Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Ot gražu erzintis, a ne? :bebe: Va baigsis skanėstai, šviežios bulvytės, visokios uogytės, ežerų sezonas, tai kai dėsiu pro šoną :didis: .Nu tik neaišku į kurią pusę :hihihi: 

Jaučiuosi, kaip kubilas.Tiek vandens prigėriau...

Atsakyti
Tai jau namie, ar dar juroj braidai?Zadejau siandien i pruda isibrist,bet vat per tas malkas tiek sportavau,kad tik uodais apkibus dabar parlekiau vidun.Labai sportavau,reikejo gi ledu kalorijas sudeginti tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

namie jau ir daug darbų nudirbau, ir už tuos darbus apdovanojau save dar +300g.Taip sakant jau dėjau pro šoną, tik ne į tą pusę :D 

Bet kaip Tu per vidurį darbų nenuleki į prūdo, tai niekaip nesuprantu.O dar vakar tokia karšta diena.Aš nors iš laistytuvo vandeniu apsipyliau :D​ 

Atsakyti
Laba,siandien turiu 75,6kg,vadinasi -300g.Ale kaip vienodai cia mes tongue.gif Na tik Tu i kita puse biggrin.gif
Vakare kai jau norejosi i pruda lyst kazkoks saltukas uzejo,o dar tu uodu antpludis...ir dar bijojau,kad lietus uzlis,vel malkos suslaps...

Siandien buvau sveciuose,grizus leda suraiciau,karsta mat.Zodziu ryt turesiu pliusa.Nebent tortas,ledai ir sostines saldainiai buvo dietiniai tongue.gif
Eisiu zoles papjaut,gal kiek pasportavus pliusa sumazinsiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif +600g ax.gif Vo kaip blink.gif Nereikejo vakar sumustiniu vakare valgyt,gi galejau saloteliu pasiruost,tai ne,reikejo nedietisko maisto tongue.gif
siandien pasistengsiu nebeisdykaut ax.gif
Atsakyti

:D - 600g.Kaip čia mes taip :D ?

Atrodo ryt jie pareis atgal,nes ką tik nuo stalo nuėjau...sunkiai :D​ 

Atsakyti
Aha kazkaip keistai mes cia blink.gif Galetumem draugiskai su vienodais minusais varyt rolleyes.gif Siandien be sporto ,nezinau kaip ryt svarstykles elgsis,ne pagal dietos meniu valgiau ax.gif
Atsakyti
Sveikos,siandien 0 ax.gif Oneiga,pas Tave taip pat?
Atsakyti

Nea, - 300g, bet ėdu picą :unsure:​ 

Atsakyti
O as auginu rytojui pliusa ax.gif
Atsakyti

Kiek priauginai?Aš +700g. :unsure: Nu kažkaip labai sunku susitart su savim :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2020 07 31, 06:26)
<p>Kiek priauginai?Aš +700g. unsure.gif Nu kažkaip labai sunku susitart su savim rolleyes.gif </p>

Labas,siandien +800g,sveriu 76,9kh blink.gif Gi vakar kazkas uzplauke,rijau viska ka paciupau...Gal kazkaip jau raminames mirksiukas.gif tongue.gif Gal atveses oras kaltas,o gal zinia,kad kaukes vel teks nesiot...
Atsakyti