Startavau su tais pačiais 78,2kg.Jaučiu, ryt būsiu vėl bus tas pats.
Laba,as startavau su 77,2kg.Ryte uzsiropsciau ant svarstykliu,rodo74,6 nu galvoju kazkas netaip,lipu dar syki-77,2...palaipiojau dar,ta pati rodo
Visa diena tvarkingai issilaikiau,pietums tik vienas didelis obuolys,o vat vakare balandeliai grietineleje troskinti su bulvytem Peralkus buvau,privalgiau belekiek Lauksiu minuso
Ai,vakar zole pjoviau,radau 1 rudmese
Visa diena tvarkingai issilaikiau,pietums tik vienas didelis obuolys,o vat vakare balandeliai grietineleje troskinti su bulvytem Peralkus buvau,privalgiau belekiek Lauksiu minuso
Ai,vakar zole pjoviau,radau 1 rudmese
Ryt einam miskan?
Gerai Tau, kai miškas ant kiemo, o man važiuot reikia
Nu kokią nesąmonę padariau...Privalgiau mėlynių uogienės, batono ir dar pienu užsigėriau.O pieno tai aš nemėgstu Tikrai nesuprantu kas kartais pasidaro
visai po maniskai pavalgei Vaje kaip pati taip uzsimaniau Gi velu jau,gal arbatos dar isgeriu(persalus esu) ir i lova lekiu,pasislepsiu nuo visu ,,norejimu''..3karvutes suraiciau
Labas,nieko naujo,tie patys 77,2kg Nereikejo saldainiu ,,ragaut''!
Labas rytas,
ir pas mane 0.Jau pradėjau galvot, gal svarstykles pastrigo Gal jau prie 90 arteju
Sveika,o pas mane svarstykles veikia,+100g Va pati tai tikrai pastrigau
Vakar miske buvau,voverusku prisirinkau.Nedaug ,bet vakarienei uzteks.Ryte prie tvenkinio dukra grazuoli paberzi rado.Grybautojai nervuoja su raudonvirsiais,is kur juos traukia
Lietus purskia,slapia...taip ir lenda mintys apie obuoliu pyragus...gerai,kad orkaites nera Bet va mislyju,kad gal greitpuodyje kazkas gautusi gal isbandyti
Vakar miske buvau,voverusku prisirinkau.Nedaug ,bet vakarienei uzteks.Ryte prie tvenkinio dukra grazuoli paberzi rado.Grybautojai nervuoja su raudonvirsiais,is kur juos traukia
Lietus purskia,slapia...taip ir lenda mintys apie obuoliu pyragus...gerai,kad orkaites nera Bet va mislyju,kad gal greitpuodyje kazkas gautusi gal isbandyti
Labas rytas,
- 500g pagaliau
Labas ,pagaliauuu-500g kaip cia taip vienodai 76,8kg pas mane,o kiek pas Tave?
Rebutia dingo,kaip pas ja?
Rebutia dingo,kaip pas ja?
Labas rytas,
+200g.Diiiiidzkukuliai Labai čia jų reikėjo.Dar kriaušių didelių maišą gavau ir va vėl pliusas.77,9kg.
Ale rimtai, Rebutia dingo visai
Laba,+1kg,vo kaip! Einu pykt