nieko ner.... Pasirasysiu sau,kad -800g.Butu buve daugiau,bet pries miega buvo pora obuoliu sunaikinta ir po vakarienes pora kriausiu,visokiu uogu priragauta.Jokiu kitu nusizengimu nepadaryta
Tai kad gėda galva iš smėlio istraukt .79,2kg.Ir kaip aš taip sugebejau
Fuuuu,parsiradai Tai dabar turi rimtai susiimt,kad i 80 neperbegtum! Pati zinau kaip sunku is ten pasprukt
Tai kas Tave is doros kelio isvede,a?
As tai tik su obuoliais griesiju,gi sezonas,reikia paskanaut.Siandien is lidllo ledu parsitempiau,visus 10vnt. plombyro glaistyto(Klaipedos gamybos,skanumelis) Ne vieno nesunaikinau.Arteja ruduo,veliau ziema,-reikia i virsutinius rubus tilpt.Turiu pora paltuku-kailiuku poilsiaujanciu kelis metus...o kur dar batai su uztrauktuku neusitraukianciu...Iki kaledu turiu nors 69kg svert Ot prisisvajojau
Tai kas Tave is doros kelio isvede,a?
As tai tik su obuoliais griesiju,gi sezonas,reikia paskanaut.Siandien is lidllo ledu parsitempiau,visus 10vnt. plombyro glaistyto(Klaipedos gamybos,skanumelis) Ne vieno nesunaikinau.Arteja ruduo,veliau ziema,-reikia i virsutinius rubus tilpt.Turiu pora paltuku-kailiuku poilsiaujanciu kelis metus...o kur dar batai su uztrauktuku neusitraukianciu...Iki kaledu turiu nors 69kg svert Ot prisisvajojau
Aš irgi svajoju ir vis storeju
-300g tiktai.Nu lyg ir needziau
Laba,-400g.Purtom purtom,nesustojam
Siandien ateinu su +700g Vakar nutrukau ...labai labai nutrukau....Siandien susiemiau 77,4kg
Jau atėjau su mintimi Tave aprekt, kad daug numetei ,o Tu pliusuoji
Aš nutrūkus siandien- net ledų porcija suedžiau.Nesuprantu kas darosi.Tiesiog net silpna, kaip noriu ne valgyt, o est
Buvo ryte 0
pikta norejai but neisdege!O kur ataskaita,kiek pripliusavai,kiek dabar sveri,o gal minusa atvilkai
Mar ir kazkas su tuo edimu uzejo...ai,menulis kaltas
Mar ir kazkas su tuo edimu uzejo...ai,menulis kaltas
Kur jau ten minusą...78,9kg.Baisu.O dar žinant, kad ryt garantuotas pliusas, tai ...ai...
Susiimkit Užtenka, kad aš laukais klaidžioju, bent jūs doros keliu eikit
tikrai reikia rimtet ir susiimt...Oneiga,koki pavyzdi mes rodom,a?
Gal savaitgali tvarkingai pasilaikom?
Gal savaitgali tvarkingai pasilaikom?
+400g,77,8kg-labaaaai susiemiau Nu tikrai kazkokia pandemija apsirijimo uzejo Saulute siandien islindo,gal kazkiekapsiraminsiu su rijimu,gi daugiau laiko lauke prabuvus gal nebus laiko prie bliudo prilipt