Muteeeeee, kur dingai? Pliusuoji gal?Aš pliusuoju.+300g
Atsirandu jau,vakar su migrena galinejausi...ryte 75,2kg Truputi nuslabnejusi siandien sliauzioju,bandau atsigavineti.Bet va ,be vaistu isgyvenau
Siandien jau pagal dieta valgau,bent iki dabar Vaziuosiu iki sodo,ten slyvos sunokusios...tai gal kokia ir isoks uz zando
Siandien jau pagal dieta valgau,bent iki dabar Vaziuosiu iki sodo,ten slyvos sunokusios...tai gal kokia ir isoks uz zando
O kodėl nenori gert vaistų?Neturiu migrenos, tik girdėjusi, kad bjaurus dalykas, tai ir klausiu Bet Tau tankiai kartojasi, ar ne?
Kaip kada,kartais kas menesi,kartai ne..neseniai rimtai prisinervavau,va ir ji atbego
Vyras jau nujaute,kad tie mano pergyvenimai migrena baigsis.
Vaistu su savimi neturejau.Dar gerai ,kad vienos paros uzteko,o taip visas 3 dienas tesiais.Bjauri ji!
Siandien slyvu sode prikimsau,gal neparsivesiu numestuju
Vyras jau nujaute,kad tie mano pergyvenimai migrena baigsis.
Vaistu su savimi neturejau.Dar gerai ,kad vienos paros uzteko,o taip visas 3 dienas tesiais.Bjauri ji!
Siandien slyvu sode prikimsau,gal neparsivesiu numestuju
Laba,+100g Atstatineju skyscius Priejau isvados,kad butina vandeni gert,vakar vel nebegeriau.
Laba,Oneigaaaaa ....kur dingai,ar tik ne ezere mirksti?As pliusuoju 75,6kg siandien.Reiketu jau sustot Bet gi va,karsta,ledu tai norisi,o ju saldytuve yra...
Tikrai tikrai ežere mirkau ir nuoširdžiai valgiau Tikrai ryt bus 80 .
Oras koks pasakiskas papuolė.Net nesinorejo trauktis nuo vandens.
Kiek numetei?Jaučiu, nebepavysiu Tavęs.Nu bet iki kitos vasaros...
Oi pavysi,mat as irgi ne svorio metimu uzsiemus Naukinu ledus issijuosus Jau ryte turejau pliusa,ryt bus matyt kiek padirbeta
Labas Startuot bandau,gal pavyks savaitele benk kiek tvarkingiau issilaikyt Turiu visus 76,6kg.Net keista ,kad ledai svorio nepridejo Vakar belekiek ju sunaikinau
Turiu 78,6kg.Graži neišpasakytai
Labas rytas,
keista, bet 0.Lyg ir needziau...
Labas rytas,edziau,-300g Patikslinu,ne edziau,o ledus naikinau 76,3kg Vykis