Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Vėl 0 :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 09 07, 16:45)
<p>Laba,</p><p>tie patys 77,8kg.</p><p>Nedžiovinu šiemet, dar nuo pernai turiu.Šiltnamis pilnas, bandysiu kaimynei įsiūlyt rolleyes.gif </p>

tai gal kazka prikepei ir paragavai?
Nezinau ar ryt turesiu minusa ax.gif buvau nosi ikisus i musu miskeli,gi parsinesiau 5baravykus,paberziu ,voverusku,kazleku,-nedaug to lobio,bet ejau link namuko apsipatenkinus,gi baravyku radau....prieinu ,ziu,o ten bliudas pilnas baravyku blink.gif Dukra parleke,isverte ir vel miskan.Nu ir uosle pas mergina issivyste,uzuodzia juos nekitaip.Nusluoste man nosi rolleyes.gif
Tai va,keptos bulvytes,kepti baravykai=vakariene nedietiska smile.gif
Atsakyti

Labas rytas,

šiaip ne taip -500g :)​ 

Atsakyti

Laba, 

-200g.

Atsakyti
Labas,mano minusas maziausias,-100g ax.gif Bet skiciukas pagrazejo 75,9kg bigsmile.gif
Ale kur wixxxx pradingo unsure.gif
Atsakyti

Laba, 

Siand nesisveriau. Specialiai. Vakar vakare buvo nuklydimas, pistaciju ir alaus :)

Atsakyti
Sveikos,+300g.,vakar parduotuvinio kumpio ant nakties paragavau,va ir rezultatas.Nezinau kada i ta 74,9 perbegsiu,nesekas angel_sadangel.gif
Atsakyti

Pas mane -300g :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 09 09, 17:04)
<p>Vėl 0 unsure.gif </p>
Tau pasiseke mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba,vel pliusas ax.gif jau 76,5kg....Visa viltis,kad siandien valgydama pagal dietos meniu nupurtysiu prilipusiuosius rolleyes.gif
kaip pas jus? mirksiukas.gif
Atsakyti

Laba, 

-400g. Nuo uzvakar.

Atsakyti
Rebutia,kaip cia taip?kodel minusuot pradejai? blink.gif Juk savaitgalis,nejau nieko uz zando neuzkisi...Turbut jau rimtai isivaziavai mirksiukas.gif Saunuole 4u.gif .
Siandien sode dirbau issijuosus iki sutemu,gal ryt rasiu koki minuseli rolleyes.gif Mastau,kad imsiu pirmadieni antraja savaite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 12 rugsėjo 2020 - 21:25