Pakarsciau svieseliu girliandu,veliau perkarsciau... Reiketu kazkaip imt ir pasipuost normaliai.Bet gi va,vis kazka kitka nusitveriu veikt,laiko puosybai nebelieka. Tai ir Vilniaus eglute ivertinai kaip ji ten realybeje? Kas del dietos ,-pas mane tik pusryciai dietiniai ,o veliau palaida bala Vis tikiuosi,jog jau ryt busiu surimtejus Tai va,ryt rimtejam ,ane Siandien vel 80,5kg
Verčiau išmintingo barimas negu kvailio gyrimas. Lietuvių patarlė.
Žinok, graži ta eglė.Tiesiog ji kitokia negu visos. O tos visos kritikos, tai man juokingos.Noreciau pamatyt ką, labiausiai kritikuojantys, patys susikūrė namuose
O pas mane -300g, ot
Aš vakar irgi švieseles įjungiau, nes kabėjo jos nuo pernai.
Pas mane neaisku kiek,nesisveriau,mat vis isdykauju su ledais ,saldainiais,sausainiais:ax: O svieseles pas mane netobulai sukabinetos,neturiu laiko pasikarstyti Reikia kada prisiversti ir pasipuosti,o tai ziurek ir sventes praeis Ir nebeminusuok taip sparciai,gi apsipavydesiu iki negaliu!!!
Labas,-200g Vis sis tas Gal ryt jau ir pabegsiu is 80 Pietums zirnienes viriau,nevalgiau mesos.Vakarieei salotos su pekino kopustu,porais,kiausiniais,dz.pomidorais ir majonezu.Ai dar su skrudintu batonu istrintu cesnaku Gi reikia priesvirusini maista vartot Jau kaip siandien salta reikia laukui siltos ir patogios aprangos....pasirodo neturiu tokios...
Laba 79,2kg.Vakar po pietudieta buvo pasibaigus,kepiau kuciukus,meduolius(pipirinius),degustavau,o grizus i sodyba rukytos skumbres sumustiniu ir barskytes su melynes privalgiau.Reiketu dar 1kg nupurtyt iki pirmadienio Bet be sansu ,nusimato tortadienis...