Ale visvien kaip susiemei Saunuole Reikia ir man surimtet
Labas rytas,77,5kg Negeros svarstykles! Pusryciams pasiruosiau kiausinienes su baravykais.Bandysiu siandien saldainiu nebekist uz zando Reikia pradet rimtesnius patiekalus gamintis,o tai visokie ,,ant greituju'' laaaabai negeri ir neteisingi gaunasi.
Nuo pirmadienio rimtesiu su pirmaja savaite
Nuo pirmadienio rimtesiu su pirmaja savaite
Mute, aš, kaip visada, su Tavimi
Vakar buvau grybaut, tai šiandien +500g.Radau baravykų, juos svieste pakepinau, grietinytes uzsimečiau, bulkytės pasiskrudinau ir taip visą keptuvę sulapnojau.Kur tuo metu buvo protas, supratimo neturiu
Viskas, einu aplinkos tvarkyti.
Mute, ar dar nekliauja po sklypą Tavo želdiniai?Maniškiai vakar pradėjo keliones
...grizau is sodo,parsitempiau augaliuku,sukisiu i ,,karantina'',kitamet jie prades keliones po sklypa
Surijau sauja sokoladiniu saldainiu ir visa milkos sokoladuka Kazkas uzejo,kad taip ant sokolado patrauke
Surijau sauja sokoladiniu saldainiu ir visa milkos sokoladuka Kazkas uzejo,kad taip ant sokolado patrauke
Labas rytas,78kg Reikia sustot pliusavus ir saldumynus valgius
Pirva Ntoji savaite!
Kaip pas jus?
Pirva Ntoji savaite!
Kaip pas jus?
Laba,
78,3kg.Vakar papuoliau į cepelinų balių
Aišku, pirmoji savaitė Nu bet keptos duonos jau užkišau už žando.
Bet kokios gražios dienos.Taip ir norisi lauke būt.
O as ledu privalgiau,nu susinerviniavau ir va... Ryt pliusas...
Laba,
+100g. Tai savaites rezultatas 0. Na gal sia pavyks is 9 zonos islipt. Gal tiek nepaslysiu, kaip sia
Laba,
0
Sveikutes,-100g Siandien eisiu,,sportuot'',gal kazkiek nupurtyt pasiseks.
Labas rytas,pliusuoju,jau 78,5kg Vakar lygiadieni paminejau,ta proga ledu,vafliu...zodziu pasidziuginau
Laba,
nu teisingai, reikia gi sventes svest
Pas mane -400g.