Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

...o as visa diena graziai prasilikiau,o vakare kazleku grietines padaze su keptom bulvytem,su spirgais prisveiciau ax.gif Dukra kieme mazyliuku grybuku pririnko,teko meniu ,,pakoreguoti'' tongue.gif Ryt minuso turbut nebus rolleyes.gif Siandien 76,5kg,nesigauna pliuso nukratyt.
Ryt rimtai dietinames? mirksiukas.gif
Atsakyti

Bet vakarą reik kažkaip išbraukt iš dienos :D Nes visą dieną dar pusė bėdos būna, tada ateina vakaras ir kažkokia nesąmonė nutinka :)

Aišku aš čia dvi dienas negaminau vakarienės, išsinešimui ėmėm, aišku ne pačius sveikiausius patiekalus. 

Atsakyti
Cia jau privaloma ateit prie rimtumo, nes as dar zinoma siandien vis tiek sugebejau leda sulapnot, maza man infarkto ryte buvo😁 viskas, ryt badas 🤗🤗
Atsakyti

Labas rytas,

0 šiandien.Labai čia reikėjo tų bulvių vakar vakare...

Atsakyti
Sveikos😊 as atsikeliau su -400, labai dziugu, gal kaip nors pavyks atsikratyti to slmsmaiscio😁 ryt po atostogu gryztu i darba, ner noro visai😕😕
Oneiga, su 0 atsikelt nebaisu, svarbu pliuso nera😊😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 03 rugsėjo 2020 - 09:17

O Tavo darbas, Wixxxx, vis tas pats?Minėjai, kad sunku ten, tai gal dėl to nenori?Nors aš nelabai įsivaizduoju, kaip galima nenoret :D Juk faina, išeini iš namų, kolektyvas, kažkokie pokalbiai ir t.t.Bet,Mute sakė, kad man paauglyste prasidejo :D , tai tyliu tyliu :D 

Mute, o kur Tu dingus?Grybauji? Girdėjau voveruskos pasipylė.

Atsakyti
Sveikos,siandien pamirsau pasisvert ax.gif Tikrai grybavom,va tik as visai mazai tesurinkau,o dukra parvilko glebi raudonvirsiu,veliau paberziu,kazleku ...visa tai sodyboje,nelindom i rimta miska.Bet kaip smagu kai tokie geri grybukai panoseje auga bigsmile.gif Tai va,vakarienei vel grybai su bulvem tongue.gif
Dabar mastau,kad vistik nusidesiu-labai noriu graikisku ledu rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas, +200, nebezinau is kur, gal pries menesines man cia taip😁
Darbas tai tas pats, bet kai vadove pasikeite tai ten jau nebe darbas o pragaras😲😲😲 As namuose turiu ka veikt, skaitau knygas, tvarkausi, gaminu, galeciau buti ideali namu seimininke 😁
Mute, reikejo svarstykles i miska veztis ir ten svertis😀 skaniu grybu 😊
Atsakyti

Labas rytas,

-800g, nors ir suvalgius ledą.Mute kalta, sugunde :D 

Mute, kaip pavydžiu Tau grybavimo.Neturiu kada nulėkti.Va ir pasekmė lakstymo per vasarą :D Turiu užmestus darbus apsidirbt.

Wixxxx, tai aišku, kad namie visada yra kad veikt, juo labiau, jei pomėgių turi, bet kai didžiąją laiko dalį dirbi iš namų, natūraliai pradedi norėt žmonių.Nors gal tik man čia taip, nes giminaitė sėdi kompą apsikabinus namie ir labai patenkinta, kad nereikia nei puoštis, nei ruostis, nei iš namų eit :D Nu kiekvienam savo.

Atsakyti
Labas,as vel nepasisveriau ax.gif Kazkaip skubejau,apirengiau,pavalgiau ir prisiminiau rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiduodu,-raitau antra leda ax.gif Pries tai vel grybai kepti svieste su virtomis bulvemis rolleyes.gif Oi pliusa auginu tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,kur islekusios?Siandien uzsilipau ant svarstykliu 76,8kg ax.gif Vakar nakti pasismaginau ,maniau,kad bus didesnis svoris rolleyes.gif Pasistengsiu siandien be jokiu griekeliu issilaikyt.O jus tykiai kemsat? mirksiukas.gif
Atsakyti