Papykai jau ?Ką suvalgei tą proga?Aš tai obuolių pyragą išsikepiau...Suvalgiau nedaug.Žiūrėsim, ką ryt svarstyklės kalbės
Labas rytas,papykau iki 78kg Suvalgiau sumustiniu,saltienos ,sokolado,riesutu,obuoliu.Sitas misinys gerai augina svori
Tiek daug sveri???Aš tai tik 77,9
QUOTE(Oneiga @ 2020 10 17, 13:04)
<p>Tiek daug sveri???Aš tai tik 77,9 </p>
valeeeee,aplenkei!!!!!Einu toliau pykt...Kurmiu israustas zemes rankioju...Gal kazkiek pasportavus sulieknesiu
...viskas,reikia nustot pykt,matyt nuo to pliusas dideja Siandien +100g
Labas rytas,-300g.Startuoju su 77,8kg Labai tikiuosi,kad sia savaite susils ir nebesinores est Jau per tuos salcius tik apie edesi tesigalvoja
Reikia svori verkiant mazint,isitaisiau kulno skausma Nepraeina vis...pasiskaiciau,kad viena is priezasciu ji sukelianti virssvoris
Reikia svori verkiant mazint,isitaisiau kulno skausma Nepraeina vis...pasiskaiciau,kad viena is priezasciu ji sukelianti virssvoris
Laba, startuoju su lygiai tokiu pat svoriu
QUOTE(Oneiga @ 2020 10 19, 11:22)
<p>Laba, startuoju su lygiai tokiu pat svoriu </p>
Tai as prisiauginau svorio,kad vienodai startuotumem
Tikra draugė
O šiaip tai šiandien kiaušinių dieną FB rašė, tai su tuo ir sveikinu , juk be jų mes niekaip ir jau keli metai
Šiltnamį beveik sutvarkiau, lapus jau tris kartus grėbiau, česnakus pasodinau, daugiau nieko nedarysiu...Tingėsiu
...pas mane siltnamis dar su pomidorais ir agurkais reikes nuraut juos ir sutvarkyt.
Cesnakai nesodinti Reiketu kazkur sukist juos,nesumastau kur
Zole sodyboj pjoviau,obuolius skyniau...porai dar lysveje...
Uztat beveik 5l obuoliu acto baigiu pasigamint
Ot svente praziobsojau reikejo visa diena kiausinius valgyt Ir tave su svente,gal kitais metais su savais kiausiniais svesiu
Cesnakai nesodinti Reiketu kazkur sukist juos,nesumastau kur
Zole sodyboj pjoviau,obuolius skyniau...porai dar lysveje...
Uztat beveik 5l obuoliu acto baigiu pasigamint
Ot svente praziobsojau reikejo visa diena kiausinius valgyt Ir tave su svente,gal kitais metais su savais kiausiniais svesiu
Labas rytas,
0 kažkodel
Laba,-200g Net nesitiki.Va ka reiskia ,kad vakar truputi su zoliapjove ,,pabegiojau''
Sunaikinau visa cukraus turinciu atsargu arsenala,beliko tik kondensuotas pienas
Stengsiuos nebepirkti nieko gundancio,tik kokios rukytos sonines reiketu parsitempt Gi kartais liudeselis uzeit gali Arba juodojo sokolado,jis taip staigiai ,,neistirpsta''.
Iki kuciu reikia 8kg nurident!!!Tris savaites tvarkingai pasilaikyciau ir butu tvarka,bet gi ne.....Muset noriu cia pastoviai tupet
Sunaikinau visa cukraus turinciu atsargu arsenala,beliko tik kondensuotas pienas
Stengsiuos nebepirkti nieko gundancio,tik kokios rukytos sonines reiketu parsitempt Gi kartais liudeselis uzeit gali Arba juodojo sokolado,jis taip staigiai ,,neistirpsta''.
Iki kuciu reikia 8kg nurident!!!Tris savaites tvarkingai pasilaikyciau ir butu tvarka,bet gi ne.....Muset noriu cia pastoviai tupet