Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Greičiausiai dėl kaukių :D Gi veidą užsidengsim ir niekas nepažins kieno tastas storas užpakalis :D O jei rimtai, tai erzina mane tos kaukės, o ir jų nauda nelabai tikiu, nu bet reikia, tai reikia.

Kažkokia bloga diena man šiandien.Viskas erzina, nežinau pati ko noriu.

Mute, o kaip Tu spėji suktis ir sodyboj, ir sode, ir dar bute?Česnakus nurovei? :D​ 

Atsakyti

O as vis pliusuoju. Man berkt norisi, tiek nesipliusavo, kai saldumynus saujom naikinau, o dabar. Jauciu kazkas bus su horminais isaiderine. Nu gal susiderins atgal. Bet as vis bandau eit teiaingu keliu :)

Man kazkaip kaukes netrukdo. As jauciuosi geriau pardej su kauke nei be kaukes. Bet jau oirstiniu nebesidedu. Bet dezinfekcinio prikaisiota visur, kad po ranka butu :) 

Atsakyti

Aš gi akiniuota, tai man trukdo :D​ 

Atsakyti
Kaukes mane nervina,patinka atstumo laikymasis.Dienos kazkokios nekokios,bet gi gerai,kad nieko labai blogo nenutiko!
Oneiga,aciu uz priminima,katik nulekus nusiroviau cesnakus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Sodyboj tai tik sukasus lysve juos issirankiosiu,nebeliko stiebu..o gal paliksiu,tegu sejasi tongue.gif
Vaziuoju is sodo,danguje i mane pliuso kaltininkas spokso-gi jau beveik pilnatis,va ir pilnejam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien kazkaip gavosi-100g,atsikelus buvo pliusas,bet nuejau i wc ir palengvejau tongue.gif
Atsakyti

Pas mane lygiai tas pats :D

Atsakyti
Laba,na ka,prisidirbau vakar...siandien +600g :ax:77,4kg doh.gif
Atsakyti

Pfff...78,7 :unsure:​ 

Atsakyti
bigsmile.gif Tai tada ramiau blush2.gif ot kokia as....Oneiga,cia menulis kaltas,pilnatis jau turbut tongue.gif Ryt pirmaja imsim?Gal jau gana est,susiimam,o tai grisim i 80 doh.gif
Ryt turesiu pliusa mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas,

kažkaip -1,3kg :hmm: .Nelabai tikiu...

Atsakyti
Labas,tai kaip cia sitaip blink.gif Pas mane startas su 77,3kgVadinasi tik -100g.Jauciu,kad skysciai susikaupe,mat pasmaguriavau uzvakar desryte...aplamai visa netinkama edesi naikinau ax.gif Gi turi but tvarka biggrin.gif
Atsakyti

Laba, 

0 .Vafliai ,pertepti uogiene, nelabai tinka šiai dietai :D​ 

Atsakyti