Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai niekas is musu rimtai nesidietina ax.gif O Oneiga isvis dingo,turbut saslykus kemsa,sampanu uzgeria,pyragu arba kepta duona uzkanda tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,76kg-800g blink.gif Va ka reiskia nakti nevalgyt ledu ir sumustiniu smile.gif
Oneigaaaaaa,tai kur dingai,gi atostogu nesiprasei!!!Greitai pasiaiskinima rasai tongue.gif
Rebutia,tai koks dabartinis Tavo svoris?
Atsakyti

Antra savaitė laikosi 90,5. tai plius pora šimtų, tai minus.. Džiaugiuosi, kad nebekyla, bet netenkina manęs tokia situacija. Bet aš turiu vilčių, kad vieną dieną viskas pagerės :)

Atsakyti
Laba,pas mane tie patys 75,9kg. Vakar gaaaaug ledu buvo ax.gif
Rebutia,reikia susiimt,Nejuokai toks svoris blink.gif Taigi mes buvom vienoje svorio kategotijoje mirksiukas.gif Jei as ,moteriske metuose, sugebejau susiimt-sugebesi ir Tu drinks_cheers.gif Esi jauna,turetu lengvai nutirpt,aisku griezciau prisilaikant.Tad pirmadieni bandyk valgyt tik dietos rekomenduojamus patiekalus.Svarbiausia neuzkandziaut.
As nuo siandien bandysiu vandens pagert,visai nebegeriau ax.gif Reiketu ir man surimtet ir iki 70 dasigaut smile.gif
Ale kur Oneiga pradingo blink.gif Jau net neramu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 16 rugpjūčio 2020 - 10:24

Prašau nepykti ir nesibarti, aš netyčia į Jurmalą buvau isvarius :D Tikrai tikrai netyčia :D Vėlai vakare gavau pasiūlymą, o ananksti ryte islekiau.Internetas dingo, supratimo neturiu kodel, o ir laiko neturėjau rasyt :D .Mirkau ir gulėjau, valgiau ir tikrai šampaną siurbciojau.Visa laimė, kad nusifotkinau atsidrebus vandeny...Nu žinokit , begemotiene, garbes zodis.Diedas žvengia, kaip aš taip sugebejau atsigult, issiraityt ir parodyt visą savo grozi :D .Nu kaip kaip, nu galvojau, kad stirnaite, tiesa, šiek tiek pagyvenus :rolleyes: , bet ne ,vis tik begemotiene ir dar sena :unsure:  :D 

Ryt dieta ir tik dieta :D 

Atsakyti

Kad kiek jau jus ten senos. Ciut virs 40. Man tas 40 irgi i uzpakali kvepuoja. Ne tokia ir jaunikle :)

Pavydziu juros, gero oro. Dar ziema galvojau, kad pasirinksiu artimiausia oro uosta ispanijoj ar Portugalijoj ir siltai pabusim savaitele kokia. Mhm, pabusim. Korona istikom Nei mes kur isskrist, nei pas mus kas. 

Atsakyti

Taip, Rebutia, Tu teisi :D , nei mes čia senos, nei ką.Mums 40 su uodegele :D , o tą uodegêlê -10 metų :P 

Nu taip, tą corona daug kam planus sujaukė.Lekit į Jūrmala, oras geras, vanduo šiltas, ir su mazuliukais vaikiukais daug yra.

Atsakyti
Tai ryt visos draugiskai rimtejam?T.y. siandien blink.gif Einu miegot.....
Atsakyti
Labas rytas,kadangi vakar nevalgiau ledu,o ir aplamai nieko doro nevalgiau apart pusrycius ,turiu +300g.Savaite pradedu su 76,1kg.
Miego mazai,naminiu sausainiu nakciai su arbata prisiragavau..turetu buti ryt didesnis minusas biggrin.gif Tai va,ledus valgyt ir aplamai pavalgyt sociai yra gerai tongue.gif nuo to nesipliusuoja,o kavos ir keleta sausainiu per diena yra blogai! mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos,

pradedu su 78,6 :unsure: Oi nežinau kaip čia bus, šis tas griešno už žando užlindo :rolleyes:​ 

Atsakyti
...pas mane taip pat ....pripirkau lauktuviu anytai ,prisireike paragaut ax.gif Taip dvi bulkutes ir suragavau,o tada ir saldainiai 4 kazkaip sulindo uz zando rolleyes.gif
Pusryciai ir vakariene tvarkingos-tai jau sis tas tongue.gif
Atsakyti

As siand alkana kazkokia puse dienos. Matyt, kad neissimiegojau. 

Vandens beveik negeriau, bet puse arbuzo sukapojau. Aj koks ten arbuzas. 3 kg gal. 

Atsakyti