Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas smile.gif As siandien nesisveriau,bijojau ax.gif Ryt pazadu pasisvert tongue.gif Mums laaabai rimtai vertetu surimtet,o tai ne nepajusim kaip i 80 isoksim blink.gif
Siandien bandysiu grieztai pagal dietos meniu pasilaikyt rolleyes.gif Gal pavyks..
Atsakyti
...uzlipau ant svarstykliu.79,5kg-siaubelis! blink.gif
Atsakyti

Cha cha cha, o pas mane tik 79kg :D 

Ir Tu buvai teisi, nereikia daryti moliūgų saldainių...Po vieną paragavo dukra su vyru, o po to jie kažkur dingo :D  :D​ 

Atsakyti
biggrin.gif jooo..moliugu saldainiai mus megsta tongue.gif
Tau pasiseke,pas mane tik 100g tetruksta ir busiu isokus i 8 blink.gif fear.gif Vakar pribaigiau migdolu riesutus,vafliukus...siandien i kaimo krautuvele nulekem,pasipildem ledu atsargas tongue.gif O reikejo tik pieno kavai,duonos ir kiausiniu rolleyes.gif Ai dar ,desrytes kaimiskos prigriebem...sumustiniai suraityti-skaaanu buvo.
Ryt ant svarstykliu nebelipsiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas,

sniegelis krenta, jaučiu po savo valdas vaikštinėji ir gėriesi vaizdu :wub: 

Pas mane problema!!MB partempe Nomedų krūvą...Negali laikyti, kad nesurūgtų :D Nesisvėriau :D​ 

Atsakyti

Muteeee, kur dingai???

Atsakyti
Aha,vaikstinejau po savo valdas miesitietiskas,skalbiausi...parduotuves aplankiau,saldainiu ir ledu uzsipirkau tongue.gif
Sniego pas mus tik nakti is penktadienio i sestadieni truputi pabere, veliau nutirpo.Siandien saulute sviete,tai po valdas tapenau,valom miskeli nuo zabarkstyno ir siuksliu...kad zinotum kokie savarstynai palikti doh.gif
Tai ryt dietinsimes ar kitiems metams paliksim? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

reikėtų dietinis, bet išlėkiau pas vaikus, tai nežinau kaip čia bus.Net pasisvert nespėjau. Bet labai labai reikia nors kiek numest :rolleyes:​ 

Atsakyti
Laba,tikrai labai labai reikia!!!80,5kg blink.gif
Atsakyti
Oneiga,kaip ten su dietinimusi? mirksiukas.gif Pas mane79,8kg bigsmile.gif pabegau is 8 smile.gif
Nesidietinau siandien ax.gif ryt zadu rimtai pasilaikyti,gal kazkaip pavyks rolleyes.gif
Atsakyti

Labas,

šiandien 78,6kg.Bandysiu laikytis dantis sukandus :D 

Imu pirmadienio meniu gal :hmm:​ 

Atsakyti
Sveika,tai ka pas vaikus nemaitino mirksiukas.gif tongue.gif kodel nepliusuoji biggrin.gif As siandien nesisveriau,labai salta buvo issirengti,lekiau zidinio kurt..14 laipsniu tebuvo.Grudinames biggrin.gif
Atsakyti