Gerai, laukiu, želė bliūdą padarysiu.Ėsim ir bliausim
89.9!!!!! Kaip gera matyt ne 9 priekyje.
Sveikinimai!!!Nors pas viena geros zinios As vel pliuse,79,6kg Vakar,,vobla''surijau
...sedim ir su dukruze ledus raitom Reikes kazkaip ryt ir poryt surimtet
Sveikos,-1kg Isbego skysciai.Siandien pusryciams buvo avizine kose,sumasciau padaryti pertraukele kiausiniams
PAs mane kažkodėl +1 kg. Jaučiu vakar blogai pasisvėriau, bet nesvarbu, bent džiaugsmo kiek buvo Motyvacijos atsirado, o ne taip kad bandai bandai, o svoris vietoj.
Pilnatis bludyja,skyscius kaupia,isbegina it panasiai.Pas mane siandien 78,7kg.Ryt bandysiu pasidietinti
Sveikos,pirmadienis ir eilinis startavimas su 78,7kg.Esu laiminga ,kad neperlipau i 8
Labas rytas,
78,9kg.Nu niekaip negaliu susiimt O jau savijauta...Vos laikausi, kad neapsibliaučiau.Jau pačiai baisu dėl tokios savijautos.Kažkokia nesąmonė.
Sveikos -700g.lygiai 78kg.Vakar tk riesuteliai buvo is griekeliu ,o taip kaip ir susiemiau.
Oneiga,turbut suprantu is kur tas bliovimo noras,o gal ir ne todel Tai pasakok,kas nutiko,prisigalvosiu dar visko...
Oneiga,turbut suprantu is kur tas bliovimo noras,o gal ir ne todel Tai pasakok,kas nutiko,prisigalvosiu dar visko...
O ką pagalvojai? Pasakyk, pasakysiu ar pataikei
QUOTE(Oneiga @ 2020 11 03, 14:46)
<p>O ką pagalvojai? Pasakyk, pasakysiu ar pataikei </p>
..na gal tas laikotarpis susijes su musu amziumi Smegenyse sumaistis,kartais norisi pykti,kartais verkti..
Antrasis variantas -pilnatis.
Manasis buvo dar ir praejusios sventes-laaabai dar sunku...
Beje diena saziningai atlaikyta