Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Gerai, laukiu, želė bliūdą padarysiu.Ėsim ir bliausim :rolleyes:​ 

Atsakyti

:yahoo:​ 89.9!!!!! Kaip gera matyt ne 9 priekyje. 

Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif Sveikinimai!!!Nors pas viena geros zinios bigsmile.gif As vel pliuse,79,6kg blink.gif Vakar,,vobla''surijau ax.gif
Atsakyti
...sedim ir su dukruze ledus raitom ax.gif Reikes kazkaip ryt ir poryt surimtet unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,-1kg smile.gif Isbego skysciai.Siandien pusryciams buvo avizine kose,sumasciau padaryti pertraukele kiausiniams tongue.gif
Atsakyti

PAs mane kažkodėl +1 kg. Jaučiu vakar blogai pasisvėriau, bet nesvarbu, bent džiaugsmo kiek buvo :) Motyvacijos atsirado, o ne taip kad bandai bandai, o svoris vietoj. 

Atsakyti
Pilnatis bludyja,skyscius kaupia,isbegina it panasiai.Pas mane siandien 78,7kg.Ryt bandysiu pasidietinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,pirmadienis ir eilinis startavimas su 78,7kg.Esu laiminga ,kad neperlipau i 8 smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

78,9kg.Nu niekaip negaliu susiimt :unsure:​ O jau savijauta...Vos laikausi, kad neapsibliaučiau.Jau pačiai baisu dėl tokios savijautos.Kažkokia nesąmonė.

Atsakyti
Sveikos smile.gif -700g.lygiai 78kg.Vakar tk riesuteliai buvo is griekeliu ,o taip kaip ir susiemiau.
Oneiga,turbut suprantu is kur tas bliovimo noras,o gal ir ne todel unsure.gif Tai pasakok,kas nutiko,prisigalvosiu dar visko...
Atsakyti

O ką pagalvojai? :) Pasakyk, pasakysiu ar pataikei :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 11 03, 14:46)
<p>O ką pagalvojai? smile.gif Pasakyk, pasakysiu ar pataikei smile.gif </p>

..na gal tas laikotarpis susijes su musu amziumi ax.gif Smegenyse sumaistis,kartais norisi pykti,kartais verkti..
Antrasis variantas -pilnatis.
Manasis buvo dar ir praejusios sventes-laaabai dar sunku...
Beje diena saziningai atlaikyta smile.gif
Atsakyti