Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas, 

-600g.Kur jau cia Tave pavysi :rolleyes: .Bet stengiuosi :)​ 

Atsakyti
Laba,-400g.75,9kg-vykis gi! mirksiukas.gif As laukiu,ledu valgau,kad taip greitai nesuliekneciau tongue.gif
Ot siais metais pomidorais apsirupinau doh.gif ,gal yra kokia pomidoru dieta biggrin.gif Prisisodinau visur,visur ir derliaus pilna tongue.gif Lauke tokie mazesni,vos nesmelje auga,bet vaisiu pilna.Reikia man trecios savaites,ten vien darzoviu dienu yra biggrin.gif
Vakar sode visko is eiles privalgiau;avietes kelios prisirpo,silauoges ,zemuoges,slyvos ,saldiniai obuoliukai,agurkai,pomidoriukai vysniukai...galu gale krapu ziedu prikrimtau tongue.gif Vaziuoju atgal ir mastau,ar verta vakariene ruost...bet nuo to misinio kazkaip negera buvo,tad pasigaminau salotu su kiausiniais ir ciabatta.Pavalgiau ir i lova.Kazkaip svoris krenta blink.gif Neturetu.
Atsakyti
Oneiga,gal ryt nesisveriam mirksiukas.gif tongue.gif Labai prisidirbau ax.gif O kaip Tu?
Atsakyti

Sveriames sveriames :D Ką prarijai?Aš vaflių su uogiene ir silkutes,dar vieną bulvę :rolleyes:​ 

Atsakyti

Parsirandu. Ana sav nieko nepriaugau, tas labai gerai, o sia nzn :) jauciu be pirmadienio nesisversiu :) maziau nervu :) 

Atsakyti

Nu bet tai kur Tu, Rebutia, vis klajoji :D Negalima gi neatsiklausus išeiti iš namų ir nepareit :P 

0 šiandien.

Labas rytas

Atsakyti
Sveikos,+900g ax.gif 76,8kg.Oneiga,kaip nesupranti Rebutes,taigi janikle biggrin.gif
As siandien rimteju,jauciu ledu nebeuzsipirksiu rolleyes.gif galllll...
Atsakyti

Nu tai iš pavydo Rebutiai aš čia :P 

Tau galima eiti tik į statybinių prekių parduotuvę :P  :D

Kiek ledų vakar sušlamštei?O šiandien :D​ ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 13 rugpjūčio 2020 - 21:58
...vakar ...skaiciu pameciau,o siandien 3 ax.gif Neeiliniai pas mane sugebejimai rolleyes.gif
Sestadieni bandysiu rimtet tongue.gif Rytojus bus izanga i rimtejima biggrin.gif
Renkuosi dziovykle,reikia pomidorus dziovint.Tokios kokia issirinkau nera pardavime,bus tik spalio men.,tada jau man jos gal ir nebereikes ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,siandien 0g. ax.gif O tai labai gerai biggrin.gif Bandysiu pagal dietos meniu pavalgyti,gal pavyks rolleyes.gif
nezinau,kazkokia sudirgus esu,tiek visko reikia suspet,taitik ledus ir speju naikint.Va ,vaziuosiu miestan,kaip dabar daryt...ar uzsipirkt ledu,ar ne unsure.gif Taip tai saldiklyje ju visad turetu buti tongue.gif
Atsakyti
Oneiga,tai kur vel pradingai,a?Ar tik ne ezere tupi? mirksiukas.gif Palikot mane viena ,nesidietinsiu tada ir as biggrin.gif Vakarienei kepeneliu svieste pasikepsiu su bulvytem ax.gif
Ledu uzvalgyciau,bet va nebeturiu rolleyes.gif
Atsakyti

As siandien isejau pasivsikscioti. Per nugara bega. Galetu ir lasinys patirpti. Bet nusipirkau saltos kavos. Namie ledu sociai. Bet kazkaip nesinori :D

Einu irgalvoju, ka vakarienei gaminti, blynelius su desrele it suriu ar lazanija. Lazanija paprasciau, blyneliai skaniau :) 

Atsakyti