Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...sukelia nervai,stresas,surus maistas,sokoladas ax.gif Gal kiek ir hormonai ,,padurniuoja'',bet siaip tai uztenka pasinervuoti ir se!
Siandien i vakara visai atsigavau,spejau sonkauliuku pelenuose prisikept rolleyes.gif
Zadejau tik grikius grybais paskanintus valgyt,bet kur tau susilaikysi mesytes neparagavus tongue.gif Aisku paragavimu to nepavadinsi,privalgymu tiksliau biggrin.gif
Kaip pas mus lyja,griaustinis trankosi,zaibus laido...grybai dygsta smile.gif Ryt leksim ziuret.
Atsakyti

Labas rytas,

jokio lietaus, jau nežinau kiek laiko.Ai man jo ir nereik, iškart nuotaika žemiau plintuso atsiranda :D .

Tai aš neišlipčiau iš tos migrenos niekad, nes pastoviai gyvenu kažkokiam nerimą, bet čia jau, matyt,kita diagnozė :D 

Sakiau dėsiu "lenciūgą" su spyna ant šaldytuvo ir dar tą kaimynės alyvą nupielavosiu :D Nu negaliu, ėdu, kaip kokia žalmargė...

Parašyk kokia situacija su grybais, gal ir man reikia.Kaip čia Tu turėsi, o aš ne :rolleyes:​ 

Atsakyti
Laba,dukra isleke i miskeli,dar negrizo...nezinau ar ka rado.Siandien bandysiu pagal meniu valgyti.Ryte tvarkingai,pi†us tvarkini,va su vakarien nezinau kip gausis tongue.gif Po migrenos nebetraukia saldumynai ,o ir kavos tiek nebesigeria rolleyes.gif Gal ir surimtesiu kazkiek,reikia 75kg susigrazint ir judet toliau link tikslo smile.gif
Siandien -100g,76,3kgVisai realu kita savaite su 75kg pradet.
Ir kaip pas jus nelijo blink.gif nei griaudejo?,,dar tą kaimynės alyvą nupielavosiu''-jooo...tos slyvos kazka padare tongue.gif Kodel alyvos medi nori skriaus,maiso i slyvmedi ropstis biggrin.gif Kaip nooooriu slyyyyvuuuu,sode mazai buvo.
Atsakyti
grybu nerado,ne vieno blink.gif
Atsakyti

Ot beraste :D Ruošiausi slyvą pielavot, bet persigalvojau ir dar slyvų parsitempiau.Atlek, pasidalinsiu :D 

Ne lašelio lietaus, nei griaustinio, nieko.Silta, gražu ir saulėta, va :D​ 

Atsakyti
Parsivilkau is sodo,avieciu ,agurku,pomidoru ir geliu parsitempiau,o slyyyyyvu ne unsure.gif Leksiu muset pas Tave biggrin.gif
Tai va,vakariene kaip ir tarkinga gavosi:sonkauliukai su pomidorais grietineje smile.gif Dabar atvesusia arbata gerineju,kazko vel alkana ,noretusi gal kazko rolleyes.gif -NEGALIMA!!!
Protingas zmogutis buvo cia pasakes,-vanduo,vanduo,vanduo biggrin.gif Tai kai tik mintys link saldytuvo ar saldainines ves tuojau vandeni ciumpam,ane mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,-100g.Tikejausi viso kilogramo neberast ax.gif Siandien pasistengsiu nesuklupt,mat i miesta leksiu,o ten PC,ten namu saldytuvas turi ledu rolleyes.gif
Atsakyti

Pas mane, kaip visada, 0, bet pricepsejau keptos duonos,tai bus + :rolleyes:​ 

Atsakyti
..as ir pricepsejau visko ko nereikejo ax.gif Ryt minuso nelauksiu tongue.gif
Atsakyti
Laba,76,5kg ax.gif prisipliusavau cielus 300g unsure.gif Siandien rimteju,pietums obuolius naikinsiu,vakarienei turbut kotleta,masciau balandelius gamint,bet kazkaip tingisi rolleyes.gif Gal dar persigalvosiu biggrin.gif
Tik susiruosiau lyst i lauka pasitvarkinet kaip lietus purkst pradejo...teks namie pasikuist,o veliau gal i miskeli ilysiu ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

vis tas pats 0 :rolleyes: 

Kas miškelyje, radai kokį grybą.

Atsakyti
Labas,tuscias miskelis blink.gif Dar paziurejau,kad kitos savaites gale nakti minusas bus blink.gif blink.gif blink.gif Gal pasiseks ir vejas is siltu krastu ta minusa nupus rolleyes.gif
Siandien nesisveriau,valgau grikius.Sakau pries RIMTA 1aja savaite reikia pertraukele padaryt tongue.gif Tai ryt startuojam mirksiukas.gif ? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti