Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas,

tie patys 78 kg.Tai gerai, kad šilta dar, o tai nė viena striukė neužsisega. Susitraukė ko tai.Jaučiu, medžiaga prasta, a ne? :unsure:  :D​ 

Atsakyti
Labas rytas,+500g,taip besotei ir reikia tongue.gif Maza to,kad padauginau sokoladinio pyragelio,tai dar velai vakare priraiciau baravyku grietineles padaze su bulvytem ax.gif
Siandien rimtejam,ane mirksiukas.gif biggrin.gif
Silta tai tik siandien,o ryt rimtas ruduo prasides,atves! Kudejam!Vakar pasimatavau zieminius batus,uztrauktukas dar neuzsitraukia ties blauzda,prasisegus kaip striuke nevaiksciosi gi unsure.gif Tos medziagos tikrai traukiasi lotuliukas.gif
Atsakyti

Laba, 

Vakar dienoa rezultatas +900, siand - 100 g. Biski burna atsiverus buvo.

Vel nuo siand grieztai. 

Atsakyti
Ale ir sutapimai pas mus tongue.gif Kaip tas burnytes uzvert laiku rolleyes.gif
Siandien vietoj surio emiau varske ,uzsipyliau grietineles ir prisikroviau vysniu uogienes ax.gif Cia vietoj pomidoru buvo biggrin.gif
Atsakyti

Laba,

tie patys 78 kg.

O jums jungiantis per telefona irgi praso kazkokiu sutikimu, ar ne?

Atsakyti
Laba,pliusuoju,+300g.Ryt bus vel pliusas-priedziau ax.gif Judu link jusu su Rebutia tongue.gif wixxxx dingo,nebera paskatos ja vytis ax.gif
Sutikimai visokie nervina aggressive.gif
Oneiga,gal turit momentini vandens sildtuva?Mastau ji isigyti,ruosiuosi ziemai rolleyes.gif
Atsakyti

Per kompą irgi prašė, bet galima neaktyvuot sutikimo. 

Pas mane +100 g. 

Tuoj susipliusuosiu atgal, ką aną sav numečiau. 

Atsakyti

Laba,

pas mane -1,1kg, ot :yahoo: Iš to džiaugsmo suedziau du plikytus pyragėlius.Nu tai ar ne durne??

:unsure: 

Nežinojau kaip ten neaktyvuot, tai paspaudžiau sutikti.O kaip reikėjo daryt?

Mute, neturiu to šildytuvo, bet pas kaimynę yra, galiu paklausinėt kas Tave domina.

Tai visokiais būdais bandai likti žiemą sodyboje? :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 18 rugsėjo 2020 - 11:02
Sveikos,pliusuoju...jau 77,1kg doh.gif Reikia sokoladini pyrageli greiciau pribaigt,bus ramu.Vakar jo nelieciau,bet buvo sumustiniu su pikantiskomis,irisiuku sauja ax.gif Visai nedietiskas meniu jau visa savaite topsecret.gif
Papildyta:
scare.gif Oneiga,aplenkei mane?sveikinu 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas,

nieko aš beaplenkiau, netyčia čia taip gavosi.Šiandien jau 0 :) 

Mute, o Tu irgi tokiais kiekiais baravykų randi, kaip čia visur rodo?Nu aš tai ne.

Atsakyti
Laba,-400g ryte buvo,bet ryt kazi kas laukia.Visiska nedieta gavosi sia savaite ax.gif
Papildyta:
Kas del baravku ,as ju tiek nerandu.
Atsakyti

Laba, 

Vakar buvo - 600, siand - 400g. Bet kas is to, kai pliusa per savaites pradzia uzsidirbta reik nubirent. 

Atsakyti