Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

net nesisveriau :unsure: Kemšu :rolleyes:​ 

Atsakyti
As tai kemsu ir sveriuos,kad zinot kiek galiu kimst tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas,

nu pasisveriau, bet kad nieko gero nerodo :D ,78,2kg.

Atsakyti
Laba,o as siandien nesisveriau ax.gif Ai,sakau gi savaitgalis,pailsesiu...visvien pirmadieni startuot teks biggrin.gif Pasikepiau pusryciams blynu is cukinijos,uzsimeciau grietines,vysniu uogienes...katik sokolado su riesutais uzsikisau rolleyes.gif
Dar tie gasdinimai,kad neikit i lauka blink.gif gi tik est ir belieka tongue.gif Ta proga sauja saldainiu suraiciau ax.gif -besote as!
Atsakyti
Labas ,blink.gif 78,3 blink.gif Vakar laaaabai visko norejosi,o labiausia tortuko rolleyes.gif Tai ka as padariau,ogo prisikepiau vafliuku,ir priraiciau su kondensuotu pienu ir sv.avietem ax.gif Po tokiu skanestu gerai pliusuojasi-rekomenduoju( kam to reikia) biggrin.gif
Atsakyti
Labas ,siandien pamirsau pasisverti,tai turbut iki savaitgalio ir nebesisversiu ax.gif Bandysiu,,sportuot'',nebeest-rimtesiu biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

Mute, tai dalį svorio per nėštumą priaugau, dalį po. Bet kažkurį vakarą galvojau, nu kodėl jis man taip šoktelėjo, tai įtariu, jog nuo kontraceptikų. Aišku mityba irgi ne paskutinėj vietoj :) 

Aš ir su planu rimtai savaitę praleisti. Tiek ne daug iki 89,9 :D vargani 400 g :) Bet šiaip gerai būtų, nuridenti per savaitę bent 1 kg. Tai realu iki gruodžio beveik priešnėštuminį svorį pasiekti. Čia mano tokie planai. Aš taip norėčiau, tik nzn ar tiek valios turiu :D

Atsakyti

Aš, kaip visada, su savo 78,2kg :D Kol kaimynės slyvos nesibaigs, kitaip nebus :D .O medis didelis, senas, dar daug jų.Kopėčias pasistatom ir skinam kašikais, o po to ėdam.Bet kažkaip neteisingai gaunasi- ji liekna :hmm: Jaučiu, ne nuo tos šakos skinu :D​ 

Atsakyti
Oi kaip pavydziu to slyvu medzio wub.gif Tupeciau jame tongue.gif
Rebutia,tai Tau svarbiausia savaitgali issilaikyt ir numinusuosi visa kilograma.
As siandien pasportavau,bet vakare saldainius naikint sumasciau ax.gif Reiketu ryt pasisvert,nujauciu,kad Oneiga bus mane aplenkus unsure.gif
Atsakyti

Laba, 

kur jau ten aplenkusi, tie patys 78,2kg.

Atsakyti
Labas,atsigavau kazkiek,vel migrena atleke doh.gif Vaistu neturiu,kentejau...
76,4kg po kanciu ax.gif Siandien grikius lesu,kitko neprisiima valgyt.
Atsakyti

Bet tai kaip tankiai ji pas Tave atlekia, siaubas.O iššaukia ją kas nors, ar tiesiog iš niekur nieko?

Aš pamiršau pasisvert, bet nemanau, kad būtų kiek nukritę :rolleyes:​ 

Atsakyti