Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Reikejo ,o kaip kitaip smile.gif gi rupejo ar nebusi manes aplenkus ax.gif
Siandien jokiu ledu,jokiu saldumynu...net be pietu.Vakarienei pasikepiau omleto su ciabata ir dideliu pomidoru suvalgiau,dabar arbateles gauromecio isgersiu ir eisiu vakuot agurku misraines.Ryt imam 1aja?
Atsakyti
Gal man galima ryt dar neimt nieko?😀 noreciau prisijungti, bet reikia labai susikaupti 😊 siandien tiramisu vienintelis griekas, bet vakar tikrai apsirijau sumustiniais su riesutu sviestu ir avieciu dzemu 🤣
Atsakyti
Sveikos smile.gif startuoju rimtai su 76,4kg Po vakarykstes rimtesnes dienos -1,2kg bigsmile.gif Gera pradzia -puse darbo tongue.gif
Atsakyti
Pas mane tai jokio minuso, ryt irgi nebus, greiciau pliusas, priviriau cili sriubos, prikapojau, dar du sausainius, dar granolos pusryciam su jogurtu ir sokolado gabaliukais ir saunu 😁😁😁 rimta moteris 😁
Saunuole Mute 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 31 rugpjūčio 2020 - 14:44

Aš tai su tais pačiais 79,1kg :unsure: Čeburekų prikepiau... :rolleyes:​ 

Atsakyti
.....nu ir kaip man dabar ant nakties tiek prisiskaicius nesudurniuot? tongue.gif pasidariau kavos,issitraukiau riekele surio-gi nevisai griekas biggrin.gif
Kaip lauke vesu,kur cia apie silta riebu maisteli negalvosis...Oneiga,gerai,kad ne kaimyne esi,lekciau cebureko tongue.gif
Papildyta:
Dziovinu pomidorus,tuo paciu ir namuka pasisildau.Patikrinu ar pastarieji gerai isdziuve-paragauju...gi negriesnas kramtalelis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 31 rugpjūčio 2020 - 19:32
Laba ryta 4u.gif Nei pliuso, nei minuso, nu ir gerai 😁 ryte prikapojau karstu sumustiniu, tai gal kiausinius pradesiu nuo pirmadienio😊😊
Palydejau vaika iki mokyklos, siandien picos diena, laikykites svarstykles😂
Atsakyti

Laba, 

-700g.

Mute, galėjai atlekt, būčiau pasidalinus :) Dar trupininio pyrago su silauogemis turiu, gal susigundysi? :D 

O pečiaus namuke nėra, kad dziovykle sildaisi, ar malkų tingi atsinest :D​ ?

Atsakyti
Sveikos,siandien +200g,nieko gi neleistino nevalgiau...Oneiga,kodel pas Tave tiek pliuso,negi tik visko prigaminai ,o uz zando neuzsikisai?
wixxxx,nepergyvenk del tos picos,nieko nepripliusuosi :mirksiukas
As siandien tvarkingai valgiau,ryt tikiuosi minuso.
Atsakyti

Labas rytas, 

-100g.

Mute, nežinau kaip taip gavosi.Atrodo, valgiau  :hmm: 

Wixxxx, kaip šventė praėjo?

Rebutia, kur vėl lakioji?

Atsakyti
Sveikos 😊 oj mergaites prisidariau reikalu😀 svente tai gerai praejo ir picos gerai suejo, tada dar cipsu zinoma, limonado 3 stiklines na ir ant pacio galo dviguba sumustini su sokoladiniu kremu ir avieciu dzemu🤣 ir ryte +700, vos nuo svarstykliu nenukritau 😀 tai jau siandien svorius pasiemusi sportavau, puskavau😎😎
Kaip jus?😊😊
Atsakyti

Nu kaip mes?Kaip visada :D Visa dieną normali, o vakarienei šaltiena su bulvem...Va taip ir dietinames :P​ 

Atsakyti