Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Rezultatas nulinis  :rolleyes: , ir vėl pirma savaitė :rolleyes:​ 

Atsakyti

Labas rytas,

-300g tik.

Atsakyti
Rytas labai nelabas ax.gif +1kg blink.gif Gal svarstykles pagedo unsure.gif
Atsakyti

Tai aišku, svarstykles kaltos :D 

Ai, Mute, paklausinejau kaimynės apie tą momentinį šildytuvą, tai ji labai patenkinta. Vandens temperatūra būna maždaug 40-50 laipsnių, tik elektros jis ima , matyt, nemažai.O gal jau susimontavai ?

Vaikstau po kiemą su grebliu ir galvoju dirbt ar nedirbti :hmm:  Nu ko ne Hamletas :D Nedirbciau, bet negaliu trobon eit, ten šioks toks remontas, ir dar greit nesibaigs su mūsų greiciais.Jauciu, eisiu ir kaimynes slyvas nuėsiu :D 

O pas Tave jau viskas suremontuota, ar nelabai to reikėjo?

Atsakyti

Laba, 

+100g. Bet vakar buvo pirmadienis picadienis. Tai sakyciau dar gerai atsipirkau :) 

Atsakyti
Tai as labiausia nusidejus buvau ir busiu ax.gif vel su ledais susitikime dalyvavau ax.gif
Oneiga,pas mane iki remontu tooooli,ner kam tai daryt.O ir neverta,geriau su laiku nugriaut ir nauja statyt,-pigiau gausis.Laksciau pora dienu po miesta,nebuvo kada su grebliu stovet tongue.gif
O koks pas kaimyne tas vandens sildytuvas,kokios firmos?Pas mane dabar tai tokie kur kartu su kranu,netolygus sildymas..reikia rimtesnio.
Ar skanios slyvos buvo? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,77,4kg,-900g bigsmile.gif Jau maniau,kad bus pliusas,vakar gi nusidejau rolleyes.gif
Rebutia,kiek dabar sveri?Vykis,matai mes su Oneiga Taves laukiam mirksiukas.gif Negalesim ilgai laukt,reikia ziemos sventem ruostis-kudet biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

Nesisveriau siand. Nakti vandens prigeriau, nes vakarienei idarytus kiausus su anciuviais valgiau. Surus gyvates :D

As vis dar 9 zonoj. Jau paciai norisi i 8 islist. Irgi noriu ant svenciu pakust. 

Atsakyti

Laba,

slyvos skanios ir jų daug, todėl 0 :D​ Ir dar yra...

Atsakyti
Oneiga,gal ten kokia labai gera veisle?Gal ju nereikia nei purkst,atsparios visokiai zarazai?Sodyboje ne vienos slyvos ner,reikia kazkur ikist keleta ax.gif
Rebutia,kiek pamenu panasiai sverem,kaip taip patyliukais i 9 isokai,a?Greitai is ten bek !Ar daug dar liko iki pabegimo?
Atsakyti
Laba,-100g.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Visos pradingot blink.gif Ar labai inirtingai kudejat ,ar kemsat?Pas mane 0 ax.gif Kita savaite 1oji,niekaip nesusidrausminu blush-anim-cl.gif
Atsakyti