuju stala.Ryt dar tortuka sulipdysiu ir viskas.Turiu ersketo file,kreveciu-cia karstiems,dar gal bulviu su baravykais pasikepsim,sile marinuota,silke su morkom,kuciukai,vaisiai,salotos,sumustinukai su ikrais,lasisa sudyta suavokadu,duona,riesutai,dar ,,kucia''.Va ir beveik 13 patiekaliuku O norejau dar kazko su dziovintais baravykais,nukelsiu Kaledoms O ka Tu gaminsi?
Lauzus deginom,naminius smilkalus smilkem,o siandien kaip mazi vaikai ilgesne diena ir saulelydziu dziaugemes Jau kaip pavasario laukiu
Gražių Kalėdų , pakilios nuotaikos pasitinkant Naujuosius Metus!!!