Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

O aš jau turiu pažįstamų sergančių, bet lengva forma, tai każkaip ramu.

Mute, tikiuosi, neatsitiko kažkas blogo?

Atsakyti
Nezinau kaip ir atsakyt...labailabai blogo gal ir ne,bet siaip tai visko nemalonaus ir negero pilna...Dar ir netekciu giminej pasipilde.
Tas korona mums laaaabai daug nuostolio pridare doh.gif verysad.gif
Vakar nusidejau,buvo ledu pora porciju,cipsu,rukytos skumbres=nemigos naktis.Siandien pasizadejom su dukra,kad naktimis nebeesim tongue.gif Ryt pranesiu ar pavyko tai isteset biggrin.gif
Nepasisveriau siandien,gal sakau reikia tik pirmadieniais svertis,arba kai nenusidedam rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas,

nu turi gi kažkada pasibaigti ta nesąmonė, bet dabar tai,matyt, daugeliui ne kas. O dar jei netektys...Bet turim išgyventi.Laikykis Mute :console:​ 

Vakar buvo -1kg, o šiandien 0, nes vėl su šaldytuvu neprasilenkiau  :D 

Kelinta dieną vis pagalvoju, kad noriu į mišką.Tiesiog pasivaikščioti. Kaip Tau faina, kai šalia jo gyveni :wub: O gal mieste jau?

Atsakyti
Sveika,ne,sedziu sodyboj,nenoriu i miesta schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Cia nors i miska islekiu,prasivedinu galva,zuviukus paseriu,akytes padziuginu...paukstyciai duksta,pypauja-rojus wub.gif O mieste nykuma,viskas surausta,-amzini remontai doh.gif
Kelios nesisverimo ir ,,raminimosi'' dienos dave +700g ax.gif Siandien pirma diena kaip neisdykauju smile.gif Gal ryt svarstykles bus itrauktos i drauges biggrin.gif
Atsakyti

Labas,

ryte buvo -600g, bet dabar lesu džiovintas spanguoles :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveika,ale kaip susiemei,taip minusuot pradejai bigsmile.gif Kas dabar nutiko?As tai ledu atsargas pribaigiau,katik spirgu prisispirginau,skura iskepta ant duonos uzsimeciau ir sudorojau...gi sanariam naudinga tongue.gif Sunio neturiu,negi gera daikta mesi ax.gif
Baltos misraines prigaminau...pirmadienis laaabai startinis nusimato biggrin.gif
Atsakyti

Pas mane amžinai kas nors nutikę :D Bet vakar buvo mažiau nutikę, tai +400g :D .Jaučiu, tos paskutinės dvi spanguolės padarė juodą darbą.Jau tikrai ne čeburekai :D 

Kodėl neturi sunio?Nors jei ir turėtum, nieko jis nepadėtų, neatiduotum gi skurytes :lol: 

Virsiu moliūgienę ir dar moliūgų saldainius darysiu.Labai gaspadinė šiandien :ax:​ 

Atsakyti
Geras dalykelis tie moliugu saldaineliai wub.gif visus juos viena pati suraitydavau,dovanom nebelikdavo tongue.gif Nebedarysiu ju ,kepsiu blynus,siemet jie mums su dukra labai tinka ax.gif
Suniui skuras atiduociau,kai turejau visus tokius,,skanumelius''atiduodavau i ,,bedugne'' tongue.gif Didele ta bedugne buvo wub.gif seimininkaudavom kartu..
Pirma tvora reikia apterti,tada ir sunis laikysiu,o tai maziukai durniukai pabegs..prisilaksciau per kate,nebejaunyste tiek begiot po miskus,laukus...Dabar as vietoj sarginio suns pabusiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Va vistas tai reiketu greiciau uzsiveist rolleyes.gif
79,6kg-va kiek prisikaupiau pliuso doh.gif Siandien jau spejau nusidet,ledas,saldainis isoko...ne as cia,jie patys tongue.gif
Ryt malkas pjausiu,gal issportuosiu kazkiek pliuso rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

aš tai metu dietintis iki vasario. Iki gruodžio nesukūdau, o dabar šventės, artimieji, ką jau čia beprikūdėsi. Tikiuosi pliuso neužsikrauti, bent jau plius minus palaikyti ką turiu. Toks mano dviejų mėnesių šventinis tikslas :)

Atsakyti
Rebutia,tik neatsipalaiduok,lipk be perstojo ant svarstykliu mirksiukas.gif Su kokiu svoriu atostogu iseini?
Atsakyti
Labas,79,1kg.Visa viltis nusikelia i sekancia savaite ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

aš tai visai pasileidau, siaubas :blink: 79,6kg lašinių.

Mute, kiek pas Tave?

Atsakyti