Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

biggrin.gif ,nu gerai pagalvojai,va tik pjuklas elektrinis tongue.gif Svajoju apie bezopjukla,lakiociau su juo miske biggrin.gif
O kas del naguciu ,padailinti,kad nenuluzinetu nuo ukisku darbu ax.gif Mieste sedejau kokius 4 metus be jokiu manikiuru ir naguciu lakavimu...va kaip viskas pasikeite.
As jau Tau kubilo pavydziu,siandien garaza tvarkyt pradejau,tai griztu trobon,dangus toks pasakiskai zvaigzdetas...misliju ,kaip butu gera kokiam kubile pasedet,zvaigzdeles pastebet.. wub.gif
Tai ryt grieztai tvarkingai STARTUOJAM,ane?
Atsakyti

Labas rytas,

startuoju 101-ąjį kartą :D​ 78,2kg

Atsakyti
Laba,o as pamirsau pasisverti...kai prisiminiau buvau apsirengus ir kavos isgerus ax.gif
Tad nezinau su kokiu svoriu startuoju unsure.gif
Ale suskaiciavus startus busi tongue.gif Bandysiu siandien diena issilaikyti be nukrypimu,gal pavyks ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,78,00kg smile.gif Oneiga,aplenkei?
Atsakyti

Labas rytas,

antra diena 0.Neaplenkiau :)​ 

Atsakyti
Aplenkei mirksiukas.gif ,78,5kg ax.gif Vakar vietoj salotu su kiausiniais buvo silke su morkom...skysciai susilaike turbut rolleyes.gif
Siandien pietums bus varske su trintom melynem ir pomidoras .Vakarienei kiaulienos nugarine-karbonadas tongue.gif
Atsakyti

Vėl 0.Jauciu, startą reiks kartot :D​ 

Atsakyti
Aha!Man nesigauna dietintis,-visai nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Labas,siandien pasisveriau smile.gif 78,1kg Nesidietinau kelias dienas,sakau savaitgali kazkiek parimtesiu ax.gif Gal pavyks rolleyes.gif
Kas pas jus gero? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif Ale kur pradinge unsure.gif tikiuosi,kad nesusirgot blink.gif As kazko labai praita savaite pavargus buvau, paranoja del koronos turejau,matavaus temperatura,viska ragavau,skoni,uosle tikrinau ax.gif
78,0kg,mazais zingsneliais keliauju link rimtejimo smile.gif Vyras sako,mesk is galvos visus stresus,nervus ir gyvenk savo gyvenima.Auksiniai zodziai,bet vis nesigauna atsiriboti nuo stresiniu situaciju isileidimo i galva ir i dusia...Bandysiu susiimt,tuo paciu ir parimtet del kudejimo tongue.gif
Atsakyti

Labas,

nu dėl coronos, tai aš mažiausiai jaudinuos.Kažkaip.Gal visokių kitokių rūpesčių turiu ,daugiau nervus ėdančių negu šitas virusas.

Toks turiningas savaitgalis buvo :D , kad šiandien turiu 79,9kg. Nu bet ne 80 gi :D 

Atsakyti
Visokiu rupesciu ir man pakanka,jau kaip uzupuole doh.gif nebezinau kada tas sunkusis laikotarpis baigsis unsure.gif Kas del viruso,tai kol niekas is artimojo rato nesirgo tol buvo ramu,dabar jau ir pati bijau ta nelabaji pasigaut... ax.gif
Atsakyti