Labas As siandien nesisveriau,bijojau Ryt pazadu pasisvert Mums laaabai rimtai vertetu surimtet,o tai ne nepajusim kaip i 80 isoksim
Siandien bandysiu grieztai pagal dietos meniu pasilaikyt Gal pavyks..
...uzlipau ant svarstykliu.79,5kg-siaubelis!
Cha cha cha, o pas mane tik 79kg
Ir Tu buvai teisi, nereikia daryti moliūgų saldainių...Po vieną paragavo dukra su vyru, o po to jie kažkur dingo
jooo..moliugu saldainiai mus megsta
Tau pasiseke,pas mane tik 100g tetruksta ir busiu isokus i 8 Vakar pribaigiau migdolu riesutus,vafliukus...siandien i kaimo krautuvele nulekem,pasipildem ledu atsargas O reikejo tik pieno kavai,duonos ir kiausiniu Ai dar ,desrytes kaimiskos prigriebem...sumustiniai suraityti-skaaanu buvo.
Ryt ant svarstykliu nebelipsiu
Tau pasiseke,pas mane tik 100g tetruksta ir busiu isokus i 8 Vakar pribaigiau migdolu riesutus,vafliukus...siandien i kaimo krautuvele nulekem,pasipildem ledu atsargas O reikejo tik pieno kavai,duonos ir kiausiniu Ai dar ,desrytes kaimiskos prigriebem...sumustiniai suraityti-skaaanu buvo.
Ryt ant svarstykliu nebelipsiu
Labas rytas,
sniegelis krenta, jaučiu po savo valdas vaikštinėji ir gėriesi vaizdu
Pas mane problema!!MB partempe Nomedų krūvą...Negali laikyti, kad nesurūgtų Nesisvėriau
Muteeee, kur dingai???
Aha,vaikstinejau po savo valdas miesitietiskas,skalbiausi...parduotuves aplankiau,saldainiu ir ledu uzsipirkau
Sniego pas mus tik nakti is penktadienio i sestadieni truputi pabere, veliau nutirpo.Siandien saulute sviete,tai po valdas tapenau,valom miskeli nuo zabarkstyno ir siuksliu...kad zinotum kokie savarstynai palikti
Tai ryt dietinsimes ar kitiems metams paliksim?
Sniego pas mus tik nakti is penktadienio i sestadieni truputi pabere, veliau nutirpo.Siandien saulute sviete,tai po valdas tapenau,valom miskeli nuo zabarkstyno ir siuksliu...kad zinotum kokie savarstynai palikti
Tai ryt dietinsimes ar kitiems metams paliksim?
Labas rytas,
reikėtų dietinis, bet išlėkiau pas vaikus, tai nežinau kaip čia bus.Net pasisvert nespėjau. Bet labai labai reikia nors kiek numest
Laba,tikrai labai labai reikia!!!80,5kg
Oneiga,kaip ten su dietinimusi? Pas mane79,8kg pabegau is 8
Nesidietinau siandien ryt zadu rimtai pasilaikyti,gal kazkaip pavyks
Nesidietinau siandien ryt zadu rimtai pasilaikyti,gal kazkaip pavyks
Labas,
šiandien 78,6kg.Bandysiu laikytis dantis sukandus
Imu pirmadienio meniu gal
Sveika,tai ka pas vaikus nemaitino kodel nepliusuoji As siandien nesisveriau,labai salta buvo issirengti,lekiau zidinio kurt..14 laipsniu tebuvo.Grudinames