Siandien i vakara visai atsigavau,spejau sonkauliuku pelenuose prisikept
Zadejau tik grikius grybais paskanintus valgyt,bet kur tau susilaikysi mesytes neparagavus Aisku paragavimu to nepavadinsi,privalgymu tiksliau
Kaip pas mus lyja,griaustinis trankosi,zaibus laido...grybai dygsta Ryt leksim ziuret.
Labas rytas,
jokio lietaus, jau nežinau kiek laiko.Ai man jo ir nereik, iškart nuotaika žemiau plintuso atsiranda .
Tai aš neišlipčiau iš tos migrenos niekad, nes pastoviai gyvenu kažkokiam nerimą, bet čia jau, matyt,kita diagnozė
Sakiau dėsiu "lenciūgą" su spyna ant šaldytuvo ir dar tą kaimynės alyvą nupielavosiu Nu negaliu, ėdu, kaip kokia žalmargė...
Parašyk kokia situacija su grybais, gal ir man reikia.Kaip čia Tu turėsi, o aš ne
Siandien -100g,76,3kgVisai realu kita savaite su 75kg pradet.
Ir kaip pas jus nelijo nei griaudejo?,,dar tą kaimynės alyvą nupielavosiu''-jooo...tos slyvos kazka padare Kodel alyvos medi nori skriaus,maiso i slyvmedi ropstis Kaip nooooriu slyyyyvuuuu,sode mazai buvo.
Ot beraste Ruošiausi slyvą pielavot, bet persigalvojau ir dar slyvų parsitempiau.Atlek, pasidalinsiu
Ne lašelio lietaus, nei griaustinio, nieko.Silta, gražu ir saulėta, va
Tai va,vakariene kaip ir tarkinga gavosi:sonkauliukai su pomidorais grietineje Dabar atvesusia arbata gerineju,kazko vel alkana ,noretusi gal kazko -NEGALIMA!!!
Protingas zmogutis buvo cia pasakes,-vanduo,vanduo,vanduo Tai kai tik mintys link saldytuvo ar saldainines ves tuojau vandeni ciumpam,ane
Pas mane, kaip visada, 0, bet pricepsejau keptos duonos,tai bus +
Tik susiruosiau lyst i lauka pasitvarkinet kaip lietus purkst pradejo...teks namie pasikuist,o veliau gal i miskeli ilysiu
Labas rytas,
vis tas pats 0
Kas miškelyje, radai kokį grybą.
Siandien nesisveriau,valgau grikius.Sakau pries RIMTA 1aja savaite reikia pertraukele padaryt Tai ryt startuojam ?