Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Laba,

tie patys 77,8kg.

Nedžiovinu šiemet, dar nuo pernai turiu.Šiltnamis pilnas, bandysiu kaimynei įsiūlyt :rolleyes:​ 

Atsakyti
...va ir pas mane siltnamis pilnas,padazu prisigaminau pernai,nieko nevakuosiu.Dziovinsiu ir juos vietoj saldainiu saltais speiguotais vakarais krimsiu.Mat pries tai sukisiu i stiklaini subersiu smulkinto cesnako ir uzpilsiu aliejumi-pastoves saldytuve kelias dienas ir bus tinkama uzkandele kai uzsimanysiu ,,kazko '' tongue.gif
Bus ir vitaminu bomba ir dar negriesnas skanumynas biggrin.gif
As darlauke agurku turiu,o svogunus pries ziema kaip cesnakus susodinsiu ax.gif Ar esi bandziusi?
Atsakyti

Nea, pirmąkart girdžiu, kad taip galima.Nesušals jie?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 07 rugsėjo 2020 - 18:27
Labas rytas smile.gif -400g. Turbut nereikejo nakti banano suraityt ax.gif O gal vakarienei balandeliu grietineles padaze su virtomis bulvytemis nereikejo,bet gi skanu rolleyes.gif
Svogunai nesusala,as pernai netycia buvau palikus kelis,tai ziema laiskai lindo smile.gif O taip tai esu skaicius,kad taip galima.Va zadu sukisti ant ziemos,bus ankstyvajam derliui,o veliau antra karta susodint,tie jau velyvajam derliui tongue.gif Pas mane dar su zaliais laiskais lysve .Tas pats ir su aurkais,cukinijom...eksperimentuoju tongue.gif Beliko tiklysveje baravyku pasiset biggrin.gif Jau salia cukiniju paalksniai su kazlekais auga lotuliukas.gif
Atsakyti

Laba ryta, vakar sazininga diena buvo. Miiiiinuuuusas!!! :D - 500g.

Siand gal ne tokia sazininga nusimato, bet stengsiuosi :) 

Atsakyti
Rebutia,sveikinu,pagaliau ledus pralauzei,taip ir toliau,gaudyk 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As pagaliau beveik nusipurciau rugsejo pirmosios padarinius, 62.6 buvo ryte😊😊
Siandien kepiau lasisa seimynai, tik pati nevalgiau. Darbe vien tortais gyva buvau ir nuo 15h nieko i burna. Nezinau kaip atsispirt saldumynam, man per pms visada taip visko saldaus norisi, tai ir kemsu tortus, o dar kai darbe nemokamai duoda tai is vis kaip cia atsisakysi 🤣🤣🤣
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 08 rugsėjo 2020 - 15:47

Manau, kad lašišą drąsiai galėjai valgyt.Va su tortais tai ne kažką :D 

Rebutia, kokia šaunuolė :4u: Pas mane 0.Net nežinau ką suėdžiau.Ai, atsiminiau, čirvinių blynų :rolleyes: Keptuvę pirkau, reikėjo išbandyt :D 

Nu kaip mane erzina tas telefono žodžių taisymas, negaliu.Aš rašau ką reikia, o jis pataiso, kaip jam reikia.

Atsakyti
...vaje ,kaip tortuku uzsimaniau wub.gif einu susitepsiu sumustini su menkes kepenelem,-cia bus vietoj salotu su kiausiniu ir skrudintu batonu tongue.gif Koki agurka dar sugrausiu,kad salotiskiau butu biggrin.gif Ryt lauksiu minuso ax.gif
wixxxx,koks grazus Tavo svoriukas bigsmile.gif
Atsakyti

Laba, 

-100g.

Atsakyti
Sveikos,-500g,jau 76,00kgLabai reikia kita savaite pradet su 64,9 ax.gif
Rebutia,saunuole,pradejai minusuot bigsmile.gif taip ir toliau!
Kaip likusiom sekesi? mirksiukas.gif
Atsakyti

64? Nu reiks paistengt per nepilna sav 11 kg nurident :D

Tik koju nepakratyk tokiais tempais kudedama :D

Atsakyti