Oneigaaaaaa,tai kur dingai,gi atostogu nesiprasei!!!Greitai pasiaiskinima rasai
Rebutia,tai koks dabartinis Tavo svoris?
Antra savaitė laikosi 90,5. tai plius pora šimtų, tai minus.. Džiaugiuosi, kad nebekyla, bet netenkina manęs tokia situacija. Bet aš turiu vilčių, kad vieną dieną viskas pagerės
Rebutia,reikia susiimt,Nejuokai toks svoris Taigi mes buvom vienoje svorio kategotijoje Jei as ,moteriske metuose, sugebejau susiimt-sugebesi ir Tu Esi jauna,turetu lengvai nutirpt,aisku griezciau prisilaikant.Tad pirmadieni bandyk valgyt tik dietos rekomenduojamus patiekalus.Svarbiausia neuzkandziaut.
As nuo siandien bandysiu vandens pagert,visai nebegeriau Reiketu ir man surimtet ir iki 70 dasigaut
Ale kur Oneiga pradingo Jau net neramu
Prašau nepykti ir nesibarti, aš netyčia į Jurmalą buvau isvarius Tikrai tikrai netyčia Vėlai vakare gavau pasiūlymą, o ananksti ryte islekiau.Internetas dingo, supratimo neturiu kodel, o ir laiko neturėjau rasyt .Mirkau ir gulėjau, valgiau ir tikrai šampaną siurbciojau.Visa laimė, kad nusifotkinau atsidrebus vandeny...Nu žinokit , begemotiene, garbes zodis.Diedas žvengia, kaip aš taip sugebejau atsigult, issiraityt ir parodyt visą savo grozi .Nu kaip kaip, nu galvojau, kad stirnaite, tiesa, šiek tiek pagyvenus , bet ne ,vis tik begemotiene ir dar sena
Ryt dieta ir tik dieta
Kad kiek jau jus ten senos. Ciut virs 40. Man tas 40 irgi i uzpakali kvepuoja. Ne tokia ir jaunikle
Pavydziu juros, gero oro. Dar ziema galvojau, kad pasirinksiu artimiausia oro uosta ispanijoj ar Portugalijoj ir siltai pabusim savaitele kokia. Mhm, pabusim. Korona istikom Nei mes kur isskrist, nei pas mus kas.
Taip, Rebutia, Tu teisi , nei mes čia senos, nei ką.Mums 40 su uodegele , o tą uodegêlê -10 metų
Nu taip, tą corona daug kam planus sujaukė.Lekit į Jūrmala, oras geras, vanduo šiltas, ir su mazuliukais vaikiukais daug yra.
Miego mazai,naminiu sausainiu nakciai su arbata prisiragavau..turetu buti ryt didesnis minusas Tai va,ledus valgyt ir aplamai pavalgyt sociai yra gerai nuo to nesipliusuoja,o kavos ir keleta sausainiu per diena yra blogai!
Sveikos,
pradedu su 78,6 Oi nežinau kaip čia bus, šis tas griešno už žando užlindo
Pusryciai ir vakariene tvarkingos-tai jau sis tas
As siand alkana kazkokia puse dienos. Matyt, kad neissimiegojau.
Vandens beveik negeriau, bet puse arbuzo sukapojau. Aj koks ten arbuzas. 3 kg gal.