Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Liepė Rebutia ir aš surimtėjaiu iškart :angel_not: 

-700g, tik nelabai supratau, kaip čia taip gavosi :D 

Atsakyti

Aš sąžiningai suvalgiau kiaušus. Aj duona nepriklauso pagal meniu, bet aš visada valgau, man reikia. Neužtenkas majonezo biškį ir avokado. Ir kažko trūksta. Šokoladuko trūko :D Bet man realiai visada net ne pirma savaitė, o pirma diena. 

O dar ant stalo vyšnios amareto skonio sirupe. Gundo. Vis dar laikausi :)

Atsakyti

:lol:  :lol:  :lol: oi Rebutia, pas mane irgi dažnai pirma diena būna.

A vyšnios skanios buvo? :ax:​ 

Atsakyti
Sveikos,tai kokia siandien pas mus diena,jauciu,kad pirmoji tongue.gif Katik pribaigiau ledu atsargas,ryt jau tiksliai bus pirmoji teisingoji biggrin.gif
Ryte labai nustebau,kaip -100g gavosi blink.gif Gal,kad vakare su trimeriu padirbejau ax.gif
Viskas,nutariau,kad vasara baigesi,ledu atsargu irgi neturetu saldytuve buti!!!Dabar sildytis reikia,o ne vesintis tongue.gif
O jau koks grazus mano svoris wub.gif 77,7kg biggrin.gif
Atsakyti

Geras :D​ Mano lygiai toks pat šiandien.

Atsakyti
Matai,laukiau,net link Taves pajudejau mirksiukas.gif biggrin.gif Ar siandien rimta?As tai ne ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 29 rugpjūčio 2020 - 17:57

Ir aš ne :rolleyes:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif simta metu jau cia nesilankiau 😁 du metai naujame bute ir -11 kilogramu 😀 susiemiau nuo sausio kai svarstykles rode 74 o veidrodis dar daugiau, siuo metu sveriu 62.5 ir nebera valios ploneti toliau, nors tikslas 60 😁 nedaug truksta, bet vis paslystu ant kokio skanumyno😀 dabar nesidietinu, tik stengiuosi svori palaikyt esama😀 kaip jus gyvuojat?
Atsakyti

Uoj, Wixxxx, vis apie Tave pagalvoju.Va ir prišaukiau mintimis :D Bet kokia Tu šaunuole, kad tiek numetei :4u: 

Mes tai sedim čia su Mute, saugom namus ir vis valgom :D Numetam, priaugam, priaugam ir priaugam :D , nu bent jau as :rolleyes: 

O kaip butas, jau patinka?Jei gerai atsimenu, lyg ir rinkotes iš dviejų ir Tau kitas patiko?O gal ir painioju kažką :hmm: 

Atsakyti
bigsmile.gif wixxxx sveikinimai 4u.gif ,busi mums gera impulsa sudavus ,gal nustosim est biggrin.gif Oneiga,Rebutia rimtejam ir mes,ane?As jau visus ledus surijau,nauju nebepirksiu.
-100g,77,6kg ax.gif Oneiga,kiek pas Tave mirksiukas.gif
wixxxx,o ar rimtai laikeisi,t.y.grieztai,ar taip su nukrypimais?Ale kaip gerai nuteike Tavasis pasirodymas,net nebenoriu nieko is draudziamojo saraso biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 30 rugpjūčio 2020 - 11:51
Oj mergaites, laikiausi tai grieztai, jokiu saldumynu, mesa tik su darzovem, jokiu makaronu, jokiu bulviu ir sportas 😁 savo vyram gaminu, o pati valgau atskirai😁 bet dabar svoriui palaikyt tai sukapoju ka skanaus, siandien valgiau Tiramisu 😁 vakare beveik nieko😀 nieko gazuoto, jokio alkoholio, liudnas mano gyvenimas 🤣
Butas geras, kaimynai tik ne kokie pasitaike 😀
O jus saunuoles, smagu, kad vis dar radau jus cia 😊😊
Atsakyti

Mute, nu galėjai ir nepaklaust :P Ogi 79,1 :rolleyes: Labai skanios misrainytes vakar valgiau.Su daug majonezo, sūrio, vistienos, poro ir dar cipsu :D Tai va ir turiu.O siandien jau dvi Nomedos suejo :unsure:​ 

Atsakyti