Vėl 0
QUOTE(Oneiga @ 2020 09 07, 16:45)
<p>Laba,</p><p>tie patys 77,8kg.</p><p>Nedžiovinu šiemet, dar nuo pernai turiu.Šiltnamis pilnas, bandysiu kaimynei įsiūlyt </p>
tai gal kazka prikepei ir paragavai?
Nezinau ar ryt turesiu minusa buvau nosi ikisus i musu miskeli,gi parsinesiau 5baravykus,paberziu ,voverusku,kazleku,-nedaug to lobio,bet ejau link namuko apsipatenkinus,gi baravyku radau....prieinu ,ziu,o ten bliudas pilnas baravyku Dukra parleke,isverte ir vel miskan.Nu ir uosle pas mergina issivyste,uzuodzia juos nekitaip.Nusluoste man nosi
Tai va,keptos bulvytes,kepti baravykai=vakariene nedietiska
Labas rytas,
šiaip ne taip -500g
Laba,
-200g.
Labas,mano minusas maziausias,-100g Bet skiciukas pagrazejo 75,9kg
Ale kur wixxxx pradingo
Ale kur wixxxx pradingo
Laba,
Siand nesisveriau. Specialiai. Vakar vakare buvo nuklydimas, pistaciju ir alaus
Sveikos,+300g.,vakar parduotuvinio kumpio ant nakties paragavau,va ir rezultatas.Nezinau kada i ta 74,9 perbegsiu,nesekas
Pas mane -300g
QUOTE(Oneiga @ 2020 09 09, 17:04)
<p>Vėl 0 </p>
Tau pasiseke
Laba,vel pliusas jau 76,5kg....Visa viltis,kad siandien valgydama pagal dietos meniu nupurtysiu prilipusiuosius
kaip pas jus?
kaip pas jus?
Laba,
-400g. Nuo uzvakar.
Rebutia,kaip cia taip?kodel minusuot pradejai? Juk savaitgalis,nejau nieko uz zando neuzkisi...Turbut jau rimtai isivaziavai Saunuole .
Siandien sode dirbau issijuosus iki sutemu,gal ryt rasiu koki minuseli Mastau,kad imsiu pirmadieni antraja savaite
Siandien sode dirbau issijuosus iki sutemu,gal ryt rasiu koki minuseli Mastau,kad imsiu pirmadieni antraja savaite