,galejau anksciau perskaityt,kad pas Tave minusas,dabar leda naikinu
Nuvaziavom i saltinius vandens ,pakeliui rudmesiu su baravykiukais pasirinkom...pietums grybai su bulvem.Antra savaite -visiskas nusizengimas Bandysiu ryt susiimti,grieztai pagal meniu valgysiu
Labas,-400g,78,1kgSiandien bandysiu tik pagal dietos meniu valgyti,gal pavyks griesnuosius nupurtyt,daugokai as ju uzsiridenau
-300g, 77,6kg!Matai, Mute, kaip atsiplėšiau nuo Tavęs Visu puskilogramiu
Girdėjau, kitą savaitę jau atves Tai kuo apsirengti reikes???Nieko pirkt nenoriu.
,vaje kaip negerai viskas,nebelendu prie ledu ir saldainiu-GRIEZZZZTAI!!!
Aha,orai atves,vel tos pacios bedos...blayuzda nesusitrauke,uztrauktukai neuzsitraukia...
Palta turiu,maisu irgi,tad nieko nepirksiu,-sedesiu sodyboje kol sukusiu
Aha,orai atves,vel tos pacios bedos...blayuzda nesusitrauke,uztrauktukai neuzsitraukia...
Palta turiu,maisu irgi,tad nieko nepirksiu,-sedesiu sodyboje kol sukusiu
Labas rytas,-1kg 77,1kg ,va kaip issigandau ,butu buves gal ir didesnis minusas jei ne nakti 3 obuoliai
dabar jau Tu atsiplesei puskilogramiu.Pas mane 0, nes lindau prie ledų
Laba,
jau 78kg Vakar užsukau į naujai atsidariusią kavinę ir va, prašau Ir nepasakyčiau, kad skanu buvo
Mute, gal turi gervuogių pasisodinus?Tų didelių, bespyglių?Ieškojau šiandien turguje, nu nėr.O gal neužmačiau Ne tiek jos skanios, kiek gražios
Labas,77,3kg,vadinasi draugyste su riesutais ir saldainiais baigesi +200g.
Gervuogiu be spygliu neturiu.Masciau,kad man ju reiktu,bet jei jos neskanios tai gal ir neverta Ar tikrai spygliuotos uz jas skanesnes?
Sode gervuoges perkeliau i kita vieta ir prasoviau-nepatiko joms ten...mastau,kad as jas isgelbesiu is ten ir parsitempsiu i sodyba,-ikisiu kur pamiskej
Gervuogiu be spygliu neturiu.Masciau,kad man ju reiktu,bet jei jos neskanios tai gal ir neverta Ar tikrai spygliuotos uz jas skanesnes?
Sode gervuoges perkeliau i kita vieta ir prasoviau-nepatiko joms ten...mastau,kad as jas isgelbesiu is ten ir parsitempsiu i sodyba,-ikisiu kur pamiskej
Nu ne tai, kad neskanios, bet palyginus su tom paprastom, tokios rūgštesnės.
Kaip tingiu ką nors daryt, tampausi iš kampo į kampą nieko nenusitverdama.
labas rytas su pliusu-jau tikrai kaip tingisi kazka daryti,kad taip ir valgyti tingetusi
Pirmadienis pirmoji
Vakar i miska lindom,pas mus miskelyje tuscia,manem rimtame kazka rasim..Radom siek tiek.Sausa,nebeauga grybai.Galima gatavai dziovintu prisirinkt Nezinau kaip krepsais baravykus tempia is misku Mums taip nesekas
Tai va,vakar pas mane buvo kosiu diena Ryte avizine,veliau tokia bulgur kose su keptom svieste rudmesem,veliau ta pati kose su keptom svieste voveraitem,veliau ant sviesto kepti blynai su obuoliais=77,8kg
Vakar po grybavimo lindau tvenkinin Ale visai smagu vesiame vandenyje pasipliuskenti,kaip mat visas nuovargis dingo
Paziuresiu ,,svajoniu sodus'' ir leksiu vakar nepadarytu sodininkystes darbu nudirbt.Patys nenusidirbs...
Pirmadienis pirmoji
Vakar i miska lindom,pas mus miskelyje tuscia,manem rimtame kazka rasim..Radom siek tiek.Sausa,nebeauga grybai.Galima gatavai dziovintu prisirinkt Nezinau kaip krepsais baravykus tempia is misku Mums taip nesekas
Tai va,vakar pas mane buvo kosiu diena Ryte avizine,veliau tokia bulgur kose su keptom svieste rudmesem,veliau ta pati kose su keptom svieste voveraitem,veliau ant sviesto kepti blynai su obuoliais=77,8kg
Vakar po grybavimo lindau tvenkinin Ale visai smagu vesiame vandenyje pasipliuskenti,kaip mat visas nuovargis dingo
Paziuresiu ,,svajoniu sodus'' ir leksiu vakar nepadarytu sodininkystes darbu nudirbt.Patys nenusidirbs...
Laba,77,3kg.Pirmoji savaite Savaites rezultatas -700g.
Laba,
Savaites rezultatas - 100g.