,nu gerai pagalvojai,va tik pjuklas elektrinis Svajoju apie bezopjukla,lakiociau su juo miske
O kas del naguciu ,padailinti,kad nenuluzinetu nuo ukisku darbu Mieste sedejau kokius 4 metus be jokiu manikiuru ir naguciu lakavimu...va kaip viskas pasikeite.
As jau Tau kubilo pavydziu,siandien garaza tvarkyt pradejau,tai griztu trobon,dangus toks pasakiskai zvaigzdetas...misliju ,kaip butu gera kokiam kubile pasedet,zvaigzdeles pastebet..
Tai ryt grieztai tvarkingai STARTUOJAM,ane?
Labas rytas,
startuoju 101-ąjį kartą 78,2kg
Laba,o as pamirsau pasisverti...kai prisiminiau buvau apsirengus ir kavos isgerus
Tad nezinau su kokiu svoriu startuoju
Ale suskaiciavus startus busi Bandysiu siandien diena issilaikyti be nukrypimu,gal pavyks
Tad nezinau su kokiu svoriu startuoju
Ale suskaiciavus startus busi Bandysiu siandien diena issilaikyti be nukrypimu,gal pavyks
Labas rytas,78,00kg Oneiga,aplenkei?
Labas rytas,
antra diena 0.Neaplenkiau
Aplenkei ,78,5kg Vakar vietoj salotu su kiausiniais buvo silke su morkom...skysciai susilaike turbut
Siandien pietums bus varske su trintom melynem ir pomidoras .Vakarienei kiaulienos nugarine-karbonadas
Siandien pietums bus varske su trintom melynem ir pomidoras .Vakarienei kiaulienos nugarine-karbonadas
Vėl 0.Jauciu, startą reiks kartot
Aha!Man nesigauna dietintis,-visai nesigauna
Labas,siandien pasisveriau 78,1kg Nesidietinau kelias dienas,sakau savaitgali kazkiek parimtesiu Gal pavyks
Kas pas jus gero?
Kas pas jus gero?
Labas Ale kur pradinge tikiuosi,kad nesusirgot As kazko labai praita savaite pavargus buvau, paranoja del koronos turejau,matavaus temperatura,viska ragavau,skoni,uosle tikrinau
78,0kg,mazais zingsneliais keliauju link rimtejimo Vyras sako,mesk is galvos visus stresus,nervus ir gyvenk savo gyvenima.Auksiniai zodziai,bet vis nesigauna atsiriboti nuo stresiniu situaciju isileidimo i galva ir i dusia...Bandysiu susiimt,tuo paciu ir parimtet del kudejimo
78,0kg,mazais zingsneliais keliauju link rimtejimo Vyras sako,mesk is galvos visus stresus,nervus ir gyvenk savo gyvenima.Auksiniai zodziai,bet vis nesigauna atsiriboti nuo stresiniu situaciju isileidimo i galva ir i dusia...Bandysiu susiimt,tuo paciu ir parimtet del kudejimo
Labas,
nu dėl coronos, tai aš mažiausiai jaudinuos.Kažkaip.Gal visokių kitokių rūpesčių turiu ,daugiau nervus ėdančių negu šitas virusas.
Toks turiningas savaitgalis buvo , kad šiandien turiu 79,9kg. Nu bet ne 80 gi
Visokiu rupesciu ir man pakanka,jau kaip uzupuole nebezinau kada tas sunkusis laikotarpis baigsis Kas del viruso,tai kol niekas is artimojo rato nesirgo tol buvo ramu,dabar jau ir pati bijau ta nelabaji pasigaut...