Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba, 

0. Uzkisau nakcia uz zando ir va ner minuso :) 

Atsakyti
Vakar ir as uz sando susiberiau( lukstentu saulegrazu),nemazai...ryte -100g.
Siandien diena beveik tvarkingai,o va vakare neatsilaikiau kaip norejosi keptu bulvyciu su grybais-prikimsau ax.gif
Ale kur Oneiga su wixxxx pradingusios,turbut saslykus su tortukais kemsa biggrin.gif
Atsakyti

Aš tai tikrai kimšau visko ir daug, bijau net pažiūrėt į svarstykles, o ką jau kalbėti apie sverimasį :D 

Palaksčiau po miškus, nieko gero neradau, bet prisikept baravykų ant sviestuko ir, bulka uzsikasdama, priėst vis tiek sugebėjau.

Atsakyti
biggrin.gif tai nors skaniai privalgei.Tai ryt bus aisku kiek sveriam mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

lygiai 78kg :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba. 

-100g.

Savaites rezultatas 1.3kg. 

Atsakyti
Sveikos,76,4kg,savaites rezultatas-500g ax.gif Rebutia,pirmauji mirksiukas.gif 4u.gif
Oneiga,i kuria puse judi?Vykis mirksiukas.gif
Siandien netyciom pirmaja savaite pradejau,mat pietums obuoliu prigrauziau rolleyes.gif
Atsakyti

:lol: Mute, kaip Tu galėjai taip paklaust?Dar šiandien torto pavalgau ir vysiuos.Labai rimtas dvi progas turiu, niekaip kitaip nesigaus.Gi pati kepiau, neduosi gi žmonėms neparagavus, da nusinuodys :ax: O šiaip tai, gal aš laukiu Rebutes :P  :D​ 

Atsakyti

Oneiga, ziurek, jei tu judesi link manes, as link taves,, greiciau susitiksim :D

Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,kad tik neprisijuokciau blink.gif
Atsakyti

Bet, jaučiu, tik aš galiu ,laikydamasi dietos ,priauginet svorio.Nu nei šis, nei tas gaunasi :D Net nesisveriau šiandien.O kam? :rolleyes:​ 

Atsakyti
As siandien ryte ir nepasisveriau,labai skubejau .. pietums buvo kavos su brauniu,dukryte iskepe,kaip nevalgysi ax.gif
Tai nezinau kaip ryte svarstykles pasielgs tongue.gif
Atsakyti