Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Ne, nei tai, nei tai.

Tiesiog vyksta kažkoks nesusikalbėjimas šeimoje. Negaliu pakęsti, kai manęs nesupranta, o pabandžius kalbėtis, negirdi, arba tiksliau, nenori girdėti.

Atsakyti
Aha,na tai nebeda mirksiukas.gif O dar ir pilnatis gal seima veikia tongue.gif Atsitrauk nuo visu,uzsiimk isskirtinai savo reikaliukais,saves palepinimu.Kaip sakoma,kad laikas viska sudelios i savo vietas smile.gif
Pas mane 0g.Pries miega sumislijau obuoliu uzkrimsti ax.gif Siandien pusryciams tik kavos puodelis...pietums viskas pagal meniu,vakarienei turiu saltienos.
Atsakyti

Nu kartais atrodo, kad ta pilnatis kai kam ir nepraeina :D 

Ir pas mane +900g.Cia ne aš, čia aplinka kalta :D 

Kumpio šaldytuve radau, tai vėl bus...

Žinias matei?Kaip Tau mūsų seimūnų norai????Nu nei juoktis, nei verkti...Każkokia svetima gėda...

Atsakyti
Aha,teisingai pastebeta!Tiek su vienais tiek kitais atvejais tongue.gif O butent del pliuso biggrin.gif ,pas mane +200g ax.gif Obuoliai kalti,ai dar ir aplinkybes tongue.gif
Lekiu nagus pasidailinsiu,gal kazko skanaus dukrai prigriebsiu,gi karantinas atslenka,reikia ,,malonumais''apsirupinti rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

-400g.Nu nors kiek pajudėjo.

Atsakyti
Labas,o pas mane stilius,vkar 2 ledu porcijos,grybukai,sausainiai(lidla nusiaubem ax.gif )
Visos viltys i savaitgali,gal surimtesiu smile.gif O Tu saunuole,te 4u.gif ,o gal nori sausainiu su riesutais,ar grybuku mirksiukas.gif
Atsakyti

Ačiū :wub: , ale jau pati radau kaip susidirbt :rolleyes: 

Surimtesim nuo pirmadienio :D  :D  :D 

Atsakyti
Sveikos,pas mane vis dar78,2kg.Tuom ir patenkinta,mat vakar tiek visko netinkamo ,,priragauta''...daug ax.gif
Siandien bandysiu vakare surimtet rolleyes.gif
Atsakyti

Laba,

aš vis rytais nepasisveriu, tai net neturiu ką ir parašyti. Pusė dienos vis laikausi tvarkingai, o antra pusę sublūdiju. Geriau būtų, kad pirmą dienos pusę blūdyčiau, o antrą jau tvarkingai, bet nesigauna.

Vakar ir šiand lašinį krutinau, kad jau oras geras pasitaikė. Vakar suvaikščiojau 16 km, šiand 9. Bet pažiūrėjau prognozes, vėl čia bus tai lietus, tai vėjas.

Atsakyti
Sveikutes,as kaip ir Rebutia,vakarais nusidejau ir ryte randu +400g.Ta proga ryte pusryciams issikepiau sviesiuju moliugu blynu ax.gif Nu kaip skaniai privalgiau wub.gif Su grietine ir trintomis melynemis...Dabar eisiu malku pjaut,tvarkyt aplinkos...Gal nupurtysiu kazkiek rolleyes.gif
Tai nuo pirmadienio rimtejam,ane mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

taip sakant, vis gražėju, 79,2kg...

Atsakyti

Nu bet kaip man linksma skaityt, kad Mute eis malkų pjaut :D Taip ir matau, dama iš miesto, padailintais nagučiais ir su tuo benzininiu pjūklu :wub: Visi aplinkiniai diedai suleks pažiūret :D 

Mute, o būna, kad Tu nieko neveiki? Nu kiek skaitau, tai visada kažką darai.Jau nutarem, kad dėl žvejybos Tu vyrui lobis, o dabar ir dėl darbų namuose...

Aš tai sėdžiu, laukiu kol kubile vanduo sušils.Tingiu aš jame mirkt, ale ko tik nepadarai dėl kompanijos :rolleyes: 

Nurinkau kapuose tuos lektorius.Eina sau kiek jų daug.

Atsakyti